OpenSAMK

OpenSAMK järjestetään viikolla 48. Virtuaalitapahtuma alkaa yhteisellä Satakunnan korkeakoulupäivällä tiistaina 24.11.

Tervetuloa tutustumaan SAMKiin!

OpenSAMK järjestetään verkossa viikolla 48. Tapahtuma alkaa tiistaina yhteisellä Satakunnan korkeakoulupäivällä ti 24.11. Korkeakoulupäivän aikana opiskelijat ottavat haltuun oppilaitosten Instagram-tilit ja vastaavat opiskeluun liittyvät kysymyksiin Discord-kanavalla. OpenSAMK jatkuu vielä loppuviikon ajan ja lisätietoa tapahtuman sisällöistä sekä aikatauluista on tulossa syksyn aikana.

Satakunnan korkeakoulupäivä on Satakunnan ammattikorkeakoulun, Porin yliopistokeskuksen ja Diakonia-ammattikorkeakoulu Porin-kampuksen yhteistyössä järjestämä avointen ovien päivä verkossa. Tapahtuma järjestetään tiistaina 24.11. Tapahtuman aikana päästään tutustumaan koulutustarjontaan ja korkeakouluelämään Satakunnassa.

Turkoosi SAMK logo mustalla SAMK tekstillä ja valkoisella pohjalla
Porin yliopistokeskuksen logo
Diakin logo violetti
#opensamk turkoosi logo.

Satakunnan korkeakoulupäivän livesisältö

Instagramin logo.

Opiskelijat kaappaavat SAMKin Instagram-tilin 24.11.! Käy katsomassa mitä sisältöä kampuksilta ja opiskelijaelämästä on ilmestynyt storyihin ja feediin.

Discordin logo.

Käy tutustumassa Korkeakoulupäivän Discordiin. Eri kanavilla voit kysyä opiskelusta niin yleisesti kuin suoraan tietyltä korkeakoululta. Tervetuloa höpöttämään samk -kanavalle! Kysymyksiisi vastaavat niin opiskelijat kuin henkilökunta.

Linkki Discordiin tulossa.

SAMKissa voit opiskella:

Erilaisia oppimisympäristöjä

SAMKissa opiskelu on käytännönläheistä ja oppimista tapahtuu myös muualla kuin luokkahuoneissa. Katso videoilta, millaista on opiskelu esimerkiksi kuvataiteen, merenkulun tai konetekniikan koulutuksissa!

Tutustu SAMKin koulutuksiin

SAMKissa voi opiskella monessa eri koulutuksessa liiketoiminnan, matkailun, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alalla.

Näin haet SAMKiin

Ammattikorkeakouluihin haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen yhteishaussa. Yhteishaku järjestetään kolme kertaa vuodessa, kaksi kertaa keväällä sekä kerran syksyllä.

Hakijapalvelut

Tiedätkö jo mitä haluaisit opiskella, mutta kaipaat neuvoa johonkin hakuun liittyvään asiaan? Hakijapalveluista saa tietoa erityisesti hakemiseen liittyvissä asioissa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Meriklusteritilaisuus to 29.10.2020, tervetuloa mukaan paikan päälle SAMKin kampukselle Raumalle tai netin välityksellä! Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset ke 27.10. mennessä.

Join us to the maritime cluster event on 29 October at 10-13 online or in Rauma! Event is free of charge. Registration by 27 October.Join us to the maritime cluster event on 29 October at 10-13 online or in Rauma! ⛴ Program includes
- Case study of New Building Vessel M/S Aurora Botnia with presentations from Wasaline & Rauma Marine Constructions.
- Digitalisation assists towards less emissions - cases by #EfficientFlow and Traffic Management Finland.
- The energy efficient project portfolio of SAMK - Satakunta University of Applied Sciences. Here also the energy saving tool of SataMari project will be presented!

Event is free of charge. Registration by 27 October to elomake.samk.fi/lomakkeet/10967/lomakkeet.html

Venue: 1st floor auditorium, SAMK, Suojantie 2, Rauma, Finland
(max. 30 participants at the auditorium)
and ONLINE: hill.webex.com/meet/hekoivi
... See MoreSee Less

View on Facebook

2015 valmistunut! 📢

Olethan käynyt jo vastaamassa uraseurantakyselyyn? Kysely on toimitettu kaikille 2015 valmistuneille sähköpostilla sekä tekstiviestillä. Jokainen vastaus on SAMKille arvokas! Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

#samk #mysamk #samkalumni

Porin raviradalla mitellään nykyään hevoslajien lisäksi myös e-urheilussa.

Samkin opiskelija Arttu Ratisen, joka myös sen ohella vetää yhtä viidestä pelikerhosta, ajatuksia voit lukea lisää täältä:

https://satakunnankauppakamarimedia.fi/fi-fi/article/etusivu/taitoa-ja-taktiikkaa/118/?fbclid=IwAR2u28nV-vlV3CKr_8uigBBjMtWfvAwjU7K_vtxwuWuzrM_hy3qUs_oTjPY

#satakamari #K2SATA #satakunnankauppakamarimedia

SAMKin Robotiikka Akatemian ja Satakunnan Osuuskaupan yhteistyönä syntyi koripalvelurobotti!
https://bit.ly/37sFmmK
@RoboAkatemia
@SatakunnanOk
#samk #mysamk #yhteistyö #satakunnanok #PirsmaMikkola #robotiikkaakatemia #ylpeästiamk

Järjestäjät, @MirkaLeino ja @MeriOlenius kannustavat yritysten edustajia osallistumaan VTR-seminaariin avoimin mielin. – Uskomme, että demot herättävät ajatuksia ja voivat synnyttää ratkaisuja yritysten ongelmiin. https://www.samk.fi/uutiset/virkista-ajatteluasi-jalosta-mieltasi/ #roboai #samk #mysamk #roboaiviikko #vtr

Sosionomiopiskelijat Arttu Metsämäki ja Ilkka Toivonen olivat kuuden kuukauden harjoitteluvaihdossa Vietnamissa. Lue opiskelijoiden harjoittelukokemuksesta poikkeuksellisessa tilanteessa.
https://bit.ly/2FMhxe8
#samk #mysamk #ylpeästiamk #sosionomi #harjoittelu #opinnäytetyö