Yrittäjyyden pop up -tapahtuma Puuvillassa 11.11.

ALL IN – Satakunnan kaikkien opiskelijoiden yhteinen yrityskiihdyttämö järjestää Puuvillan kauppakeskuksessa Porissa pop up -yrittäjyyspäivän perjantaina 11.11.2016. Tapahtumassa kuullaan myös ALL IN PITCH -yritysideakilpailun semifinaaliesitykset. Kilpailun finaali käydään lauantaina BePOPissa. Tervetuloa mukaan!

9.11.2016 | Teksti: Katri Väkiparta

Yritysideakilpailu -mainos
ALL IN PITCH -yritysideakilpailun kuusi finaaliesitystä kuullaan lauantaina 12.11. BePOPissa

Tapahtumassa esittäytyvät satakuntalaiset toisen asteen Nuori Yrittäjyys – ja SAMKin yrityskiihdyttämöyrittäjät, WinNovan ja Sataedun opiskelijat myyvät tuotteita ja palvelujaan sekä esittelevät oman alansa yrittäjyyttä.

Infopisteissä saa tietoa yritystoiminnan käynnistämisestä ja eri yrittäjäjärjestöt kertovat omasta toiminnastaan. Puuvillan tapahtumatorilla kuullaan päivän aikana tietoiskuja ja yritysesittelyjä sekä tietenkin yrittäjätarinoita suurella sydämellä.

Yritysideakilpailun semifinaali klo 11

Sokerina pohjalla klo 11 lavalla käydään ALL IN PITCH -semifinaali, yritysideakilpailu, jossa nuoret esittävät omia yritysideoitaan. Viiden minuutin ”pitchaus”-esityksissä kuullaan yritysideoita liittyen mm. kenkien tuunaukseen, pikaruoka-alaan, Kirjurinluotoon, hoivapalveluihin sekä hius- ja kauneusalalle.

NY-yrityksiä on paikalla 18 kpl.
NY-yritykset tarjoavat monipuolisia palveluja ja myyntiartikkeleja, mm. siivouspalveluja, leivonnaisia, käsitöitä jne

 • Oppilaitosten eri toimialat esittäytyvät:
  Esillä mm. hius- ja kauneusalat: mm. pikakampauksia ja pikamanikyyreja
 • Terveydenhoitoalan opiskelijat tekevät mm. verenpaineen mittauksia ja antavat terveysneuvontaa
  Puu-, elintarvike- toimialan opiskelijat myyvät tuotteitaan
 • Kone- ja metalliala tuovat paikalle 3-D tulostimen

Yrityskiihdyttämöyritykset esittelevät tuotteitaan ja palvelujaan.

Oppilaitoksilla on omia ständejä:

 • UC Pori / Porin yliopistokeskus
 • Diakonia-ammattikorkeakoulu
 • Satakunnan ammattikorkeakoulu
 • WinNova

Oppilaitokset ovat esillä nimenomaan yrittäjyysasiat edellä, mutta myös hakijoita neuvotaan.

Lisäksi paikalla on myös aloittelevan yrityksen neuvontapalveluja: TEKES ja TE-toimisto. Mukana ovat myös SataPro Osuuskunta sekä Valmennusmajakka ja SAMKin sähköpyöräprojekti

Finaali lauantaina BEPOPissa

ALL IN PITCH -yritysideakilpailun finaali käydään seuraavana päivänä la 12.11.2016 Asiantuntijakeskus BEPOPissa klo 13 alkaen. Loppukilpailussa on mukana 6 parasta yritysideaa. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Simo Kauppi, Tomi Lähdeniemi, Kari Ollila, Matti Ratsula ja Jari Taimi.

ALL IN – Yhteinen yrityskiihdyttämö

Sataedu, WinNova, Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö, Diakonia-ammattikorkeakoulu ja Satakunnan ammattikorkeakoulu ovat mukana ALL IN -hankkeessa (2015-2018), jossa on muodostettu Satakunnan opiskelijoille yhteinen, yrittäjämäinen toimintaympäristö.

Korkeakoulujen ja ammattioppilaitosten opiskelijoille on koottu mentoriverkosto sekä käytänteet yrittäjyysopintoihin, jotka tuovat lisäarvoa opiskeluun sekä samalla kanavan yrittäjyyteen siitä kiinnostuneille opiskelijoille. ALL IN PITCH -yritysideakilpailu ja pop up -yrittäjyystapahtuma ovat osa Satakunnan yhteisen yrityskiihdyttämön toimintaa.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Pia Marjanen
044 710 3356
pia.marjanen(a)samk.fi

www.all-in.fi

Satakunnan yhteinen yrityskiihdyttämö – ALL IN Facebookissa

 

 

Lisää aiheesta

Vuoden 2016 yrityskiihdyttamoyrittaja Laura Ylakorpi
| Yrittäjyys

Vuoden 2016 yrityskiihdyttämöyrittäjä: Konetekniikan opiskelijan yllättävä intohimo

Bistro Bayn nuori yrittäjä vaihtoi koneet ruuanlaittoon ja ravintolan pyörittämiseen. – Puhuttiin, että pitäisikö oikeasti laittaa oma ravintola. Voisihan sitä jahkailla vaikka kuinka pitkään – ja vanhana sanoa, että ”oishan sitä voinut”, kuvailee parin vuoden takaisia mietteitään Laura Yläkorpi.
Petri Rajaniemi seisoo Yrityskiihdyttämön roll upin edessä.
| Yrittäjyys

Petri Rajaniemi herätteli ajatuksia yrittäjyydestä ”Epävarmuus on uusi musta”

Tunnistaa, yhdistää, kirjoittaa, puhuu. Kansallisesti ja kansainvälisesti. Into tutkimiseen ja oppimiseen. Näin Petri Rajaniemeä on kuvattu esittelysivuilla netissä. Se on helppo uskoa, kun kuuntelee häntä Perjantain Paras -seminaarissa yrittäjyysviikon päätteeksi.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Syksyn 2021 korkeakoulujen yhteishakuun jätettiin valtakunnallisesti yhteensä noin 34 400 hakemusta. Kaikkien haussa olleiden AMK-tutkintojen keskuudesta yhdeksänneksi suosituin oli SAMKin Liiketalouden verkkototeutus. @yleuutiset #katsetulevaisuuteen
https://yle.fi/uutiset/3-12102237

SAMKiin oli syksyn hauissa yhteensä 3033 hakijaa. Valtakunnallisessakin vertailussa huippusuosituksi nousi Liiketalouden verkkototeutus, johon oli yli tuhat hakijaa. #yhteishaku #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/uutiset/syksyn-haut-paattyivat-liiketalouden-verkkototeutus-edelleen-huippusuosittu/

Kuvataiteen opiskelijat ovat luoneet taideteoksia, jotka johdattelevat katsojansa seikkailulle tulevien mestareiden mielenmaisemaan. Näyttely on avoinna SAMK Taidekoulun kampuksen galleriassa lokakuun alkupuolelle asti. #katsetulevaisuuteen #kuvataide
https://www.samk.fi/uutiset/kahden-kerroksen-vakea-taidekoulun-sadonkorjuu/

Huittisista Urjalaan johtava Taikayöntie on yksi maamme virallisista matkailuteistä. Reitti halutaan uuteen kukoistukseen. SAMKin vetämä ideointitilaisuus pidetään Punkalaitumen kunnantalossa torstaina 30.9. @kokemaenjoki #samk #katsetulevaisuuteen
https://www.kokemaenjokilaakso.fi/2021/09/14/taikayontie-uuteen-kukoistukseen-ja-matkailukartalle/

Uunituoreessa videossa esitellään, miten elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä on arvioitu KOHISTEN kohti hiilineutraalia rakentamista Satakunnassa -hankkeen pilottikohteissa. #hiilijalanjälki #hiilikädenjälki #katsetulevaisuuteen #kestävästiamk
https://youtu.be/nNZTPqrNjeA