Etsi

Poliisin ja sairaanhoitopiirin yhteisharjoitus Porin kampuksella 12.–13.12.

Lounais-Suomen poliisilaitos harjoittelee yhdessä Satakunnan sairaanhoitopiirin kanssa Porin kampuksella yöllä 12.–13.12. Harjoitukseen osallistuu maalihenkilöinä Satakunnan maakuntakomppanian ja rajavartiolaitoksen henkilöstöä. Harjoitukseen osallistuu yhteensä noin 120 henkilöä.

11.12.2018 | Teksti: Lounais-Suomen poliisilaitos / Hanna Valtokivi

Harjoitus tapahtuu kampuksen sisätiloissa yöllä.
Harjoitus tapahtuu kampuksen sisätiloissa yöllä.

Harjoitus rajoittuu SAMKin tiloihin Satakunnankadun, Asema-aukion ja Karjalankadun väliselle osuudelle pääosin sisätiloihin. Yleisöllä ei ole mahdollisuutta tulla seuraamaan toimintaa.

Harjoituksessa ovat mukana muun muassa Satakunnan ja Varsinais-Suomen vaativien tilanteiden erityisryhmät, Satakunnan kenttävalvonnan partiot, tilannekeskuspäivystäjät sekä Satakunnan ja Varsinais-Suomen taktinen ensihoito. Lisäksi harjoitukseen osallistuu koiranohjaajia.

Kaikkiaan toimintaan osallistuu noin 120 henkilöä. Harjoituksen vuoksi alueella liikkuu suuri määrä poliisin, sairaankuljetuksen ja pelastuslaitoksen ajoneuvoja.

Harjoitus alkaa 12.12. noin klo 18.00 lähtien harjoitukseen varustautumisella. Varsinainen harjoitus käynnistyy klo 22.30 ja päättyy 13.12. noin klo 05.00 mennessä.

Lisätietoja:

Komisario Jouni Uusitalo: jouni.uusitalo@poliisi.fi

Uusimmat

| Liiketoiminta

Opiskelijamme työllistyvät: ”Liiketalous vakuutti minut monimuotoisuudellaan”

SAMKista taloushallinnon tradenomiksi valmistunut Janica Hakala piti opintojen tahdin tiukkana ja valmistui suunniteltua aikaisemmin, työpaikan ollessa jo tiedossa. Hän haaveili nuorempana alasta taiteen parissa. Hän punnitsi pitkään, omistaako elämänsä taiteelle vai hankkiiko palkkatyön, jonka ohella voisi jatkaa maalausharrastustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA