Vuoden viimeinen Agora ilmestynyt: Paljon asiaa opiskelusta

Ensimmäiset valmistuneet vanhustyön ylempään AMK-tutkintoon – kehittäjilla on työsarkaa. Vanhustyön AMK-opiskelija kirjoitti kirjan vanhempiensa alzheimerista. Ensimäinen päiväkirjamuotoa hyödyntävä opinäytetyö – aihekin on mielenkiintoinen: katastrafialueen apteekin perustaminen. Hyvinvointiteknogiasta oppikirja kansainvälisin voimin. Pitkäaikainen johtaja Tuula Rouhiainen-Valo jää alkuvuodesta eläkeelle.

Tässä poimintoja. Lue koko Agoran verkkonumero.

19.12.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Veera Korhonen

SAMKin Rauman kampuksen opiskelijoita. SAMK students in Rauma campus.

Agorassa on myös paketti englannin kielellä opiskelusta. Uusien englanninkielisten koulutuohjelmien opettajat kertovat, miksi opiskella englanniksi. Lehdessä on myös opiskelijan ja valmistuneen puheenvuorot.

19.12.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

| SAMK

Pääkirjoitus: Lukeminen kannattaa melkein aina

Lukeminen, kuuntelu ja katsominen kuuluvat oppimiseen – samoin tekeminen ja kokeileminen. Siitä kaikesta puhutaan tässä lehdessä. Ihan erityisen paljon puhutaan tällä kertaa kirjoista: samkilaisten tekemistä ja samkilaisten vinkkaamista.
| Opinnot ja opetus

Uusia koulutuksia alkaa – mikset opiskelisi englanniksi

Miksi opiskelisit merikapteeniksi, sairaanhoitajaksi tai insinööriksi englanninkielellä? Tai miksi et? Työelämä on monella alalla, kuten merenkulussa, lähtökohtaisesti kansainvälistä. Kaikilla aloilla se on kansainvälisempää kuin aiemmin.

Uusimmat uutiset

Yrityksen edustaja selostaa opiskelijoille haastetta robotin vieressä.
| Tapahtumat

RoboAI-viikko 2021: RoboAI Innovation Challenge – Satakunta 2.0 kestävän kehityksen asialla

– Ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot ovat opittavien asioiden ytimessä, mutta myös laajempi ymmärrys omasta idearikkaudesta. Tapahtuman energinen, mutta rento tunnelma kannustaa osallistujia olemaan aktiivisia ja ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, luonnehtii RoboAI Innovation Challenge -tapahtumaa RoboAI-viikolla 25.11. järjestävä SAMKin erityisasiantuntija Santeri Koivisto.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Jari Multisilta, the Managing Director, President of Satakunta University of Applied Sciences, received a ceremonial chain designed by goldsmith and designer Assi Arnimaa-Leinonen. Arnimaa-Leinonen is known for her diamond rings and silver jewelry. https://www.samk.fi/en/uutiset/samk-is-celebrating-its-30th-anniversary-the-president-received-a-ceremonial-chain/

Rekrytoimme! Haluatko työskennellä organisaatiossa, jonka parhaina puolina työntekijät pitävät vakautta, joustavuutta, hyvää ilmapiiriä ja työyhteisöä?
Tutustu avoimiin työpaikkoihimme: https://bit.ly/2ZeeWCP
#tyopaikat #rekry #SamkTyopaikat

Matkailussa suurimpana haasteena on usein julkisen- ja yksityisen puolen yhteistyö. Näin ei ole Merikarvialla 👍 Tästä moni kunta voisi ottaa oppia. #merikarvia #matkailunkehittamiskeskus #yhteistyö #samk

SAMKissa aloittanut Matkailun kehittämiskeskus tukee alan positiivista kehitystä Satakunnassa. Kehittämiskeskuksen toiminnan kohderyhmänä ovat mikro- ja pienet matkailuyritykset. #katsetulevaisuuteen #samk #mysamk #satakunta #matkailunkehittämiskeskus
https://www.samk.fi/uutiset/uusi-matkailun-kehittamiskeskus-luotsaa-matkailualaa-kohti-kestavaa-ja-kannattavaa-liiketoimintaa/