Vuoden viimeinen Agora ilmestynyt: Paljon asiaa opiskelusta

Ensimmäiset valmistuneet vanhustyön ylempään AMK-tutkintoon – kehittäjilla on työsarkaa. Vanhustyön AMK-opiskelija kirjoitti kirjan vanhempiensa alzheimerista. Ensimäinen päiväkirjamuotoa hyödyntävä opinäytetyö – aihekin on mielenkiintoinen: katastrafialueen apteekin perustaminen. Hyvinvointiteknogiasta oppikirja kansainvälisin voimin. Pitkäaikainen johtaja Tuula Rouhiainen-Valo jää alkuvuodesta eläkeelle.

Tässä poimintoja. Lue koko Agoran verkkonumero.

19.12.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Veera Korhonen

SAMKin Rauman kampuksen opiskelijoita. SAMK students in Rauma campus.

Agorassa on myös paketti englannin kielellä opiskelusta. Uusien englanninkielisten koulutuohjelmien opettajat kertovat, miksi opiskella englanniksi. Lehdessä on myös opiskelijan ja valmistuneen puheenvuorot.

19.12.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

| SAMK

Pääkirjoitus: Lukeminen kannattaa melkein aina

Lukeminen, kuuntelu ja katsominen kuuluvat oppimiseen – samoin tekeminen ja kokeileminen. Siitä kaikesta puhutaan tässä lehdessä. Ihan erityisen paljon puhutaan tällä kertaa kirjoista: samkilaisten tekemistä ja samkilaisten vinkkaamista.
| Opinnot ja opetus

Uusia koulutuksia alkaa – mikset opiskelisi englanniksi

Miksi opiskelisit merikapteeniksi, sairaanhoitajaksi tai insinööriksi englanninkielellä? Tai miksi et? Työelämä on monella alalla, kuten merenkulussa, lähtökohtaisesti kansainvälistä. Kaikilla aloilla se on kansainvälisempää kuin aiemmin.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Navigointiin suunniteltujen syvyysmallien hyödyntämistä kehitetään ISTLAB-hankkeessa. Vedenalaisten mallien avulla merenpohjasta saadaan aiempaa yksityiskohtaisempaa tietoa luotseille ja alusten navigointijärjestelmiin.
https://bit.ly/3c7z24w
#ISTLAB #intelligentshipping

Development work is ongoing in the ISTLAB project on how to utilise bathymetric models designed for navigation. Read more: https://bit.ly/3c7z24w
#ISTLAB #intelligentshipping #navigation #bathymetricmodel

Yhteistyössä @SatakunnanAMK ja @SermatechFi järjestämä suunnittelukilpailu kannustaa opiskelijoita innovoimaan, miten robotit voisi yhdistää 3D-tulostamiseen. Kilpailu päättyy ensi viikolla! Missä nyt mennään?https://www.roboai.fi/automaatio-ja-robotiikka/3d-tulostus/robotit-mukaan-3d-tulostukseen-opiskelijat-haasteen-edessa/ #roboai #samk #mysamk #sermatech #robottihaaste

Altogether 31 students graduated from SAMK in February. Nine of them graduated with a Master´s degree. SAMK congratulates all the graduates.
https://www.samk.fi/en/uutiset/31-students-graduated-from-samk-in-february/

SAMKista valmistui helmikuussa yhteensä 31 opiskelijaa. Valmistuneista yhdeksän suoritti YAMK-tutkinnon. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita. #samk #alumni #ylpeästiamk
https://www.samk.fi/uutiset/samkista-valmistui-helmikuussa-yhteensa-31-opiskelijaa/