Etsi

Vuoden ensimmäiset kuvataiteilijat valmistuivat – SAMKista valmistui kesäkuussa yhteensä 269 opiskelijaa

Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistui kesäkuussa yhteensä 269 opiskelijaa – joukossa vuoden ensimmäiset kuvataiteilijat.

29.6.2018 | Teksti: Katri Väkiparta | Kuva: Hanna Valtokivi

Ilona Tala arvostaa eläimiä ja pitää erityisesti peuroista. Taustalla Terho Sulkalan pellavalle maalattuja akryylitöitä. (Galleria Rajatila).
Ilona Tala arvostaa eläimiä ja pitää erityisesti peuroista. Taustalla Terho Sulkalan pellavalle maalattuja akryylitöitä. (Galleria Rajatila).

1.6. SAMKissa vietettiin valmistumisjuhlaa, jolloin todistuksensa sai 96 opiskelijaa. 1.6. jälkeen on valmistunut vielä 173 opiskelijaa, heistä yhdeksän on suorittanut ylemmän amk-tutkinnon.

Kesäkuussa (15.6.) valmistuivat SAMKin vuoden ensimmäiset kuvataiteilijat, joita oli yhteensä 18 henkilöä.
Kaikki eivät ole halunneet nimeään julkisuuteen. Seuraavan kerran SAMKista on mahdollista valmistua syyskuun aikana.

_____

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKissa juhlittiin valmistuneita ja palkittiin opinnäytetöitä

Porin ja Rauman kampuksilla vietettiin valmistumisjuhlaa eli publiikkia perjantaina 1.6. Vuoden 2018 aikana kesäkuun alkuun mennessä valmistuneita on kaikkiaan 493. Juhlan yhteydessä palkittiin vuoden 2017 parhaat opinnäytetyöt.
Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita Porin kampuksella. Kuva: Tomi Glad
| SAMK

SAMKista valmistui huhtikuussa 78 opiskelijaa – tutustu myös opinnäytetöihin

Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistui huhtikuun 2018 aikana yhteensä 78 opiskelijaa. Heistä kuusi suoritti ylemmän amk-tutkinnon.

Uusimmat

Multisillan mielestä opetus on keskeisessä asemassa ja avainroolissa. Hän haluaisi nostaa sen merkitystä ja painoarvoa vielä lisää.
| SAMK

Uusi rehtori on yhteistyön siivittäjä ja ihmisten johtaja

SAMKin johtamisvastuu siirtyy Juha Kämäriltä uudelle toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisillalle 15. syyskuuta. Multisilta on tätä ennen ehtinyt kuukauden verran tutustua taloon. – Käsitykseni SAMKista on näiden viikkojen aikana kirkastunut ja entisestään parantunut. SAMK on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Täällä on innostunut tekemisen meininki, mikä näkyy ulospäin, mutta vielä paremmin sisältä katsoen, Multisilta sanoo.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA