Vuoden 2022 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2022 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

Kuvataiteen opiskelija Ika Närhi toimi purkutaloprojektissa kesätaiteilijana. Kuvassa hän tekee seinämaalausta purkutaloon.

SAMKin sidosryhmälehdessä pääsee tutustumaan ammattikorkeakoulun edellisen vuoden menestystarinoihin. Pääkirjoituksessa SAMKin rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta avaa maakunnan elinvoiman eteen tehtävää työtä. Lehdestä löytyvät myös keskeiset tunnusluvut vuodelta 2022.

Lehdessä kerrotaan Tiedolla johtamisen keskus BICin toiminnasta. SAMKin uusin tutkimuskeskus tukee yrityksiä niiden digitalisaatiokehityksessä.

Lisäksi Agorassa käsitellään opiskelijahyvinvointia, insinöörikoulutuksen joustavia monimuotototeutuksia ja SAMKin näkemyksiä työvoimapulan haasteiden ratkaisemiseksi. SAMKista valmistuvat kansainväliset osaajat avaavat yrityksille aivan uudenlaisia kehittymisen mahdollisuuksia.

Lehdessä päästään myös kurkistamaan purkutaloon, joka opetti kuvataiteen opiskelijoille kokonaisvaltaista projektinhallintaa.

Lehden digitaalinen versio täyttää saavutettavuusvaatimukset.

Tutustu vuoden 2022 menestystarinoihin Agora-lehdessä

Jaa tämä sivu

Kolme SAMKin opiskelijaa poseeraa violetin seinän edessä.

Vuoden 2023 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2023 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMKin Youtube-kanava.

SAMK mukana TKI-kärjet 2024 -kilpailussa kahdella videolla

Valtakunnallinen ammattikorkeakoulujen TKI-kärjet-kilpailu järjestetään jälleen maaliskuussa 2024. SAMK osallistuu kilpailuun kahdella kilpailuvideolla, joilla esitellään tutkimustoimintaamme.

Henna Kyhä istuu keltaisella tuolilla.

Tutkimuspäällikkönä työikäisten hyvinvoinnin asialla

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus. Keskuksen toiminta keskittyy satakuntalaisten työntekijöiden hyvinvointiin ja sen myötä maakunnan työvoiman saatavuuden haasteisiin. Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskusta vetää tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.