Vuoden 2022 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2022 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

6.4.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Ika Närhi

Ika Kansi

Kuvataiteen opiskelija Ika Närhi toimi purkutaloprojektissa kesätaiteilijana. Kuvassa hän tekee seinämaalausta purkutaloon.

SAMKin sidosryhmälehdessä pääsee tutustumaan ammattikorkeakoulun edellisen vuoden menestystarinoihin. Pääkirjoituksessa SAMKin rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta avaa maakunnan elinvoiman eteen tehtävää työtä. Lehdestä löytyvät myös keskeiset tunnusluvut vuodelta 2022.

Lehdessä kerrotaan Tiedolla johtamisen keskus BICin toiminnasta. SAMKin uusin tutkimuskeskus tukee yrityksiä niiden digitalisaatiokehityksessä.

Lisäksi Agorassa käsitellään opiskelijahyvinvointia, insinöörikoulutuksen joustavia monimuotototeutuksia ja SAMKin näkemyksiä työvoimapulan haasteiden ratkaisemiseksi. SAMKista valmistuvat kansainväliset osaajat avaavat yrityksille aivan uudenlaisia kehittymisen mahdollisuuksia.

Lehdessä päästään myös kurkistamaan purkutaloon, joka opetti kuvataiteen opiskelijoille kokonaisvaltaista projektinhallintaa.

Lehden digitaalinen versio täyttää saavutettavuusvaatimukset.

6.4.2023 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Ika Närhi

Lisää aiheesta

Ryhmä kansainvälisiä opiskelijoita tutustuu teollisuusyritykseen.
| SAMK

SAMK vastaa työvoimapulaan – valtavasti kansainvälisiä osaajia tulossa työelämään

SAMKissa on systemaattisesti lisätty kansainvälisten tutkintojen määrää vuodesta 2017 alkaen. Tällä hetkellä opiskelijoita on 80:sta eri kansalaisuudesta.
Osa Agora-lehden kannesta
| SAMK

Vuoden 2021 menestystarinat julkaistu – Uusi Agora-lehti ilmestyi

Vuoden 2020 menestystarinat on julkaistu SAMKin sidosryhmälehti Agoran uusimmassa numerossa. Agora on ilmestynyt painettuna ja sen voi lukea myös verkossa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter feed is not available at the moment.