Visible Body Human Anatomy Atlas näyttää ihmisen upeina digitaalisina 3D-malleina

SAMKin opiskelijoiden käytettävissä on kattava 3D-mallien verkkopalvelu ihmiskehon anatomian opiskeluun. Kuvia voi myös tallentaa ja hyödyntää opinnoissa.

14.9.2019 | Teksti: SAMK-kirjasto | Kuva: Wolters Kluwer

Visible Body 2018

Visible Body – Human Anatomy Atlas on upea visuaalinen verkkopalvelu, joka sisältää tuhansia interaktiivisia ihmiskehon 3D-anatomiamalleja mukaan lukien kaikki tärkeimmät elimet ja järjestelmät. Pyöriteltävän ja zoomattavan 3D-näkymän voi rakentaa haluamistaan osasista, joista voi katsoa samalla lisätietoja – joistakin myös animaatioita.

Oppimisen tueksi on tarjolla tehtäviä. Tekemällä oman käyttäjätunnuksen voi tallentaa muistiinpanoja.

Palvelun kuvia voi ja käyttää opiskelutehtävässä ja opetuksessa palvelun käyttöehtojen mukaan.

Visible Body käynnistetään menemällä palveluun SAMKin kirjaston Finnan linkistä. Palvelussa klikataan Human Anatomy Atlas ja käynnistetään verkkopalvelu.

Palvelua voi käyttää myös mobiilisovelluksella. Sivulla, josta Human Anatomy Atlas käynnistetään, on linkki Mobile Apps. Linkistä avautuu ohjeita mobiilisovelluksen käyttöön.

SAMKin opiskelijat ja henkilöstö voivat käyttää palvelua kampuksilla ja etäkäytön kautta vaikkapa kotona. Verkkopalvelu vaatii nopean nettiyhteyden. Hitaalla yhteydellä sen käynnistyminen voi viedä aikaa useita minuutteja.

Visible Body Finnassa

Kuvien käyttöehdot

 

Uusimmat uutiset

| Teknologia

Opettajat janoavat teknologiatietoa – HyteOpe terveys- ja hyvinvointiteknologiakoulutuksella varmistetaan ajantasainen opetus

Teknologia näkyy yhä vahvemmin perus- ja ammattiopetuksen opetussuunnitelmissa. Opettajia tuetaan tarjoamalla ammattitaitoa lisääviä SAMKin lisäkoulutuksia osana RoboAI:n STEM-toimintaa. Syksyllä 2019 alkaneessa opetushallituksen rahoittamassa HyteOpe-koulutuksessa sote- ja tekniikan alan ammatilliset opettajat saivat tärkeitä työkaluja terveys- ja hyvinvointiteknologian opettamiseen.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • Greetings from International Education fairs in Moscow and St. Petersburg this weekend. P.S. Application period for… https://t.co/O9Nf1hdg86
  • RT @RoboAI2 Hei opiskelija! Hae Robotiikka Akatemiaan ja opi työskentelemällä käytännönläheisissä teknologiaprojekteissa. Onko… https://t.co/xR8BBm89ns
  • Welcome to join our skillful group! We are looking for Lecturers in Mechatronics and Artificial Intelligence (AI).… https://t.co/GE8UlsJYfG