Vetovoimainen kampus on Porin vuoden kaupunkiteko

Palkinto luovutettiin Satakunnan ammattikorkeakoululle Porin päivänä 23. syyskuuta.

25.9.2017 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Sanna Jääskeläinen/Satakunnan Viikko, Petra O'Rourke

Vuoden kaupunkiteko -palkinnon luovutti Käviksen toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki.
Vuoden kaupunkiteko -palkinnon luovutti Käviksen toiminnanjohtaja Kirsi Sainio-Lehtimäki.

Uuden Porin-kampuksen kaunis ulkomuoto ja sen alueelle tuoma kiinnostavuus vakuutti. Palkintoraadin perustelujen mukaan uuden kampuksen myötä Pori nousi opiskelijakaupunkina uudelle tasolle. Palkinnon vastaanotti SAMKin hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila sekä kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jussi Koskinen. Pronssinen palkintopatsas on Iittiläisen taiteilija Osmi Nyströmin suunnittelema.

– Olemme erittäin ylpeitä tästä saamastamme tunnustuksesta, summaa Koskinen.

Vuoden kaupunkiteko -kilpailu nostaa esiin tekoja, jotka ovat parantaneet elämänlaatua, viihtyisyyttä, vetovoimaisuutta ja tunnettuutta. Kaupunkitekoraadin jäseniin kuuluvat Citycon Finland Oy:n kauppakeskus/kiinteistöpäällikkö Tero Kormano, Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti, Muotitavaratalo Ratsulan toimitusjohtaja Matti Ratsula, Satakunnan Osuuskaupan viestintä- ja markkinointipäällikkö Leena Mettälä, Veikko Lehti Oy:n tiedottaja Kristiina Nieminen ja Satakunnan Viikon päätoimittaja Kim Huovinlahti.

Palkinnon voi saada yksittäinen kaupunkilainen, yhdistys, yhteisö, yritys tai viranomainen. Aiempina vuosina on palkittu rantaravintola Helmi, Air 100, Porispere, SuomiAreena, Ässät ja Porin Jazz.

 

 

Lisää aiheesta

Pepper. Satakunnan ammattikorkeakoulun uusi kampus. Kuva: Tomi Glad
| SAMK

Avoimet ovet: 3D-tulostusta, robotteja, pelejä

– Tulkaa katsomaan mikä kaikki on jo ihan arkipäivää meillä laboratoriossa, vaikkei vielä näy kadulla kulkiessa, kutsuu SAMKin automaation tutkimusryhmän vetäjä Mirka Leino
Kansi 2017 D 2 SAMK Kampusjulkaisu
| SAMK

SAMK-kampus Pori esittäytyy julkaisussa

Uuden SAMK-kampus Porin vaiheet on koottu tiiviisti yksiin kansiin. SAMK-kampus Pori, Oppimisen uusi aika esittelee kampusta sanoin ja kuvin.

Uusimmat uutiset

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA