Etsi

Vanhustyön YAMK-opiskelijat haluavat lisää valoa vanhustyöhön

Satakunnan ammattikorkeakoulun vanhustyön ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijat järjestävät vanhustyön ammattilaisille vanhustyön ajankohtaisia asioita käsittelevän Valoa vanhustyöhön, ideoista teoiksi -seminaarin torstaina 16.11.2017 SAMK-kampus Porin Agora-salissa. Ohjelma

10.10.2017 | Teksti: Vanhustyön ylempi AMK -opiskelijaryhmä

SAMK Vanhuskuva Laura Loepponen Net ByKatriVakiparta
Arkistokuva, kuva: Katri Väkiparta. Yrittäjä Laura Löppönen ja Kultaruskon asukkaita.

Tapahtumassa käsitellään yhteiskunnallisesti ajankohtaisia aiheita, kuten muistisairaan oikeudellisen toimintakyvyn ja osallisuuden tukemista. Lisäksi esitellään Voimaa vanhuuteen -ohjelman liikuntaraadin toimintaa ja tutustutaan saunajoogan mahdollisuuksiin omaishoidon tukena.

Tilaisuuden puhujina ovat tutkija ja tohtorikoulutettava Henna Nikumaa Helsingin yliopistosta, geronomi (ylempi AMK) Riitta Tähtinen, suunnittelija Eveliina Hovinen ikäinstituutista sekä fysioterapeutti ja ylempi AMK -opiskelija Nina Rouhikko.
Tilaisuudessa on lisäksi yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja toiminnan esittelytila sekä vanhustyön ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijoiden kehittämistehtävinä toteuttavien opinnäytetöiden esittely.

Ohjelma

Lisätietoja:

projektisihteeri
Leena Niskanen
leena.niskanen(a)student.samk.fi

10.10.2017 | Teksti: Vanhustyön ylempi AMK -opiskelijaryhmä

Lisää aiheesta

| Hyvinvointi ja terveys

Lontoo valloitti tulevan masters-tason terveydenhoitajan

Outi Nieminen lähti keväällä 2017 vaihto-opiskelijaksi Lontoon Middlesex Universityyn kolmeksi kuukaudeksi. Lontoon kokeminen ensi kerran sopi hänen elämänvaiheeseensa täydellisesti.
Armi Kreivila vanhustyo YAMK
| Hyvinvointi ja terveys

Säkylän ikäneuvolassa palvelee nyt geronomi (YAMK) Armi Kreivilä

– Ikäneuvola on toimiva konsepti, ja tämä on tulevaisuutta. Tämä on ennen kaikkea paikka, jossa on tietoa ja osaamista ohjata ikäihmisiä oikeisiin paikkoihin ja palveluihin, sanoo vanhuspalvelujen koordinaattori Armi Kreivilä Säkylän ikäneuvolasta. Kreivilä on yksi neljästä ensimmäisestä opiskelijasta, jotka valmistuvat SAMKista ylemmästä vanhustyön koulutusohjelmasta juuri ennen joulua.

SAMK sosiaalisessa mediassa