SAMKissa vietettiin publiikkia − Valmistuneet työllistyvät hyvin

− Satakunnasta valmistuneet ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet työllistyvät hyvin, tällä vuosikymmenellä pääkaupunkiseudun jälkeen heti toiseksi parhaiten koko maassa. Teillä on siis kaiken kaikkiaan erinomaiset edellytykset työnhakuun, kannusti rehtori Juha Kämäri.

20.12.2016 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tiedepuiston kuvat: Katri Väkiparta Tiilimäen kuvat: Inna Saarinen Rauman kuvat: Juhani Härkälä

dsc_7371

Publiikin yhteistä osuutta kuunneltiin mm. Tiilimäen kampuksella Porissa.

Kaikkia syksyn aikana valmistuneita juhlittiin maanantaina 19.12. SAMKin yhteisessä publiikissa. Juhlassa oli yhteinen osuus ja kampusten omaa ohjelmaa.

Juhlan yhteiseen osuuteen osallistuttiin HILLin kautta Rauman kampukselta. Tervetulosanat lausui SAMKin rehtori Juha Kämäri. Hän muistutti puheessaan siitä, että SAMKista työllistytään hyvin.

− Satakunnasta valmistuneet ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet työllistyvät hyvin, tällä vuosikymmenellä pääkaupunkiseudun jälkeen heti toiseksi parhaiten koko maassa. Teillä on siis kaiken kaikkiaan erinomaiset edellytykset työnhakuun, hän kannusti.

Publiikin yhteinen osuus järjestettiin Rauman kampuksella.

Publiikin yhteinen osuus järjestettiin Rauman kampuksella.

Juhlapuheen piti Rauman kauppakamarin johtaja Marko Mikkola. Hän mainitsi, että Suomen talous on taas pääsemässä kasvu-uralle.

− Uutiset ovat toki syöttäneet meille kaikille sellaista pajunköyttä, että rämpisimme muka lamassa. Näinkin voivat kenties taloustieteilijät ajatella, mutta joka tapauksessa tämäkin vuosi tulee olemaan maamme historiassa taas vauraampi kuin mikään aikaisemmista, hän kertoi puheessaan.

Yhteisen osuuden jälkeen juhlassa oli kampusten omaa ohjelmaa, kuten todistusten jako sekä musiikkiesityksiä.

Kaikkiaan 231 sai joulukuun valmitumispäivänä ammattikorkeakoulututkinnon ja 22 ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Koko vuonna SAMKista on valmistunut 953 ammattikorkeakoulututkintoa ja 83 ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Seuraavan publiikin yhteinen osuus on SAMKin uudella Porin kampuksella 16.6.2016.

Juha Kämärin tervetulosanat

Marko Mikkolan juhlapuhe

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKista valmistuu 253 opiskelijaa − Tutustu myös opinnäytetöihin

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on maanantaina 19.12. valmistumispäivä. Kaikkia syyskaudella valmistuvia juhlitaan tässä yhteisessä valmistumisjuhlassa eli publiikissa.
| Hyvinvointi ja terveys

Ensimmäiset vanhustyön YAMKit valmistuivat

SAMKista valmistui maanantaina 19.12. neljä ensimmäistä vanhustyön masters-tason koulutuksen suorittanutta. Otsikot vanhustyöstä eivät ole olleet mairittelevia: kaltoinkohtelua, kiirettä ja sitä, että ei oteta vakavasti. Arjessa toimivaa kehittämistä tarvitaan.

Uusimmat uutiset

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ulkoisen palomuurin vaihto aiheuttaa katkoksen SAMKin palveluissa torstaina 20.1. klo 14–21.SAMK services will not be available on 20 January 2022 from 2 pm to 9 pm due to changing the SAMK external firewall. ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ulkoisen palomuurin vaihto aiheuttaa katkoksen SAMKin palveluissa torstaina 20.1. klo 14–21.

SAMK services will not be available on 20 January 2022 from 2 pm to 9 pm due to changing the SAMK external firewall.

Miten #merellinenmatkailu käsitetään Euroopan pohjoisilla merialueilla? Lue näkökulmia aiheeseen blogistamme https://www.skills4cmt.eu/blog/ @EDUFI_HigherEd @SatakunnanAMK #matkailunkehittämiskeskus

#Hyvinvointiteknologia #YAMK koulutuksemme uudistuu ja hakuaika lähenee! Suuntautua voi hyvinvointianalytiikkaan tai laite- ja teknologiapuoleen. Analytiikkasuuntaus tuo mukanaan Hyvinvointianalyytikon pätevyyden. @SatakunnanAMK @SataDigiHealth @RoboAI2

https://www.sitra.fi/uutiset/uusi-ammattiryhma-sote-alalle-suomessa-aletaan-kouluttaa-hyvinvointianalyytikoita/

SAMKissa on unelma maakunnallisesta hyvinvointiverkostosta, jossa rakennetaan korkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten yhteistyössä vahva verkosto opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. @SatakunnanKansa
#hyvinvointi #katsetulevaisuuteen
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000008551742.html

Maritime Management is a Master’s degree programme for sea captains and marine engineers. Dmitry Chutchev completed the degree while simultaneously working as a captain on container ships. Read his story.
#maritimemanagement #mastersdegree #thinkfuture
https://www.samk.fi/en/uutiset/our-students-will-be-employed-a-captain-and-a-student-dmitry-chutchev-completed-his-masters-degree-while-at-sea/