Etsi

Uutta hoitotyön tiedonlähteissä: CINAHL Complete, Hoitotiede, Tutkiva hoitotyö

SAMKin kirjaston hoitotyön verkkoaineistot täydentyivät Hoitotiede- ja Tutkiva hoitotyö -verkkolehdillä sekä kattavalla kansainvälisellä CINAHL Complete -tietokannalla.

26.6.2018 | Teksti: Harri Salminen

SAMKin kirjaston hoitotyön verkkoaineistot täydentyivät Hoitotiede- ja Tutkiva hoitotyö -verkkolehdillä sekä kattavalla kansainvälisellä CINAHL Complete -tietokannalla, joka sisältää 1 300 lehteä mm. hoitotyön, hoitotieteen, fysioterapian ja kuntoutuksen alalta. CINAHL Complete on osa laajaa monialaista EBSCOn verkkopalvelua. SAMKin opiskelijat pääsevät aineistoon Finnan linkin kautta.

Hoitotiede-lehti

Hoitotiede

Hoitotiede-lehti on suomalaisen hoitotieteen keskeinen, Hoitotieteiden tutkimusseuran julkaisu. Lehti on julkaissut vuodesta 1989 alkaen hoitotyön tutkimukseen liittyviä vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita ja katsauksia. Hoitotiede-lehti on opiskelijoiden eniten lukemia tiedelehtiä ja sen vanhat numerot ovat luettavissa kirjastossa.

SAMKin opiskelijat voivat nyt lukea lehden artikkelit vuodesta 2011 alkaen CINAHL Complete -tietokannassa. Linkki on kirjaston Finnassa.

 

 

Tutkiva hoitotyö

Tutkiva hoitotyö

Tutkiva hoitotyö -lehti on käytännön hoitotyötä palveleva, opiskelijoiden aktiivisesti hyödyntämä tiedelehti. Lehdessä julkaistaan tieteellisiä tutkimuksia, asiantuntija-artikkeleita ja puheenvuoroja. Lehteä on julkaissut Sairaanhoitajaliitto vuodesta 2003 alkaen ja sen vanhat numerot ovat kirjastossa. Verkossa lehden artikkelit ovat luettavissa vuodesta 2013 alkaen. Vuodesta 2018 lähtien lehti ilmestyy vain netissä.

Verkkolehteen pääsee vain SAMKin kampuksen verkossa olevalla laitteella. SAMKin opiskelijat pääsevät lehteen Finnan linkistä.

Lisää aiheesta

SAGE Premier
| Kirjasto

Kirjasto tarjoaa yli 800 SAGEn tiedelehteä

SAMKin kirjaston laaja e-lehtien valikoima karttui kattavalla Sage Premier -kokoelmalla.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA