Etsi

Uusi Bisneskirjasto samkilaisten käytettävissä

Vuoden 2018 alussa julkaistu digitaalinen Bisneskirjasto tarjoaa valikoiman suosittuja Alma Talent -bisneskirjoja SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle.

2.1.2018 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Alma Talent Pro

Bisneskirjasto

Kirjaston hankkimasta Bisneskirjasto-verkkopalvelusta löytyy valikoima Alma Talent-kustantamon suosittuja bisneskirjoja. Teokset käsittelevät johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen ajankohtaisia teemoja. Palvelu täydentyy noin kymmenellä uunituoreella kirjalla vuosittain. Uutuuskirjat julkaistaan Bisneskirjastossa samaan aikaan kuin niiden painettu versio ilmestyy.

Bisneskirjasto on osa laajempaa Alma Talent -verkkopalvelua

Bisneskirjasto tuli entuudestaan SAMKin käytössä olleiden Verkkokirjahyllyn, Fokuksen ja Suomen lain rinnalle. Nämä kaikki palvelut ovat käytettävissä samassa nettisivustossa ja linkit palveluihin sekä niiden sisältämiin e-kirjoihin ovat kirjaston Finnassa. Kirjojen joukossa on useita kurssikirjoja.

Linkki Finnassa

Bisneskirjaston e-kirjoja voi lukea tietokoneella, tabletilla ja kännykällä laitteen nettiselaimessa. Lukuohjelman asennusta ei tarvita. Samkilaiset pääsevät palveluun Finnan linkistä. Linkki ohjaa tarvittaessa kirjautumaan SAMK-tunnuksella.

 

Lisää aiheesta

Ellibs
| Kirjasto

Useita kysyttyjä kurssikirjoja Ellibs-palveluun

SAMKin kirjaston tarjoama Ellibsin e-kirjapalvelu täydentyi useilla terveysalan ja liiketalouden kurssikirjoilla.
ST-Akatemia Online
| Kirjasto

ST-Akatemia Online on taloushallinnon ammattilaisen e-kirjahylly

SAMKin kirjaston e-kirjat täydentyivät Suomen Tililintarkastajat ry:n ST-Akatemia Online -kirjahyllyllä. Mukana on useita e-kirjoja kirjanpidosta, verotuksesta ja taloushallinnosta.

Uusimmat uutiset

Johanna Virtanen
| Liiketoiminta

Kuka tarvitsee henkilöbrändiä – ja miten se tehdään?

– Henkilöbrändiä tarvitsevat kaikki sellaiset ihmiset, joiden työssään pitää vaikuttaa muihin ihmisiin. Oli sitten asiantuntija, myyntimies, taiteilija tai vaikkapa sosiaalityöntekijä, joka tarvitsee uskottavuutta uralla edetäkseen, sanoo henkilöbrändistä opinnäytetyönsä tehnyt Johanna Virtanen, Master of Business Administration.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA