Etsi

Uusi Bisneskirjasto samkilaisten käytettävissä

Vuoden 2018 alussa julkaistu digitaalinen Bisneskirjasto tarjoaa valikoiman suosittuja Alma Talent -bisneskirjoja SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle.

2.1.2018 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Alma Talent Pro

Bisneskirjasto

Kirjaston hankkimasta Bisneskirjasto-verkkopalvelusta löytyy valikoima Alma Talent-kustantamon suosittuja bisneskirjoja. Teokset käsittelevät johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen ajankohtaisia teemoja. Palvelu täydentyy noin kymmenellä uunituoreella kirjalla vuosittain. Uutuuskirjat julkaistaan Bisneskirjastossa samaan aikaan kuin niiden painettu versio ilmestyy.

Bisneskirjasto on osa laajempaa Alma Talent -verkkopalvelua

Bisneskirjasto tuli entuudestaan SAMKin käytössä olleiden Verkkokirjahyllyn, Fokuksen ja Suomen lain rinnalle. Nämä kaikki palvelut ovat käytettävissä samassa nettisivustossa ja linkit palveluihin sekä niiden sisältämiin e-kirjoihin ovat kirjaston Finnassa. Kirjojen joukossa on useita kurssikirjoja.

Linkki Finnassa

Bisneskirjaston e-kirjoja voi lukea tietokoneella, tabletilla ja kännykällä laitteen nettiselaimessa. Lukuohjelman asennusta ei tarvita. Samkilaiset pääsevät palveluun Finnan linkistä. Linkki ohjaa tarvittaessa kirjautumaan SAMK-tunnuksella.

 

Lisää aiheesta

Ellibs

Useita kysyttyjä kurssikirjoja Ellibs-palveluun

SAMKin kirjaston tarjoama Ellibsin e-kirjapalvelu täydentyi useilla terveysalan ja liiketalouden kurssikirjoilla. SAMKin kirjasto hankkii kurssiaineistoa digitaalisena aina, kun se on mahdollista. E-kirjat...
ST-Akatemia Online

ST-Akatemia Online on taloushallinnon ammattilaisen e-kirjahylly

SAMKin kirjaston e-kirjat täydentyivät Suomen Tililintarkastajat ry:n ST-Akatemia Online -kirjahyllyllä. Mukana on useita e-kirjoja kirjanpidosta, verotuksesta ja taloushallinnosta. SAMKin kirjaston e-kirjat täydentyivät...

Uusimmat

Robot Union
| Automaatio ja teollisuus

Robotiikkatuotteiden kiihdyttämö startup- ja pk-yrityksille – ilmoittaudu tiedotustilaisuuteen SAMKissa

Seuraavien kolmen vuoden aikana eurooppalainen Robot Union valitsee 20 yritystä, jotka pääsevät kehittämään valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuteen sekä julkiseen infrastruktuuriin liittyvää robotiikkaa. Hankkeen teknisenä koordinaattorina toimii teknologian tutkimuskeskus VTT. Tiedotustilaisuus SAMKissa 30.5.2018.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA