Useita kysyttyjä kurssikirjoja Ellibs-palveluun

SAMKin kirjaston tarjoama Ellibsin e-kirjapalvelu täydentyi useilla terveysalan ja liiketalouden kurssikirjoilla.

16.10.2017 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Ellibs

E-kirjoja Ellibs-palvelussa.

SAMKin kirjasto hankkii kurssiaineistoa digitaalisena aina, kun se on mahdollista. E-kirjat ovat käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta eikä niiden palauttamisesta kirjastoon tarvitse kantaa huolta. Kirjasto tarjoaa opiskelijoille ja henkilöstölle runsaasti kotimaisia e-kirjoja Ellibs-palvelussa. Kokoelmaa täydennettiin syyskuussa useilla paljon kysytyillä Sanoma Pron e-kirjoilla.

 

Ellibs

 

Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii oman käyttäjätunnuksen luomisen

Useita Ellibsin e-kirjoja voi lukea suoraan tietokoneen selainohjelmassa tarvitsematta ladata kirjaa omaan laitteeseen. Halutessa kirjan voi toki ladata, koska kirjan lukeminen ei silloin vaadi nettiyhteyttä. E-kirjojen käyttö vaatii oman käyttäjätunnuksen tekemisen palveluun. Omalla tunnuksella kirjautumisen jälkeen saa e-kirjat luettavaksi ja pystyy varaamaan e-kirjoja.

E-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions,  joka on eri ohjelma kuin tavallisten PDF-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader. Tablettiin tarvitaan Bluefire-sovellus. Nämä ohjelmat ovat tarpeen eräissä muissakin e-kirjapalveluissa.

Tarkemmat ohjeet ja linkki Ellibs-palveluun löytyvät Finnan Ohje-valikon kautta.

 

Mistä tietää, onko kaivattu kirja saatavissa e-kirjana?

Linkki e-kirjaan löytyy kirjaston Finnasta hakemalla kirjan nimellä. Ellibsin e-kirjat löytyvät myös menemällä Ellibsin verkkopalveluun. SAMKin opiskelijan tulee mennä Ellibsiin tai siellä olevaan kirjaan aina Finnan tarjoamasta linkistä, jotta palvelu tunnistaa käyttöoikeuden oikein.

 

Lisää aiheesta

Ellibs-kirjasto, näytönkaappaus, screenshot
| Kirjasto

Monen e-kirjan lukeminen muuttui – näin käytät uudistunutta Ellibs-palvelua

SAMKin kirjaston tarjoamien Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt käyttäjätunnuksen tekemisen.
ST-Akatemia Online, näytönkaappaus, screenshot
| Kirjasto

ST-Akatemia Online on taloushallinnon ammattilaisen e-kirjahylly

SAMKin kirjaston e-kirjat täydentyivät Suomen Tililintarkastajat ry:n ST-Akatemia Online -kirjahyllyllä. Mukana on useita e-kirjoja kirjanpidosta, verotuksesta ja taloushallinnosta.

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html