Etsi

Työnohjaajakoulutuksen satoa nyt julkaisussa – 21 puheenvuoroa työnohjaajilta ja heidän kouluttajiltaan

Onko työnohjaus sinulle tuttua? WinNovan ja SAMKin yhteisen työnohjaajakoulutuksen myötä syntynyt artikkelikokoelma valottaa työnohjausta eri kanteilta, käytännöllisesti ja pohdiskellen. Iso osa artikkeleista tarkastelee johdon työnohjausta.

22.11.2018 | Teksti: Anne Sankari

SAMK julkaisu Kansi 2018 B 15 SAMK Tyonohjaajakoulutuksen Satoa– Työnohjauksen satoa -julkaisuun on koottu 19 työnohjaajaopiskelijan kirjoittamat artikkelit. Johdon työnohjaajien artikkelien näkökulma on ensisijaisesti johtamisessa ja esimiestyössä, työnohjaajien näkökulma on työntekijälähtöisempää tai sidottu enemmän työyhteisöjen toimintaan, kertoo Teija Harju, toinen kouluttajista ja julkaisun toimittajista.

Harju kirjoitti julkaisuun esipuheen, Kari Rajaniemi puolestaan julkaisun lopettavan artikkelin. Molemmat pohtivat teksteissään muun muassa kouluttajan roolia ja omaakin oppimista.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNovan ja Satakunnan ammattikorkeakoulun yhteistyössä toteuttama työnohjaajakoulutus ja johdon työnohjaajakoulutus käynnistyivät marraskuussa 2016. Kaksi vuotta kestäneeseen 80 opintopisteen mittaiseen koulutukseen valittiin mukaan kolmisenkymmentä opiskelijaa, ja halukkaiden kehittämistehtävät on nyt koottu tähän julkaisuun.

Katso julkaisu Theseuksesta

Jos haluat linkittää johonkin tiettyyn artikkeliin, avaa julkaisu Issuussa (mene haluamallesi aukeamalle ja "share from page").

Lisää aiheesta

SAMKJULKAISUtyonohjaus2017crop
| Hyvinvointi ja terveys

Työnohjaajiksi opiskelleiden artikkelit julkaistiin kirjana

Mitä työnohjaus on? Millaisissa tilanteissa sitä voi käyttää? Viime vuonna SAMKin työnohjaajakoulutuksesta valmistuneet ja heidän ohjaavat opettajansa kirjoittivat perusasioita ja käytännön kehittämistöitä artikkeleiksi e-kirjaan.

Uusimmat

| Matkailu

Ensimmäiset ryhmät Kiinasta – SAMK perustaa incoming-matkatoimiston

SAMK perustaa uuden kansainvälisen oppimisympäristön, joka on opiskelijavoimin toimiva incoming-koulutusmatkatoimisto SAMK Bridge. Toiminta alkaa tammikuussa 2019 Porin kampuksella. Päätarkoituksena on järjestää koulutusmatkakokonaisuuksia Satakunnassa, kertoo SAMK Bridgen toiminnanjohtaja ja vastuuopettaja, lehtori Maaria Berg.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA