Tubettaja Milla Grönman tutustui SAMKiin

SAMK on tehnyt yhteistyötä porilaisen tubettajan, Milla Grönmanin, kanssa. Tubettajat ovat henkilöitä tai ryhmiä, jotka tuottavat sisältöä ensisijaisesti YouTube-videopalveluun. Millalla on YouTubessa yli 11 000 seuraajaa.

6.3.2017 | Teksti: Elina Valkama

Tubettaja Milla Grönman.

Ensimmäisellä videolla Milla Grönman tutustui yhdessä liiketalouden opiskelijan Niko Iijolaisen kanssa SAMKin uuteen rakenteilla olevaan kampukseen. Vierailun jälkeen Niko vei Millan Graafisen suunnittelun -opintojaksolle. Tutustuttuaan liiketalouden koulutusohjelmaan Milla poikkesi vielä juttelemassa lehtori Pia Marjasen ja projektipäällikkö Marko Mikkolan kanssa uudesta Yrittäjän koulutusohjelmasta.

Ihmisläheistä opiskelua sosiaali- ja terveysalalla

Toisella videolla Milla tutustui SAMKin sosiaali- ja terveysalan opintoihin. Sairaanhoitajaksi valmistuva Emmi Koskinen kertoi hoitotyön opinnoista. Milla pääsi osallistumaan elämänsä ensimmäiselle luennolle, joka oli fysioterapiaopiskelijoiden "Fyysisten kunto-ominaisuuksien mittaaminen ja harjoittaminen". Luennon jälkeen Millalla oli ohjelmassa hoitotyön opiskelijoiden laboratoriotyöskentelyn seuraamista. Lopuksi hän pääsi vielä seuraamaan fysioterapiaopiskelijoiden vetämää allasjumppaa.

Vuokrattavia sähköpyöriä ja 3D-tulostamista

Viimeisen videon Milla kuvasi SAMKin insinööriopiskelijoiden kanssa. Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija Maiju Mikkonen toimi Millan oppaana ja kertoi erilaisista opiskelijaprojekteista ja siitä, kuinka opintosisällöt on suunniteltu lähialueiden yritysten kanssa. Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijat esittelivät Millalle sähköisten kaupunkipyörien projektia ja robotiikan labrassa Milla pääsi tutustumaan 3D-tulostamiseen ja lämpökameraan.

Välivuotta pitävälle 22-vuotiaalle Millalle vierailu ammattikorkeakoulussa oli uusi ja avartavainen kokemus. Milla koki, että Yrittäjän koulutusohjelma voisi olla nappivalinta myös hänelle itselleen, koska on hän parhaillaan perustamassa omaa yritystä.

Tubettaja Milla Grönman on julkaissut päivistään SAMKissa videot omalla YouTube-kanavallaan.

Millan videot:

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMK-kampus Pori pian muuttovalmis

SAMKin kaikki Porissa olevat toiminnot muuttavat uudelle kampukselle toukokuun 2017 alussa. Koko kampus tulee olemaan moderni oppimisympäristö.
Kolme opiskelijaa tutkimassa kännyköitä.
| Yrittäjyys

Yrittäjän koulutusohjelma tarjolla AMK-opintoina

Yrittäjän koulutusohjelma tähtää yrityksen perustamiseen tai olemassa olevan yrityksen toiminnan kehittämiseen. Hae SAMKiin kevään yhteishaussa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen