Etsi

Tubettaja Milla Grönman tutustui SAMKiin

SAMK on tehnyt yhteistyötä porilaisen tubettajan, Milla Grönmanin, kanssa. Tubettajat ovat henkilöitä tai ryhmiä, jotka tuottavat sisältöä ensisijaisesti YouTube-videopalveluun. Millalla on YouTubessa yli 11 000 seuraajaa.

6.3.2017 | Teksti: Elina Valkama

milla grönman

Ensimmäisellä videolla Milla Grönman tutustui yhdessä liiketalouden opiskelijan Niko Iijolaisen kanssa SAMKin uuteen rakenteilla olevaan kampukseen. Vierailun jälkeen Niko vei Millan Graafisen suunnittelun -opintojaksolle. Tutustuttuaan liiketalouden koulutusohjelmaan Milla poikkesi vielä juttelemassa lehtori Pia Marjasen ja projektipäällikkö Marko Mikkolan kanssa uudesta Yrittäjän koulutusohjelmasta.

Ihmisläheistä opiskelua sosiaali- ja terveysalalla

Toisella videolla Milla tutustui SAMKin sosiaali- ja terveysalan opintoihin. Sairaanhoitajaksi valmistuva Emmi Koskinen kertoi hoitotyön opinnoista. Milla pääsi osallistumaan elämänsä ensimmäiselle luennolle, joka oli fysioterapiaopiskelijoiden "Fyysisten kunto-ominaisuuksien mittaaminen ja harjoittaminen". Luennon jälkeen Millalla oli ohjelmassa hoitotyön opiskelijoiden laboratoriotyöskentelyn seuraamista. Lopuksi hän pääsi vielä seuraamaan fysioterapiaopiskelijoiden vetämää allasjumppaa.

Vuokrattavia sähköpyöriä ja 3D-tulostamista

Viimeisen videon Milla kuvasi SAMKin insinööriopiskelijoiden kanssa. Sähkö- ja automaatiotekniikan opiskelija Maiju Mikkonen toimi Millan oppaana ja kertoi erilaisista opiskelijaprojekteista ja siitä, kuinka opintosisällöt on suunniteltu lähialueiden yritysten kanssa. Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijat esittelivät Millalle sähköisten kaupunkipyörien projektia ja robotiikan labrassa Milla pääsi tutustumaan 3D-tulostamiseen ja lämpökameraan.

Välivuotta pitävälle 22-vuotiaalle Millalle vierailu ammattikorkeakoulussa oli uusi ja avartavainen kokemus. Milla koki, että Yrittäjän koulutusohjelma voisi olla nappivalinta myös hänelle itselleen, koska on hän parhaillaan perustamassa omaa yritystä.

Tubettaja Milla Grönman on julkaissut päivistään SAMKissa videot omalla YouTube-kanavallaan.

Millan videot:

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMK-kampus Pori pian muuttovalmis

SAMKin kaikki Porissa olevat toiminnot muuttavat uudelle kampukselle toukokuun 2017 alussa. Koko kampus tulee olemaan moderni oppimisympäristö.
| Yrittäjyys

Yrittäjän koulutusohjelma tarjolla AMK-opintoina

Yrittäjän koulutusohjelma tähtää yrityksen perustamiseen tai olemassa olevan yrityksen toiminnan kehittämiseen. Hae SAMKiin kevään yhteishaussa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA