Etsi

Tubettaja Milla Grönman tutustui Porin kampukseen

SAMK teki yhteistyötä porilaisen tubettajan Milla Grönmanin kanssa. Milla vieraili Porin kampuksella tutustumassa eri koulutuksiin, laboratorio- ja itseopiskelutiloihin sekä erilaisiin palveluihin.

22.3.2018 | Teksti: Elina Valkama

Milla Grönmanilla on kanava Youtubessa, jossa hänellä on  yli 16 000 seuraajaa.
Milla Grönmanilla on kanava Youtubessa, jossa hänellä on yli 16 000 seuraajaa.

Voisiko Millasta tulla insinööri?

Ensimmäisellä videolla Milla tutustui konetekniikan laboratorioon yhdessä opiskelijoiden ja opettajien kanssa. Opiskelijat kertoivat hänelle, miksi olivat valinneet konetekniikan alakseen. Opettajat esittelivät erilaisten koneiden toimintaa ja kertoivat, minkälaisiin työtehtäviin valmistuneet insinöörit pääsevät. Milla vieraili myös kampuksen keskipisteessä, kirjastossa. Sieltä löytyi paljon tilaa itsenäiseen opiskeluun, avaruutta ja valoa.

Milla tapaa robotin

Toisella videolla Milla meni seuraamaan sairaanhoitajaopiskelijoiden simulaatiotilannetta, jossa harjoiteltiin virtsarakon katetrointia. Harjoituksen jälkeen tilanne purettiin yhdessä opettajien kanssa ja opiskelijat saivat palautetta. Milla jutteli myös muutamien sairaanhoitajaopiskelijoiden kanssa siitä, miten he olivat valinneet alan. Automaatiolabrassa Milla tapasi Pepper- ja Omron-robotit ja hän jäi miettimään, missä kaikessa robotit voivat auttaa meitä tulevaisuudessa. SAMMAKKOn tiloissa Anton ja Otto esittelivät, mitä opiskelijakunta tekee opiskelijoiden hyväksi. Milla ihasteli myös 2,60e monipuolista opiskelijaruokaa.

Milla kampuskierroksella ja Yrittäjän koulutusohjelmaan tutustumassa

Viimeisellä videolla Milla hengaili kampuksella kuten opiskelija. Hän testasi itseopiskelutiloja, kävi erilaisissa luokkatiloissa ja tapasi opiskelijoita. Suomessa ainutlaatuinen Yrittäjän koulutusohjelma pääsi esittäytymään, kun opiskelijat ja mentorit kertoivat fiiliksiään opinnoista. Lopuksi Milla summasi ajatuksiaan SAMKista. Minkälaisia ihmisiä hän tapasi kampuksella? Mitä hän ajattelee SAMKin opiskeluvaihtoehdoista ja uudesta kampuksesta?

Milla julkaisi päivistään kampuksella videot omalla Youtube-kanavallaan. Videot on julkaistu myös SAMKin Youtubessa.

Millan videot:

22.3.2018 | Teksti: Elina Valkama

Uusimmat

| Matkailu

Ensimmäiset ryhmät Kiinasta – SAMK perustaa incoming-matkatoimiston

SAMK perustaa uuden kansainvälisen oppimisympäristön, joka on opiskelijavoimin toimiva incoming-koulutusmatkatoimisto SAMK Bridge. Toiminta alkaa tammikuussa 2019 Porin kampuksella. Päätarkoituksena on järjestää koulutusmatkakokonaisuuksia Satakunnassa, kertoo SAMK Bridgen toiminnanjohtaja ja vastuuopettaja, lehtori Maaria Berg.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA