Etsi

Taloushallinnon lait -verkkopalvelu samkilaisille

Taloushallinnonlait.fi on taloushallinnon asiantuntijan verkkopalvelu, joka sisältää alan keskeisen lainsäädännön, oikeuskäytännön, viranomaisohjeet, uutiset sekä kirjanpidon, verotuksen ja yhtiöoikeuden asiantuntijoiden tuottaman tulkintatiedon.

2.12.2017 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Edita

Taloushallinnon lait

SAMKin kirjasto on hankkinut opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön Taloushallinnon lait. Verkkopalvelu tarjoaa alan keskeisen lainsäädännön, oikeuskäytännön, viranomaisohjeet, uutiset sekä kirjanpidon, verotuksen ja yhtiöoikeuden asiantuntijoiden tuottaman tulkintatiedon.

Mitä Taloushallinnon lait sisältää?

Lainsäädäntö: Kaikki keskeinen taloushallinnon ammattilaisten tarvitsema lainsäädäntö esitöineen ajantasaisena. Palvelu sisältää taloushallinnossa tarvittavat lakitiedon sisällöt verotuksen, kirjanpidon, tilintarkastuksen, yhtiöoikeuden, työoikeuden, rekisterien, korkojen, takauksen, määräaikojen, maksukyvyttömyyden, yrityssaneerauksen ja rikosoikeuden aihepiireistä.

Säädösseuranta: Palvelu kertoo lainsäädännön uusimmat muutokset.

Oikeuskäytäntö: Palvelusta löytyvät viranomaisohjeet ja oikeuskäytännön helposti käytettävässä muodossa. Palveluun sisältyvät korkeimman oikeuden, korkeimman hallinto-oikeuden ja keskusverolautakunnan ratkaisukäytäntö, syventävät vero-ohjeet ja kirjanpitolautakunnan yleisohjeet ja ratkaisut.

Uutiset: Kirjanpitoa, verotusta, yhtiöoikeutta ja tilintarkastusta käsittelevät uutiset sekä hallituksen esitykset auttavat seuraamaan lainsäädännön muutoksia.

Käytännönläheiset artikkelit: Palveluun on koottu alan asiantuntijoiden kirjoittamia säädösten sisältöä avaavia ajankohtaisia artikkeleita.

Oikeustapauskommentit: Runsaasti alan asiantuntijoiden laatimia vero- ja yhtiöoikeudellisia oikeustapauskommentteja.

Kirjanpitolaki käytännössä -digikirja: Leena Rekola-Niemisen suosittu ja käytännönläheinen teos kuuluu palvelun sisältöön.

Palvelussa julkaistaan säännöllisesti taloushallinnon ja verotuksen arvostettujen asiantuntijoiden vastauksia alan ajankohtaisiin kysymyksiin.

Taloushallinon lait löytyy SAMKin kirjaston Finnasta

SAMKin opiskelijat ja henkilöstö pääsevät palveluun Finnan linkistä.

 

Lisää aiheesta

ST-Akatemia Online
| Kirjasto

ST-Akatemia Online on taloushallinnon ammattilaisen e-kirjahylly

SAMKin kirjaston e-kirjat täydentyivät Suomen Tililintarkastajat ry:n ST-Akatemia Online -kirjahyllyllä. Mukana on useita e-kirjoja kirjanpidosta, verotuksesta ja taloushallinnosta.
Ellibs
| Kirjasto

Useita kysyttyjä kurssikirjoja Ellibs-palveluun

SAMKin kirjaston tarjoama Ellibsin e-kirjapalvelu täydentyi useilla terveysalan ja liiketalouden kurssikirjoilla.

Uusimmat uutiset

| SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA