Etsi

Taiteilija Jussi Vesanen lahjoitti Opin oksat SAMKin Porin-kampukselle

Ulvilalainen, porilaislähtöinen taidemaalari Jussi Vesanen lahjoitti SAMKin Porin-kampukselle teoksensa Opin oksat. Taitelija toivoo sen kertovan opiskelijoille sekä omista mahdollisuuksista että myös ihmisenä kasvamisesta.

4.3.2019 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Anne Sankari

Taideteos paljastettiin kirjaston seinällä 1.3.2019. Kuvassa rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta, taiteilija Jussi Vesanen ja viestintäpäällikkö Hanna Valtokivi. SAMK
Taideteos paljastettiin kirjaston seinällä 1.3.2019. Kuvassa rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta, taiteilija Jussi Vesanen ja viestintäpäällikkö Hanna Valtokivi.

Rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta ja SAMKin Galleria Taidekäytävästä vastaava viestintäpäällikkö Hanna Valtokivi vastaanottivat teoksen 1.3.2019.  Teos on sijoitettu Porin kampuskirjastoon.

Lisää aiheesta

| SAMK

Ryhäsen Pistokas nousi korkeuksiin

Heli Ryhänen on jälleen kokenut työntäyteisen, tiukkaan aikataulutetun taideteoksen synnytyksen. Pistokas-niminen teos ripustettiin SAMK-Kampus Porin pääaulaan 5.7.2017. Ripustusta tehtiin kaksi päivää.
| SAMK

Taidekäytävän näyttelytila haussa

Porin-kampuksen Taidekäytävä-gallerian näyttelytila on kuvataiteilijoiden haettavissa. Haku on jatkuva. Galleria sijaitsee SAMKin Agora-salin vieressä osoitteessa Satakunnankatu 23. Lisätietoja https://www.samk.fi/taidekaytava

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA