Etsi

Taidekoulun kirjastoon omatoimipäiviä

Elokuusta 2017 alkaen Taidekoulun kirjasto palvelee asiakkaita maanantaisin ja perjantaisin kello 10–15.30. Näiden palveluaikojen ulkopuolella SAMKin Taidekoulun opiskelijat ja henkilöstö voivat käyttää kirjastoa omatoimisesti ja entistä pidempään.

28.8.2017 | Teksti: Harri Salminen

Taidekoulun kirjasto

Omatoimikirjasto on käytettävissä maanantaista sunnuntaihin kello 7–21. Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa ja toimitaan itsenäisesti: lainataan, käytetään asiakastietokoneita, luetaan lehtiä ja kirjoja sekä työskennellään tai vaikkapa kokoustetaan. Langaton verkko on käytössä.

Omatoimiaikana kirjastoon pääsee Taidekoulun sähköisellä kulkuavaimella, kunhan pyytää siihen omatoimikirjaston käyttöoikeuden. Käynti kulkuavaimella omatoimikirjastoon on aina henkilökohtainen. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan SAMKin kirjaston sääntöjä sekä huolehtimaan siisteydestä ja järjestyksestä.

Kirjaston aineistoa voi lainata lainausautomaatilla. Lainausta varten kirjastokortti on syytä pitää mukana. Palautuksia voi jättää kirjaston oven ulkopuolella olevaan palautuslaatikkoon tai palvelutiskille. Henkilöstö käsittelee palautukset ollessaan seuraavan kerran paikalla.

Taidekoulun kirjasto ja henkilöstö palvelevat tavalliseen tapaan maanantaisin ja perjantaisin kirjaston palveluaikoina.

Lisää aiheesta

Kirjastossa

Hyödynnä kirjastoa – 5 vinkkiä uudelle opiskelijalle

SAMKin kirjasto on opiskelijan oppimisympäristö ja olohuone, jossa voit työskennellä ja tavata opiskelukavereita. Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa sijaitsevat kampuskirjastot tarjoavat luotettavaa...
Porin kampuskirjasto

Kirjasto uudistui – syksy 2017 toi useita muutoksia

SAMKin kirjastopalveluissa puhaltavat muutoksen tuulet: Porin uusi kampuskirjasto, omatoimiajat, verkko-ohjaus, käteisestä luopuminen, BYOD. Kampuskirjastot uudistuivat Löydät kirjaston uuden Porin kampuksen katutasosta. Olemme...

Uusimmat

Robot Union
| Automaatio ja teollisuus

Robotiikkatuotteiden kiihdyttämö startup- ja pk-yrityksille – ilmoittaudu tiedotustilaisuuteen SAMKissa

Seuraavien kolmen vuoden aikana eurooppalainen Robot Union valitsee 20 yritystä, jotka pääsevät kehittämään valmistus-, elintarvike- ja terveysteollisuuteen sekä julkiseen infrastruktuuriin liittyvää robotiikkaa. Hankkeen teknisenä koordinaattorina toimii teknologian tutkimuskeskus VTT. Tiedotustilaisuus SAMKissa 30.5.2018.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA