Taidekäytävän näyttelytila haussa

Porin-kampuksen Taidekäytävä-gallerian näyttelytila on kuvataiteilijoiden haettavissa. Haku on jatkuva. Tila sijaitsee Agora-salin vieressä osoitteessa Satakunnankatu 23.

5.1.2018 | Teksti: Hanna Valtokivi | Kuva: Tomi Glad

Taidekäytävän galleria on yleisölle avoinna kampuksen aukioloaikoina. Lisäksi se tavoittaa tuhannet opiskelijat ja mm. viereisen Agoa-salin tapahtumavieraat. Kuva Juhani Tarnan juhlanäyttelystä.
Taidekäytävän galleria on yleisölle avoinna kampuksen aukioloaikoina. Lisäksi se tavoittaa tuhannet opiskelijat ja mm. viereisen Agoa-salin tapahtumavieraat. Kuva Juhani Tarnan juhlanäyttelystä.

 

Hakuohjeet löytyvät Taidekäytävän sivuilta.

Näyttelytila on taiteilijalle ilmainen.

SAMKin omalle kuvataiteen opetukselle varataan 1–2 näyttelyperiodia vuodessa. SAMKin kuvataiteen opiskelijat voivat lisäksi osallistua myös yleiseen tilahakuun. Näyttelytoiminnassa käytetään Suomen taiteilijaseuran näyttelysopimusta soveltuvin osin.

Vapaamuotoiset hakemukset ohjeissa mainittuine liitteineen lähetetään gallerian näyttelykoordinaattori Hanna Valtokivelle osoitteella: hanna.valtokivi@samk.fi.

Tilaan voi käydä itsenäisesti tutustumassa kampuksen aukioloaikoina.

Galleriatilassa on kampuksen avajaisten jälkeen jo pidetty SAMKista valmistuneiden kuvataiteilijoiden (AMK) Hanna Jorosen ja Laura Pietiläisen näyttely sekä taiteilija Juhani Tarnan 80-vuotisjuhlanäyttely.

 

Helmikuun alkuun asti tilassa on SAMKin kuvataiteen opettajien näyttely, jossa on esillä maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja monimediaa. Mukana ovat Ulla Karsikas, Aapo Korkeaoja, Saija Mustaniemi, Esko Railo, Petri Rummukainen ja Heli Ryhänen.

 

Lisätiedot: Hanna Valtokivi, 044 710 3026; hanna.valtokivi@samk.fi

 

 

Lisää aiheesta

| Kuvataide

Kuvataiteen opettajat tulivat Poriin. Syystä.

Syystä-näyttely esittelee SAMKin kuvataiteen opettajien tuoreita töitä SAMK-kampus Porin taidekäytävällä 8.12.2017–1.2.2018.
Taiteilija Juhani Tarna, Kankaanpää
| Kuvataide

Juhani Tarnan juhlanäyttely Porin-kampuksen Taidekäytävällä

Juhani Tarnan juhlanäyttely on SAMK-kampus Porin historian toinen näyttely. Näyttelyssä on valikoima teoksia vuosilta 1989–2017, myös sellaisia, joita ei ole aiemmin näyttelyissä nähty.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • Anu Hakkarainen on SAMKin logistiikan ja meriteknologian osaamisalueen tuore osaamisaluesihteeri. Paljasjalkainen r… https://t.co/qjLNmWI02r
  • Kirjastojärjestelmämme vaihtuu. (Eikä se tietysti ihan noin vain itsestään vaihdu, vaan kirjaston porukka on tehnyt… https://t.co/sHAAum0JGE
  • Haluatko auttaa opiskelijaa saamaan materiaalia opinnäytetyöhönsä? Vastaa kyselyyn. https://t.co/qidohy68g7