Etsi

Syksyn yhteishaku käynnistyy – SAMKissa haussa neljä koulutusta

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku on 5.–19.9.2018. SAMKissa on haussa neljä koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2019 alussa.

30.8.2018 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Elina Valkama

Uudet Opiskelijat 2018

 Tänä syksynä SAMKissa aloittaneet opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa tällä viikolla. Haussa olevat koulutukset alkavat keväällä 2019.

Englanniksi on haussa kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa (master) -koulutusta. Toinen näistä on Raumalla tarjottava Maritime Management. Se on suunnattu merikapteeneille ja merenkulun insinööreille, jotka haluavat syventää esimiestaitojaan kansainvälisen merenkulun alalla. Merenkulun insinööreille avautuu väylä jatkaa eteenpäin oman alan opinnoissa Suomessa.

Haussa on myös Raumalla englanniksi toteutettava Business Management and Entrepreneurship. Se on master-koulutus liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat edetä urallaan sekä kehittää itseään ja verkostoaan.

Huittisissa on tarjolla monimuoto-opetuksena toteutettavat liiketalouden ammattikorkeakouluopinnot. Koulutuksessa voi suuntautua julkishallinnon kehittämiseen, rahoitukseen ja sijoittamiseen, yritysjuridiikkaan sekä esimiestyön kehittämiseen. Opinnot suoritetaan pääosin verkossa. Koulutukseen hakeudutaan pääsykokeen sijaan valintakurssilla. Valintakurssi suoritetaan verkossa, ja samalla hakija suorittaa opintopisteitä.

Haussa on myös päivätoteutuksena Porissa toteutettavat hoitotyön ammattikorkeakouluopinnot. Sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa. Koulutuksessa voi myös kehittää kansainvälisyysosaamista opiskelemalla osaksi englannin kielellä ja suorittamalla osan opinnoista ulkomailla.

Koulutuksiin haetaan Opintopolussa. Suurin osa SAMKin koulutuksista on kevään yhteishaussa, joka on seuraavaksi 20.3.-3.4.2019.

 

Lisätietoja:

Lisätietoa yhteishausta: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

Lisää aiheesta

Rauman satamaa Merimäen suunnasta. Kuva: Jussi Partanen. Rauman satamaa. Rauma harbour.
| Merenkulku

Merenkulun YAMK ensimmäistä kertaa myös insinööreille

Merenkulun insinööreille avautuu ensimmäistä kertaa väylä jatkaa oman alan opinnoissa Suomessa. SAMKin englanninkielinen Maritime Management -koulutusohjelma aloittaa 2017.
| Liiketoiminta

Alumnitarina: Verkko-opiskelun lähtökohtana on halu oppia itsenäisesti

Alumnitarina: Verkko-opiskelun lähtökohtana on halu oppia itsenäisesti ”Monimuotokoulutus on helppo tapa opiskella, mutta se vaatii opiskelijalta kurinalaisuutta ja itsensä johtamista,” painottaa tradenomi...

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @Arene_ry Arene vieraili Kiinassa NAEA:n järjestämässä AMK-rehtoreiden foorumissa. Kiina hakee Suomesta esimerkkiä ammattikor… https://t.co/VWbaEBUJIt
  • RT @Arene_ry ”Hallitus piti lupauksensa ja koulutuksen kunnianpalautus toteutui. Ammattikorkeakoulut ovat tyytyväisiä hallitukse… https://t.co/2YjRvp5Dpe
  • RT @RoboAI2 Muista ilmoittautua 4.10. Porin kampuksella järjestettävään NEXT2019 Robotiikka- ja hitsausseminaariin. Tilaisuus o… https://t.co/jttJK0I4FR