Etsi

Syksyn yhteishaussa SAMKissa neljä koulutusta

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku on 6.–20.9.2017. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on tarjolla neljä koulutusta, joiden opinnot alkavat vuoden 2018 alussa.

6.9.2017 | Teksti: Elina Valkama | Kuva: Veera Korhonen

SAMK opiskelijat

Tarjolla on englanniksi toteutettava Maritime Management. Se on master-koulutus merikapteeneille ja merenkulun insinööreille, jotka haluavat syventää esimiestaitojaan kansainvälisen merenkulun alalla. Merenkulun insinööreille avautuu väylä jatkaa eteenpäin oman alan opinnoissa Suomessa.

Haussa on myös englanniksi toteutettava Business Management and Entrepreneurship. Se on master-koulutus liiketalouden ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka haluavat edetä urallaan sekä kehittää itseään ja verkostoaan.

Huittisissa on tarjolla monimuoto-opetuksena toteutettavat liiketalouden opinnot. Koulutuksessa voi suuntautua julkishallinnon kehittämiseen, rahoitukseen ja sijoittamiseen, yritysjuridiikkaan sekä esimiestyön kehittämiseen. Opinnot suoritetaan pääosin verkossa. Koulutukseen hakeudutaan pääsykokeen sijaan valintakurssilla, jossa hakija suorittaa tradenomin oikeustietoon liittyvän 5 opintopisteen opintojakson. Valintakurssi suoritetaan verkossa, ja samalla hakija suorittaa opintopisteitä.

Haussa on myös päivätoteutuksena Porissa toteutettavat hoitotyön opinnot. Sairaanhoitajaopiskelijat perehtyvät hoitotyön tieto-, taito- ja arvoperustaan sekä teoriassa että käytännön taitojen harjoitteluissa.

Kouluksiin haetaan Opintopolussa.

 

Lisätietoja

Lisää koulutuksista

Lisätietoa yhteishausta: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

6.9.2017 | Teksti: Elina Valkama | Kuva: Veera Korhonen

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKissa aloittaa opintonsa yli 1200 uutta opiskelijaa

Jatkavat opiskelijat palaavat opintoihinsa ensi viikon aikana. SAMKin kampusten käytävät täyttyvät tällä viikolla, kun yli 1200 uutta opiskelijaa aloittaa opintonsa SAMKissa.
| SAMK

Vaihto-opiskelijat aloittivat opintonsa SAMKissa

SAMKin kampuksille Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän on saapunut opiskelemaan yhteensä yli 70 vaihto-opiskelijaa ympäri maailmaa.

Uusimmat

Aurinkopaneelit WinNovan Tahti. Kuva Petri Lähde
| SAMK

SAMKin osaamista asuntomessuilla: Aurinkoenergiaa, aistiesteettömyyttä ja vähähiilinen oheiskohde

Asuntomessujen kohde 7, WinNovan Tähti -talon aurinkoenergiajärjestelmä on SAMKin opiskelijoiden suunnittelema ja asentama, Haltiatar-talo on suunniteltu SAMKin asiantuntijan avulla aistiesteettömäksi ja oheiskohteen infopisteessä kerrotaan mahdollisuuksista pienentää rakentamisen hiilijalanjälkeä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA