Syksyn haut päättyivät – englanninkieliset koulutukset kiinnostivat maailmalla

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin on päättynyt. SAMKin yhteishaun hakukohteisiin jätettiin yhteensä lähes 1700 hakemusta ja englanninkielisten koulutusten erillishakuun yli 6200 hakemusta.

15.9.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Students practice giving resuscitation with a doll

Hakukohteina oli hoitotyön tutkinto-ohjelma sekä suomen että englannin kielellä. Kuvassa SAMKin opiskelijoita hoitotyön simulaatioharjoituksessa potilasnuken kanssa.

Syksyn 2022 korkeakoulujen yhteishakuun jätettiin valtakunnallisesti yhteensä noin 43 500 hakemusta. SAMKin yhteishaun hakukohteisiin tuli yhteensä lähes 1700 hakemusta, joista yli 700 oli osoitettu ensisijaisesti SAMKiin. Englanninkielisten koulutusten erillishakuun jätettiin yhteensä yli 6200 hakemusta lähes 5100 yksittäiseltä hakijalta.

Suosituin tutkinto-ohjelma oli liiketalouden verkkototeutus, johon oli lähes 1100 hakijaa. Ensisijaisia hakijoita suhteessa aloituspaikkoihin oli 10,7. Ylemmistä AMK-tutkinnoista (Master) suosituin oli hyvinvointipalvelujen kehittäminen ja johtaminen, johon oli yli 200 hakijaa. Ensisijaisia hakijoita oli 2,6 yhtä aloituspaikkaa kohden.

Erillishaun kahdesta hakukohteesta suositumpi oli International Business, johon haki yli 4000 hakijaa. Toisena hakukohteena ollut Nursing-tutkinto-ohjelma kiinnosti myös hakijoita, joita on yhteensä lähes 2200.

SAMKista on syksyn haussa kymmenen tutkinto-ohjelmaa. SAMKista on hakukohteina yhteensä neljä päivätoteutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa, kaksi monimuoto- tai verkkototeutuksena tarjottavaa tutkinto-ohjelmaa ja kaksi ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.

Opiskelijoiden valinta tutkinto-ohjelmiin tapahtuu todistusvalintojen, valintakokeiden ja valintakurssien kautta syksyn aikana. Koulutukset alkavat tammikuussa 2023.

Lisätiedot:

Opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

15.9.2022 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

SAMKin Porin kampus ylhäältä päin kuvattuna./ SAMK Pori Campus seen from above.
| SAMK

Haku SAMKiin käynnistyi ─ Haussa paikkoja keväällä 2023 käynnistyviin tutkinto-ohjelmiin

Syksyn hakuaika SAMKiin on käynnissä 14.9.2022 asti. SAMKista on syksyn haussa kymmenen tutkinto-ohjelmaa. Osa koulutuksista tarjotaan kokonaan englannin kielellä.
Opikselijoita Skene-ravintolassa / Students at Skene Restaurant
| SAMK

Syksyn haut päättyivät – Liiketalouden verkkototeutus edelleen huippusuosittu

Haku SAMKin tutkintoon johtaviin koulutuksiin on päättynyt. SAMKiin oli yhteensä 3033 hakijaa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Cannot call API for app 1123168491105924 on behalf of user 10157419919776743 Type: OAuthException
Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Erikoistumiskoulutuksella saavutat osaamisen, jota tarvitset toimiessasi palliatiivisen hoidon erityistasolla (B/C) tai perustason (A) vastuutehtävissä. Hae 31.12.2023 mennessä.Avaamme täydennyshaun Palliatiivisen hoidon asiantuntija (30 op) -erikoistumiskoulutukseen!Voit hakea koulutukseen aina 31.12.2023 asti. Koulutuksen toteutuminen on varmaa, otamme vielä muutamia opiskelijoita ryhmään.Lue lisää ja hae mukaan tästä: events.samk.fi/event/wJpkP ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Hae erikoistumiskoulutukseen 31.12.2023 mennessä. #katsetulevaisuuteen #erikoistumiskoulutus #palliatiivinenhoito

The new Research Center for Human Functioning was recently established at SAMK. The research center is led by Henna Kyhä, Research Manager and Doctor of Philosophy.

#thinkfuture #humanfunctioning #samkasanemployer

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus, jota luotsaa tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

#katsetulevaisuuteen #osallisuus #toimintakyky #samktyönantajana

Altogether 92 students graduated from SAMK in November. Fifteen of them graduated with a Master´s degree. The theses of graduates can be found on Theseus. SAMK congratulates all the graduates 🌺

#alumni #thinkfuture

SAMKista valmistui marraskuussa yhteensä 92 opiskelijaa. Valmistuneista 15 suoritti YAMK-tutkinnon. Valmistuneiden opinnäytetyöt ovat luettavissa Theseuksessa. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita 💐

#alumni #katsetulevaisuuteen