Satakuntalainen maailmanvalloitus – matkailu kasvaa kansainvälisyydestä

Suomessa ja Satakunnassa kansainvälinen matkailu kasvaa kovaa vauhtia. Visit Finlandin mukaan ulkomaisten yöpymisten osuus kaikista yöpymisistä Satakunnassa oli vuonna 2016 jo 15 prosenttia, joka on lukuna suurempi kuin Pirkanmaan, Keski-Suomen, Kanta- tai Päijät-Hämeen vastaavat.

26.9.2017 | Teksti: SAMK Matkailun tutkimusryhmän tiedote | Kuva: Visit Finland

SAMK Matkailu Visit Finland China

Kansainvälinen matkailu on kovassa nosteessa, joten seuraavan Satakunnan matkailuparlamentin teemana 12.10.2017 on ”Satakuntalainen maailmanvalloitus – matkailu kasvaa kansainvälisyydestä”.

Suomessa on perinteisesti järjestetty maakunnallisia matkailuparlamentteja, jotka kokoavat vuosittain toimijat yhteen keskustelemaan ajankohtaisista matkailun kehittämisteemoista. Satakunnassa nyt toista kertaa järjestettävän matkailuparlamentin järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulu ja Satakuntaliitto.

Tilaisuudessa jaetaan kokemuksia uusien markkinoiden valloittamisesta sekä infoa käytännön toimenpiteistä kansainvälisen matkailun lisäämiseksi.

Tilaisuudessa jaetaan kokemuksia uusien markkinoiden valloittamisesta sekä infoa käytännön toimenpiteistä kansainvälisen matkailun lisäämiseksi.

Satakuntalaiset matkailuyritykset esittelevät parlamentissa Kiinan ja Saksan markkinoille suunnattuja toimenpiteitään. Lisäksi tarkastellaan Satakunnan matkailun kehittämistä osana Itämerta ja keskustellaan kansainvälisten kohdemarkkinoiden tavoittamisesta ja tunnistamisesta.

– Erityisen kiinnostavaa tilaisuudessa on kuulla satakuntalaisten matkailuyritysten kokemuksia Shanghaissa järjestettäviltä matkamessuilta, toteaa tutkijayliopettaja Sanna-Mari Renfors. Lähiaikoina yritysten kiinnostus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämistä kohtaan on lisääntynyt merkittävästi.

 

***

Satakunnan ammattikorkeakoulun matkailuliiketoiminnan tutkimusryhmä koordinoi ja aktivoi maakunnan maaseutumatkailun kehittämistä. Tutkimusryhmä vetää matkailun kehittämistoimenpiteitä myös Itämeren alueella.

 

Lisätietoja

Projektipäällikkö Soile Vahela

soile.vahela(a)samk.fi , 044-710 3990

 

Tietoja tilaisuudesta: https://www.satamatkaamaalle.fi/satakunnan-matkailuparlamentti-12102017

26.9.2017 | Teksti: SAMK Matkailun tutkimusryhmän tiedote | Kuva: Visit Finland

Lisää aiheesta

| Matkailu

Matkailussa boostataan kansainvälisyyttä

Satakunnan matkailun kasvumahdollisuudet ovat kansainvälisessä matkailussa. Satakunnassa on runsaasti arvokkaita luonnonvaroja – vesistömatkailu ja Blue Care-toiminta ovat uusia nousevia aiheita. Parhaillaan etsitään mahdollisuuksia vastata kiinanlaisten kiinnostukseen Suomen luontoa kohtaan.
Saavutettavuus maailmanka SAMK matkailuselvitys
| Matkailu

SAMK vastaa kansainvälisen matkailun kasvun haasteisiin uudella opetussuunnitelmalla

Suomessa matkailuelinkeino on viime vuosina kansainvälistynyt muita toimialoja nopeammin. Alan kasvu voi jatkua, mikäli kansainvälisten matkailijoiden määrä lisääntyy myös tulevina vuosina. Muutos tuo mukanaan uusia osaamistarpeita.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Cannot call API for app 1123168491105924 on behalf of user 10157419919776743 Type: OAuthException
Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Erikoistumiskoulutuksella saavutat osaamisen, jota tarvitset toimiessasi palliatiivisen hoidon erityistasolla (B/C) tai perustason (A) vastuutehtävissä. Hae 31.12.2023 mennessä.Avaamme täydennyshaun Palliatiivisen hoidon asiantuntija (30 op) -erikoistumiskoulutukseen!Voit hakea koulutukseen aina 31.12.2023 asti. Koulutuksen toteutuminen on varmaa, otamme vielä muutamia opiskelijoita ryhmään.Lue lisää ja hae mukaan tästä: events.samk.fi/event/wJpkP ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

Palliatiivisen hoidon asiantuntijana autat parantumattomasti sairaita ihmisiä. Hae erikoistumiskoulutukseen 31.12.2023 mennessä. #katsetulevaisuuteen #erikoistumiskoulutus #palliatiivinenhoito

The new Research Center for Human Functioning was recently established at SAMK. The research center is led by Henna Kyhä, Research Manager and Doctor of Philosophy.

#thinkfuture #humanfunctioning #samkasanemployer

SAMKissa toimii nyt Ihmisen toimintakyvyn tutkimuskeskus, jota luotsaa tutkimuspäällikkö ja kasvatustieteen tohtori Henna Kyhä.

#katsetulevaisuuteen #osallisuus #toimintakyky #samktyönantajana

Altogether 92 students graduated from SAMK in November. Fifteen of them graduated with a Master´s degree. The theses of graduates can be found on Theseus. SAMK congratulates all the graduates 🌺

#alumni #thinkfuture

SAMKista valmistui marraskuussa yhteensä 92 opiskelijaa. Valmistuneista 15 suoritti YAMK-tutkinnon. Valmistuneiden opinnäytetyöt ovat luettavissa Theseuksessa. SAMK onnittelee kaikkia valmistuneita 💐

#alumni #katsetulevaisuuteen