Satakunnan korkean teknologian säätiö 30 vuotta – Opinnäytetyöstipendejä ansioituneille opinnäytetyön tekijöille

Satakunnan korkean teknologian säätiö täyttää tänä vuonna 30-vuotta. Säätiö myöntää ympäri vuoden stipendejä Satakunnan korkeakouluista valmistuville opiskelijoille heidän tekemistään hyvistä opinnäytetöistä.

Sormi koskettaa sinistä älytaulua.

Korkeakoulujen opinnäytetyöt tarjoavat elinkeinoelämälle, opinnäytetyön teettäjälle mahdollisuuden mm. kehittää omia toimintojaan tai ratkaista joitakin ongelmakokonaisuuksia.

Toimeksiantaja saa käyttöoikeuden opinnäytetyön tuloksiin ja niiden kaupalliseen hyödyntämiseen. Vastuu opinnäytetyön tekemisestä ja tuloksista on opiskelijalla. Korkeakoulu vastaa työn ohjauksesta, seurannasta ja työn riittävästä laatutasosta.

Opinnäytetyön toimeksiantaja voi myöntää onnistuneesta opinnäytetyöstä stipendilahjoituksen. Lahjoitus ohjataan säätiön kautta tutkimusalalle, jonne opinnäytetyö on tehty. Pääsääntöisesti säätiö ohjaa stipendit tekniikan, liiketalouden ja luonnontiedealojen opinnäytetöiden tekijöille. Sosiaali- ja terveysalallekin stipendejä voidaan ohjata, jos opinnäytetyö on selkeästi teknologiapainotteinen.

Opinnäytetyön toimeksiantaja voi vähentää säätiölle ohjatun lahjoituksen tuloverotuksessaan, mikäli lahjoitus on arvoltaan vähintään 850 euroa. Saajalleen opinnäytetyöstipendi on verovapaa.

Opinnäytetöitä voidaan teettää yrityksissä myös osana työsuhdetta. Tällöin stipendilahjoitusta ei voi tehdä säätiön kautta.

Stipenditoiminnan lisäksi säätiö myöntää vuosittain apurahoja satakuntalaisiin tutkimus- ja tuotekehityshankkeisiin. Apurahoja voivat hakea myös yritykset. Seuraava hakuaika on 1.–30.9.2020

Lisätietoja: www.teknologiasaatio.fi

Teksti: Satakunnan korkean teknologian säätiö

Jaa tämä sivu

Joonas Rakkolainen esittelee käsissään kehittämäänsä tuotetta Atlas Care.

Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen kehitti innovatiivisen apuvälineen niskajumiin

SAMKin Vuoden Yrityskiihdyttämöyrittäjä Joonas Rakkolainen on kehittänyt yritystoiminnassaan apuvälineen, jolla hän hoiti aluksi omaa migreeniään.

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.