Etsi

Sanoma Pron digikirjoja opiskelijoille ja opettajille

SAMKin kirjasto pilotoi Sanoma Pron kanssa digikirjojen tarjoamista opiskelijoille ja henkilöstölle lukuvuonna 2016–2017.

14.9.2016 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Harri Salminen

Sanoma Pro -digikirja

 

SAMKin kirjasto jatkaa viime lukuvuonna aloittamaansa Sanoma Pro -digikirjojen pilotointia yhteistyössä kustantajan kanssa.

Saatujen kokemusten perusteella Sanoma Pro on muuttanut verkkopalvelun ja digikirjojen tekniikkaa siten, että kirjojen käyttöönotto on opiskelijalle helpompaa. Se ei enää vaadi kirjakohtaisen aktivointikoodin pyytämistä kirjastosta. Näin kirjan saa käyttöönsä riippumatta kirjastohenkilöstön työajoista.

Nyt alkanut toinen pilottijakso jatkuu kesään 2017 saakka. Opiskelija saa digikirjan käyttöönsä jakson loppuun asti.

Digikirjaa voi lukea tietokoneen tai tabletin selaimella ja laitteessa on oltava nettiyhteys. Aikaisempaa Sanoma Pron tablettisovellusta ei enää käytetä.

Kirjoihin voi lisätä merkintöjä ja kirjanmerkkejä.

Kirjaston hankkimat digikirjat, opettajan aineistot ja ohjeet palvelun käyttöön näet kirjaston Finna-hakupalvelun sivulta.

Palautetta kirjojen toimivuudesta ja käyttöönotosta voit antaa kampuskirjastoihin.

 

 

Uusimmat uutiset

Kuukauden kuva Ottilia Roos Identiteetti grafiikanvedos
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Ottilia Roos: Identiteetti

– Grafiikka on minulle mielenkiintoista teknisyytensä sekä monipuolisuutensa vuoksi. Taiteenlajin äärettömät mahdollisuudet jaksavat hämmästyttää minua vieläkin. En pane pahakseni myöskään sitä, kuinka tunnen itseni pieneksi tiedemieheksi leikitellessäni erilaisilla grafiikan tekniikoilla. Tällä hetkellä nautin lääketieteeseen liittyvien aihealueiden kuvaamisesta, kirjoittaa Ottilia Roos, joka valmistui SAMKista kuvataiteilijaksi kesäkuussa 2019.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @MeriOlenius I was selected to participate in International Clean Energy challenge. Our team won the award for most creative ide… https://t.co/LVTfhzqmzv
  • Henkilöstöpäivässä on tänään palkittu vuoden julkaisija, hanketoimijat, aloite, menestystarina, vuoden samkilainen… https://t.co/wUJ2NT4W47
  • RT @sataeduKrista Hyvinvointiteknologian tiimityön tulos☀️toiminta-,fysioterapeutti,insinööri ☀️apuvälineet erityislapsille käsityönä… https://t.co/aT5xltXBsM