Etsi

Sanoma Pron digikirjoja opiskelijoille ja opettajille

SAMKin kirjasto pilotoi Sanoma Pron kanssa digikirjojen tarjoamista opiskelijoille ja henkilöstölle lukuvuonna 2016–2017.

14.9.2016 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Harri Salminen

Sanoma Pro -digikirja

 

SAMKin kirjasto jatkaa viime lukuvuonna aloittamaansa Sanoma Pro -digikirjojen pilotointia yhteistyössä kustantajan kanssa.

Saatujen kokemusten perusteella Sanoma Pro on muuttanut verkkopalvelun ja digikirjojen tekniikkaa siten, että kirjojen käyttöönotto on opiskelijalle helpompaa. Se ei enää vaadi kirjakohtaisen aktivointikoodin pyytämistä kirjastosta. Näin kirjan saa käyttöönsä riippumatta kirjastohenkilöstön työajoista.

Nyt alkanut toinen pilottijakso jatkuu kesään 2017 saakka. Opiskelija saa digikirjan käyttöönsä jakson loppuun asti.

Digikirjaa voi lukea tietokoneen tai tabletin selaimella ja laitteessa on oltava nettiyhteys. Aikaisempaa Sanoma Pron tablettisovellusta ei enää käytetä.

Kirjoihin voi lisätä merkintöjä ja kirjanmerkkejä.

Kirjaston hankkimat digikirjat, opettajan aineistot ja ohjeet palvelun käyttöön näet kirjaston Finna-hakupalvelun sivulta.

Palautetta kirjojen toimivuudesta ja käyttöönotosta voit antaa kampuskirjastoihin.

 

 

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA