Sanoma Pron digikirjoja opiskelijoille ja opettajille

SAMKin kirjasto pilotoi Sanoma Pron kanssa digikirjojen tarjoamista opiskelijoille ja henkilöstölle lukuvuonna 2016–2017.

14.9.2016 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Harri Salminen

e-kirja, ebook.

 

SAMKin kirjasto jatkaa viime lukuvuonna aloittamaansa Sanoma Pro -digikirjojen pilotointia yhteistyössä kustantajan kanssa.

Saatujen kokemusten perusteella Sanoma Pro on muuttanut verkkopalvelun ja digikirjojen tekniikkaa siten, että kirjojen käyttöönotto on opiskelijalle helpompaa. Se ei enää vaadi kirjakohtaisen aktivointikoodin pyytämistä kirjastosta. Näin kirjan saa käyttöönsä riippumatta kirjastohenkilöstön työajoista.

Nyt alkanut toinen pilottijakso jatkuu kesään 2017 saakka. Opiskelija saa digikirjan käyttöönsä jakson loppuun asti.

Digikirjaa voi lukea tietokoneen tai tabletin selaimella ja laitteessa on oltava nettiyhteys. Aikaisempaa Sanoma Pron tablettisovellusta ei enää käytetä.

Kirjoihin voi lisätä merkintöjä ja kirjanmerkkejä.

Kirjaston hankkimat digikirjat, opettajan aineistot ja ohjeet palvelun käyttöön näet kirjaston Finna-hakupalvelun sivulta.

Palautetta kirjojen toimivuudesta ja käyttöönotosta voit antaa kampuskirjastoihin.

 

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Jälleen merkittävä rahoitus: @SatakunnanAMK ja @TampereUni ovat saaneet Suomen akatemialta yli miljoona euroa yhteistutkimukseen, joka yhdistää modernia teknologiaa terveydenhuoltoympäristön toiminnan varmistamiseen. Onnea @SariMerilampi! 💥https://yle.fi/uutiset/3-11668140 #roboai #samk

Ambitious FridAI launched @crazytownoy by @ronnymattias and @PeterWE 💥 Startup and AI event the last Friday of each month. @HKetamo from @headaiofficial tells how to upskill five billion people: semantic AI is a tool for future skills prediction. Ask and earn a @ruosniemen beer!

4

SAMKin Feelix-hanke on valittu mukaan TKI-Kärjet2020 -kilpailuun. Hankkeen tavoitteena on kehittää tulevaisuuden työtaitoihin keskittyvää, vaikeuksia tai hidasteita kohdanneiden nuorten vertaisryhmätoimintaa. Äänestys käynnissä 2.12. asti. #tkikärjet2020
https://bit.ly/368Njfw

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi SAMKin tutkimukseen 575 000 euroa. Data Lake Innovation Testbed for Future Hospitals tutkimushanke hyödyntää tekoälyä lääketieteellisessä tutkimuksessa.
https://bit.ly/378W0WH

#mysamk #ylpeästiamk #tekoäly #lääketiede

"Digitalisaatio on päivän sana, mutta sen rinnalle työpaikoille tarvitaan lisää inhimillisyyttä." Blogikirjoitus jatkaa minisarjaa, joka käsittelee tunnejohtamisen ja vuorovaikutuksen teemoja esimiestyön näkökulmasta. Blogi: https://bit.ly/2NGYlyz
#esimiestyö #tunnejohtaminen