Etsi

SAMKista valmistuu 359 opiskelijaa – Valmistumista juhlitaan ensi kertaa Porin uudella kampuksella

SAMKissa on perjantaina 16.6.2017 valmistumispäivä. AMK-tutkinnon on suorittanut 322 opiskelijaa ja ylemmän AMK-tutkinnon 37 opiskelijaa.

Publiikkia vietetään nyt ensimmäistä kertaa Porin uudella kampuksella.

15.6.2017 | Teksti: Katri Väkiparta | Kuva: Katri Väkiparta

valmistuvatdsc_9246_web

Satakunnan ammattikorkeakoulussa on perjantaina 16.6.2017 valmistumispäivä. Ammattikorkeakoulututkinnon on suorittanut 322 opiskelijaa ja ylemmän AMK-tutkinnon 37 opiskelijaa.

Koko SAMKin yhteistä publiikkia vietetään nyt ensimmäistä kertaa toukokuussa valmistuneella Porin kampuksella. Juhlatilana Porissa on Agora-sali, johon enimmillään mahtuu jopa 1300 henkilöä. Tilaisuuden yhteinen osuus välitetään muille kampuksille SAMKin HILL-verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen.

Juhlapuheen pitää kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola. Tilaisuudessa palkitaan vuoden opinnäytetyökilpailun voittajat. – Vuoden 2016 opinnäytetöiden parhaimmistoon voi tutustua Osaaja 2016 -julkaisussa.

SAMKissa yhteisiä valmistumisjuhlia järjestetään kaksi kertaa vuodessa, jolloin aiempina valmistumispäivinä valmistuneet ovat tervetulleita mukaan juhlaan. Syksyllä 2017 SAMKissa otetaan käyttöön nk. jatkuva valmistuminen, jonka myötä opiskelijalla on mahdollisuus valmistua heti, kun kaikki opinnot ja muut velvoitteet on suoritettu.

Satakunnan ammattikorkeakoulusta on tähän mennessä valmistunut kaikkiaan 18 881 opiskelijaa.

16.6.2017 valmistuvat opiskelijat aloittain ja tutkinnoittain

Kaikki eivät ole halunneet nimeään julkisuuteen.

Tilaisuuden ohjelma

 

Valokuvia valmistumisjuhlasta > > >

 

Lisää aiheesta

| Opinnot ja opetus

SAMKista valmistuu 118 opiskelijaa – Valmistumista juhlitaan kesäkuussa uudella kampuksella

SAMKissa on perjantaina 28.4. valmistumispäivä. AMK-tutkinnon on suorittanut 106 opiskelijaa ja ylemmän AMK-tutkinnon 12 opiskelijaa.
| SAMK

SAMKista valmistuu 102 opiskelijaa – Ensimmäiset opiskelijat valmistuvat kuvataiteen YAMK-tutkintoon

SAMKissa on perjantaina 24.3. valmistumispäivä. Ammattikorkeakoulututkinnon on suorittanut 89 opiskelijaa ja ylemmän AMK-tutkinnon 13 opiskelijaa. Heidän joukossaan on myös kuvataiteen ylempään AMK -tutkintoon valmistuvat kautta aikojen ensimmäiset opiskelijat.

Uusimmat uutiset

Kuukauden kuva Ottilia Roos Identiteetti grafiikanvedos
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Ottilia Roos: Identiteetti

– Grafiikka on minulle mielenkiintoista teknisyytensä sekä monipuolisuutensa vuoksi. Taiteenlajin äärettömät mahdollisuudet jaksavat hämmästyttää minua vieläkin. En pane pahakseni myöskään sitä, kuinka tunnen itseni pieneksi tiedemieheksi leikitellessäni erilaisilla grafiikan tekniikoilla. Tällä hetkellä nautin lääketieteeseen liittyvien aihealueiden kuvaamisesta, kirjoittaa Ottilia Roos, joka valmistui SAMKista kuvataiteilijaksi kesäkuussa 2019.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @MeriOlenius I was selected to participate in International Clean Energy challenge. Our team won the award for most creative ide… https://t.co/LVTfhzqmzv
  • Henkilöstöpäivässä on tänään palkittu vuoden julkaisija, hanketoimijat, aloite, menestystarina, vuoden samkilainen… https://t.co/wUJ2NT4W47
  • RT @sataeduKrista Hyvinvointiteknologian tiimityön tulos☀️toiminta-,fysioterapeutti,insinööri ☀️apuvälineet erityislapsille käsityönä… https://t.co/aT5xltXBsM