Etsi

SAMKissa aloittaa yli 1200 uutta opiskelijaa

SAMKin uudet opiskelijat ovat aloittaneet opintonsa tänään. Heitä on yhteensä yli 1200.

29.8.2016 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Inna Saarinen

Uusille opiskelijoille pidettiin aloitusinfo mm. Tiedepuiston kampuksella Porissa (Kuva: Inna Saarinen)
Uusille opiskelijoille pidettiin aloitusinfo mm. Tiedepuiston kampuksella Porissa.

Ylempien AMK-tutkintojen ja monimuoto-opetuksen opiskelijat aloittavat opintonsa vasta syyskuun alussa, samaan aikaan kuin jatkavatkin opiskelijat.

Uusista opiskelijoista 900 aloittaa Porissa, 250 Raumalla, 50 Huittisissa ja 25 Kankaanpäässä.  Nyt tutkintonsa Porissa aloittavat opiskelijat siirtyvät ensi syksynä uudelle kampukselle Asema-aukiolle. Kampus valmistuu ensi kesään mennessä. Kaikkiaan kampuksella tulee opiskelemaan n. 3500 opiskelijaa.

Fysioterapia suosituin

SAMKin vetovoimaisin päivätoteutuksena tarjottava koulutus oli fysioterapia. Monimuoto-opetuksena tarjottavista koulutuksista vetotoimaisin oli sosiaaliala ja ylemmistä tutkinnoista johtaminen ja palveluliiketoiminta.

Seuraavan kerran SAMKiin on haku 7.-21.9. Tarjolla on yksi kokonaan uusi koulutus, Raumalla englanniksi toteutettava Maritime Management. Haussa ovat myös päiväopetuksena Porissa toteutettavat hoitotyön opinnot sekä Huittisissa monimuoto-opetuksena toteutettavat liiketalouden opinnot.

https://www.samk.fi/haku

Uusimmat uutiset

Johanna Virtanen
| Liiketoiminta

Kuka tarvitsee henkilöbrändiä – ja miten se tehdään?

– Henkilöbrändiä tarvitsevat kaikki sellaiset ihmiset, joiden työssään pitää vaikuttaa muihin ihmisiin. Oli sitten asiantuntija, myyntimies, taiteilija tai vaikkapa sosiaalityöntekijä, joka tarvitsee uskottavuutta uralla edetäkseen, sanoo henkilöbrändistä opinnäytetyönsä tehnyt Johanna Virtanen, Master of Business Administration.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA