SAMKin Porin kampuskirjastoon myös iltaisin ja lauantaisin

Porin kampuskirjaston tiloja, aineistoja ja ryhmähuoneita voi käyttää myös kirjaston palveluajan ulkopuolella omatoimisesti.

8.9.2021 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Harri Salminen

Porin kampuskirjaston palveluaika on opetusjaksojen aikana yleensä ma–pe klo 9–16. Palveluaikana ovet ovat auki ja henkilökohtaista palvelua tarjolla. Kirjastoon pääsee lisäksi omatoimiaikana, joka on aamulla ennen kirjaston palveluaikaa ja illalla palveluajan jälkeen sekä lauantaisin.

Kirjaston ajantasaiset aukioloajat ja niiden poikkeukset kannattaa tarkistaa kirjaston Finnan etusivulta. SAMKin opiskelijat näkevät niitä myös Tuudo-kännykkäsovelluksesta.

Milloin Porin kampukseen pääsee sisälle?

Kampuksen ulko-ovien aukioloajat kannattaa tarkistaa SAMKin nettisivulta. Kun ovet ovat lukossa, vain SAMKin opiskelijat pääsevät kampukseen kulkukoodilla.

Omatoimiaikana sisään kirjastokortilla ryhmähuoneiden ovesta

Omatoimiaikana Porin kirjastoon pääsee kirjastokortilla. Sisään kuljetaan ryhmähuoneiden ovesta. Ovella on automaatti, jolle näytetään kirjastokortin viivakoodi kännykästä (Tuudosta tai Finnasta) tai muovikortista. Ajokortti tai muu henkilökortti ei avaa ovea.

Varauksen voi noutaa ja lainata itsenäisesti

Kirjoja voi varata netissä Finnassa. Kun on saanut sähköpostina ilmoituksen varatun kirjan saapumisesta, sen voi itsenäisesti noutaa ja lainata: kirjastokortti näytetään varaushyllyn automaatille, joka kertoo, mistä hyllystä kirjan voi ottaa. Kirja tulee vielä lainata lainausautomaatilla. Lainausautomaatilla asetetaan kirja kerrallaan kokonaan automaatin lukualueelle, jotta kirjan hälytys menee pois päältä.

Palautukset laatikkoon

Kirjat voi palauttaa palautuslaatikkoon kirjaston sisällä tai käytävällä kirjaston ulkopuolella.

Omatoimiajan pelisäännöt ja valvonta

Kirjastonkäyttäjän tulee noudattaa SAMKin järjestyssääntöjä ja huolehtia siisteydestä. Kirjastokortilla sisään tulleiden tiedot tallentuvat järjestelmään. Hälytinportit hälyttävät, jos aineistoa viedään ulos lainaamatta. Hälytys, aineiston tiedot ja valvontakameran video tallentuvat.

Lisää aiheesta

SAMKin Rauman kirjaston lainausautomaatti ja varaushylly. Self-service station in SAMK library.
| Kirjasto

SAMKin Rauman kampuskirjastoon pääsee iltaseitsemään saakka

Rauman kampuskirjastoa voi käyttää nyt myös palveluajan ulkopuolella arkisin klo 7–19. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjastokortilla.
| Kirjasto

Tutustu SAMKin kirjaston uusiin digisisältöihin – tammikuu 2021 toi videopalveluita ja etenkin liiketoiminnan aineistoja

SAMKin kirjasto hankki vuoden 2021 alussa opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön uusia kansainvälisiä ja kotimaisia videokoulutuspalveluita. Myös uusia, etenkin liiketoiminnan verkkoaineistoja saatiin käyttöön. Uusia e-kirjoja ja verkkolehtiä ilmestyy automaattisesti kirjaston tarjoamiin palveluihin.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Haemme kehittämistoiminnan moniottelijaa hoitamaan vuoden määräaikaista projektipäällikön tehtävää 1.3.2022 alkaen. Toimipaikka Huittinen. Haku 11.2.2022 klo 16:00 mennessä. Lisätietoja: https://bit.ly/33TIoky
#samktyönantajana #rekry #avoimetpaikat #katsetulevaisuuuteen

There is about two weeks left to apply to our international programmes!

If you are interested in engineering or would like to study online alongside work make sure to check out our blended learning programmes:

- Industrial Management
- Logistics

https://bit.ly/3r49K08
#samk

Kiinnostaako sinua sisätilan hygienia? Haemme kahta tutkijaa/erikoistutkijaa osaksi Tutkimuskeskus WANDERin poikkitieteellistä tiimiä aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen (1.3.2022 alk). Toimipaikka Rauma/Pori. Haku 13.2.2022 mennessä. Lisätietoja ja haku: https://bit.ly/3o5O41H

Porin kaupungin tuottama viisiosainen Tervetuloa kotiin -ohjelmasarja kertoo konkreettisin esimerkein, miten ikäihmisten kodeista saadaan esteettömiä ja turvallisia. @Porikaupunki #esteettömyys #saavutettavuus #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/uutiset/samk-mukana-toteuttamassa-ikaihmisille-suunnattua-tervetuloa-kotiin-ohjelmasarjaa/