SAMKin Porin kampuskirjastoon myös iltaisin ja lauantaisin

Porin kampuskirjaston tiloja, aineistoja ja ryhmähuoneita voi käyttää myös kirjaston palveluajan ulkopuolella omatoimisesti.

8.9.2021 | Teksti: Harri Salminen | Kuva: Harri Salminen

Porin kampuskirjaston palveluaika on opetusjaksojen aikana yleensä ma–pe klo 9–16. Palveluaikana ovet ovat auki ja henkilökohtaista palvelua tarjolla. Kirjastoon pääsee lisäksi omatoimiaikana, joka on aamulla ennen kirjaston palveluaikaa ja illalla palveluajan jälkeen sekä lauantaisin.

Kirjaston ajantasaiset aukioloajat ja niiden poikkeukset kannattaa tarkistaa kirjaston Finnan etusivulta. SAMKin opiskelijat näkevät niitä myös Tuudo-kännykkäsovelluksesta.

Milloin Porin kampukseen pääsee sisälle?

Kampuksen ulko-ovien aukioloajat kannattaa tarkistaa SAMKin nettisivulta. Kun ovet ovat lukossa, vain SAMKin opiskelijat pääsevät kampukseen kulkukoodilla.

Omatoimiaikana sisään kirjastokortilla ryhmähuoneiden ovesta

Omatoimiaikana Porin kirjastoon pääsee kirjastokortilla. Sisään kuljetaan ryhmähuoneiden ovesta. Ovella on automaatti, jolle näytetään kirjastokortin viivakoodi kännykästä (Tuudosta tai Finnasta) tai muovikortista. Ajokortti tai muu henkilökortti ei avaa ovea.

Varauksen voi noutaa ja lainata itsenäisesti

Kirjoja voi varata netissä Finnassa. Kun on saanut sähköpostina ilmoituksen varatun kirjan saapumisesta, sen voi itsenäisesti noutaa ja lainata: kirjastokortti näytetään varaushyllyn automaatille, joka kertoo, mistä hyllystä kirjan voi ottaa. Kirja tulee vielä lainata lainausautomaatilla. Lainausautomaatilla asetetaan kirja kerrallaan kokonaan automaatin lukualueelle, jotta kirjan hälytys menee pois päältä.

Palautukset laatikkoon

Kirjat voi palauttaa palautuslaatikkoon kirjaston sisällä tai käytävällä kirjaston ulkopuolella.

Omatoimiajan pelisäännöt ja valvonta

Kirjastonkäyttäjän tulee noudattaa SAMKin järjestyssääntöjä ja huolehtia siisteydestä. Kirjastokortilla sisään tulleiden tiedot tallentuvat järjestelmään. Hälytinportit hälyttävät, jos aineistoa viedään ulos lainaamatta. Hälytys, aineiston tiedot ja valvontakameran video tallentuvat.

Lisää aiheesta

SAMKin Rauman kirjaston lainausautomaatti ja varaushylly. Self-service station in SAMK library.
| Kirjasto

SAMKin Rauman kampuskirjastoon pääsee iltaseitsemään saakka

Rauman kampuskirjastoa voi käyttää nyt myös palveluajan ulkopuolella arkisin klo 7–19. Omatoimiaikana kirjastoon pääsee kirjastokortilla.
| Kirjasto

Tutustu SAMKin kirjaston uusiin digisisältöihin – tammikuu 2021 toi videopalveluita ja etenkin liiketoiminnan aineistoja

SAMKin kirjasto hankki vuoden 2021 alussa opiskelijoiden ja henkilöstön käyttöön uusia kansainvälisiä ja kotimaisia videokoulutuspalveluita. Myös uusia, etenkin liiketoiminnan verkkoaineistoja saatiin käyttöön. Uusia e-kirjoja ja verkkolehtiä ilmestyy automaattisesti kirjaston tarjoamiin palveluihin.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Meillä on avoinna useita työpaikkoja, haemme muun muassa useampaa lehtoria Teknologia-osaamisalueelle. Lue lisää nettisivuiltamme. #työpaikat #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/tietoa-meista/samk-tyonantajana/#tyopaikat

Nella-Riina Tuominen opiskelee sairaanhoitajaksi. Opintoja on nyt takana vuosi. Alan valintaan vaikutti aikaisempi lähihoitajan koulutus, joka sai hänet innostumaan sairaanhoitajan opinnoista ammattikorkeakoulussa. #sairaanhoitaja #katsetulevaisuuteen
https://www.samk.fi/uutiset/lahihoitajan-koulutus-sai-innostumaan-jatkaa-sairaanhoitajaksi/

Happy Pride!🏳️‍🌈
SAMKin kampuksilla liputetaan tänäkin vuonna sateenkaarilippuja kansallisella Pride-viikolla. 🏳️‍🌈

Osaaja-opinnäytetyökilpailussa palkittu Tytti Niemi pohtii Alumniblogissa suorittamiaan tuotantotalouden ja -tekniikan opintoja ja erityisesti niihin liittyvää opinnäytetyöprosessia. #opinnäytetyö #amk #insinööri #katsetulevaisuuteen
https://alumniblogi.samk.fi/2022/06/27/uusi-suunta-opinnaytetyoni-tarina/

SAMKissa on tehty pitkäjänteisesti liikuntapaikkojen esteettömyys- ja saavutettavuustyötä, joka mahdollistaa yhdenvertaisen liikunnan harrastamisen.
https://www.samk.fi/uutiset/samkissa-tehdaan-pitkajanteista-liikuntapaikkojen-esteettomyys-ja-saavutettavuustyota/