SAMKin kirjaston ohjaus verkossa kiinnosti ECIL 2016 -konferenssissa

SAMKin kirjasto osallistui European Conference on Information Literacy -konferenssiin posteriesityksellään Online Coaching for Information Needs.

22.10.2016 | Teksti: Elina Laineenoja, Susanna Ruohomäki, Harri Salminen

kirjastohenkilöstöä, library staff

Elina Laineenoja, Tara Brabazon ja Susanna Ruohomäki verkostoituvat.

European Conference on Information Literacy, ECIL 2016 -konferenssi pidettiin tänä vuonna Prahassa 10.–13. lokakuuta.

SAMKin kirjastoa edustivat paikan päällä Elina Laineenoja ja Susanna Ruohomäki. Posteriesitys Online Coaching for Information Needs syntyi Elinan, Susannan ja Katrin Kippaston yhteistyönä. Ulkoasu on viestintä- ja markkinointisuunnittelija Jatta Lehtoselta.

Konferenssin pääpuhujana oli Flindersin yliopiston mediatutkimuksen professori Tara Brabazon Australiasta. Puheenvuorossaan hän toi esiin 3D-kirjastonhoitajan haasteet: digitalisaatio, globalisaatio ja asiakkaan kohtaaminen muuttuneissa olosuhteissa.

 

 

SAMKin kirjaston posteri Connecting, Coaching, Cooperating -teemoillaan oli hyvin ajankohtainen ja kiinnosti kansainvälisiä alan konferenssivieraita. Lue verkko-ohjausta, INFOtelakkaa ja HILL-palvelua käsittelevästä esityksestä tarkemmin handoutista ja konferenssijulkaisusta (s. 186).

 

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Ammattikorkeakoulujen yhteinen AMK-valintakoe järjestetään 26.–29.10.
SAMKissa valintakoe järjestetään maanantaina 26.10.
Olemme huomioineet koejärjestelyissä hakijoiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden.
https://bit.ly/37uGBBL
#samk #mysamk #valintakoe

Kiinnostava meriklusteritilaisuus to 29.10. etänä ja Raumalla. Myös SataMari-hankkeen viimeisimmät tulokset esillä. Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3kkzHlX! #Greenship @Meriklusteri @meriteollisuus @SatakunnanAMK @RMCFinland @wasaline_fi @FinlandVts

2015 valmistunut! 📢

Olethan käynyt jo vastaamassa uraseurantakyselyyn? Kysely on toimitettu kaikille 2015 valmistuneille sähköpostilla sekä tekstiviestillä. Jokainen vastaus on SAMKille arvokas! Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

#samk #mysamk #samkalumni

Porin raviradalla mitellään nykyään hevoslajien lisäksi myös e-urheilussa.

Samkin opiskelija Arttu Ratisen, joka myös sen ohella vetää yhtä viidestä pelikerhosta, ajatuksia voit lukea lisää täältä:

https://satakunnankauppakamarimedia.fi/fi-fi/article/etusivu/taitoa-ja-taktiikkaa/118/?fbclid=IwAR2u28nV-vlV3CKr_8uigBBjMtWfvAwjU7K_vtxwuWuzrM_hy3qUs_oTjPY

#satakamari #K2SATA #satakunnankauppakamarimedia

SAMKin Robotiikka Akatemian ja Satakunnan Osuuskaupan yhteistyönä syntyi koripalvelurobotti!
https://bit.ly/37sFmmK
@RoboAkatemia
@SatakunnanOk
#samk #mysamk #yhteistyö #satakunnanok #PirsmaMikkola #robotiikkaakatemia #ylpeästiamk