Etsi

SAMKin kirjaston ohjaus verkossa kiinnosti ECIL 2016 -konferenssissa

SAMKin kirjasto osallistui European Conference on Information Literacy -konferenssiin posteriesityksellään Online Coaching for Information Needs.

22.10.2016 | Teksti: Elina Laineenoja, Susanna Ruohomäki, Harri Salminen

ECIL2016

Elina Laineenoja, Tara Brabazon ja Susanna Ruohomäki verkostoituvat.

European Conference on Information Literacy, ECIL 2016 -konferenssi pidettiin tänä vuonna Prahassa 10.–13. lokakuuta.

SAMKin kirjastoa edustivat paikan päällä Elina Laineenoja ja Susanna Ruohomäki. Posteriesitys Online Coaching for Information Needs syntyi Elinan, Susannan ja Katrin Kippaston yhteistyönä. Ulkoasu on viestintä- ja markkinointisuunnittelija Jatta Lehtoselta.

Konferenssin pääpuhujana oli Flindersin yliopiston mediatutkimuksen professori Tara Brabazon Australiasta. Puheenvuorossaan hän toi esiin 3D-kirjastonhoitajan haasteet: digitalisaatio, globalisaatio ja asiakkaan kohtaaminen muuttuneissa olosuhteissa.

 

 

SAMKin kirjaston posteri Connecting, Coaching, Cooperating -teemoillaan oli hyvin ajankohtainen ja kiinnosti kansainvälisiä alan konferenssivieraita. Lue verkko-ohjausta, INFOtelakkaa ja HILL-palvelua käsittelevästä esityksestä tarkemmin handoutista ja konferenssijulkaisusta (s. 186).

 

Uusimmat uutiset

| SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA