Etsi

SAMKin kirjasto luopuu käteismaksamisesta 1.6.2017

Maksaminen onnistuu verkkomaksuna Finnassa sekä kortilla Porin ja Rauman kampuskirjastoissa.

26.5.2017 | Teksti: Harri Salminen

Kirjasto luopuu käteisen rahan käsittelystä 1.6.2017. Käteisen käyttö kirjastossa on vähentynyt selvästi, ja kortilla maksaminen sekä Finnan verkkomaksumahdollisuus ovat pitkälti korvanneet käteismaksut. Korttimaksujen vastaanottaminen on kirjastolle edullisempaa ja turvallisempaa kuin maksujen vastaanottaminen käteisellä.

Maksut voi maksaa verkkomaksuna Finnassa tai kortilla paikan päällä Porin ja Rauman kampuskirjastoissa.

20 euron maksukertymästä lainauskielto

Lainaaminen, varaaminen ja lainojen uusinta on mahdollista, kun maksuja on alle 20 euroa. Erääntyneitä lainoja uusiessa Finnassa saattaa kesken uusinnan 20 euron raja ylittyä ja vain osa lainoista tulee uusittua. Maksut tulee silloin maksaa verkkomaksuna, jotta lainojen uusintaa voi jatkaa. Jokaisen lainan kohdalla näkyy Finnassa, onko lainan uusinta onnistunut.

Verkkomaksamisesta voi lukea tarkemmin Finnan ohjeesta. Myöhästymis- ja muut maksut selviävät kirjaston hinnastosta.

 

Lisää aiheesta

Verkkomaksu

Maksa SAMKin kirjaston maksut netissä

Verkkomaksaminen onnistuu Finnassa kotimaisten verkkopankkien kautta ja maksukorteilla. Oletko uusinut myöhässä olevia kirjaston lainoja netissä ja kahdenkympin maksukatto on tullut täyteen? Osa...

Uusimmat

Aurinkopaneelit WinNovan Tahti. Kuva Petri Lähde
| SAMK

SAMKin osaamista asuntomessuilla: Aurinkoenergiaa, aistiesteettömyyttä ja vähähiilinen oheiskohde

Asuntomessujen kohde 7, WinNovan Tähti -talon aurinkoenergiajärjestelmä on SAMKin opiskelijoiden suunnittelema ja asentama, Haltiatar-talo on suunniteltu SAMKin asiantuntijan avulla aistiesteettömäksi ja oheiskohteen infopisteessä kerrotaan mahdollisuuksista pienentää rakentamisen hiilijalanjälkeä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA