Haku SAMKin kansainvälisiin koulutuksiin käynnissä

Haku syksyllä 2019 alkaviin bachelor-koulutuksiin on käynnissä 9.–23.1.2019. SAMKissa on haettavana seitsemän ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta.

Opiskelijoita SAMK-kampus Porin kahviossa tietokoneella.

Keväällä haussa olevat koulutukset alkavat syksyllä 2019. Kuvassa opiskelijat Katariina Kurtti (vas.) ja Erika Korpunen.

SAMK on kasvattanut lähivuosina englanninkielistä koulutustarjontaa paljon. Jo vakiintuneiden kansainvälisen liiketoiminnan ja fysioterapian opintojen lisäksi muutaman vuoden sisällä on alkanut tuotantotalouden, logistiikan, merikapteenin ja hoitotyön sekä uusimpana matkailun englanninkieliset AMK-opinnot. Koulutuksista Industrial Management ja Logistics ovat siinä mielessä poikkeuksellisia, että niissä voi opiskella lähes kokonaan verkossa. Koulutuksiin voi hakea osoitteessa studyinfo.fi.

Ylempään AMK-tutkintoon (Master) johtavat englanninkieliset koulutukset ovat haussa 13.3.–3.4.2019. Yhteishaku suomenkielisiin koulutuksiin on 20.3.–3.4.2019 osoitteessa opintopolku.fi.

SAMKin englanninkielisessä tutkintokoulutuksessa on kirjoilla n. 250 ulkomaalaista opiskelijaa, jotka edustavat yli 50 eri kansalaisuutta.

Haussa olevat koulutukset:

9.–23.1.2019 Englanninkieliset AMK-tutkinnot

13.3.–3.4.2019 Englanninkieliset Master-tutkinnot

Lisätietoja:

Hakuasiat: opiskelijapalveluiden päällikkö Janne Santala, p. 044 710 3012, janne.santala@samk.fi

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Elina Jalonen seisoo tiiliseinän vieressä

SAMKista sairaanhoitajaksi Sydänsairaalaan

Elina Jalonen valmistui viime vuonna sairaanhoitajaksi SAMKista. Valmistuttuaan ylioppilaaksi Rauman Lyseon lukiosta oli sairaanhoitajaksi opiskelu varma valinta, mutta paikkakunta opiskeluille oli vielä epäselvä.

Tiia Kenola seisoo SAMKin Porin kampuksen yhdyskäytävällä.

Yhdes-malli ja monimuotoiset harjoittelut: Tiia Kenolan matka sosionomiksi

Tiia Kenola on kokenut SAMKin sosionomiopinnot monipuolisina ja hyvät eväät tulevaisuuden työelämään antavina.

Ville-Pekka Vihma näyttelyssä Oulussa, Real Deal Yläkerta -galleriassa.

Ville-Pekka Vihma valmistuu kuvataiteilijaksi

Oulusta kotoisin oleva Ville-Pekka Vihma kirjoittaa parhaillaan opinnäytetyötään Kangasniemellä töidensä ohella. Hän opiskelee viimeistä vuottaan kuvataitelijaksi SAMKin Taidekoulun kampuksella Kankaanpäässä.