Etsi

SAMKin insinööriopiskelijan ryhmälle toinen sija Intelligence Hunt -kisassa

SAMKin insinööriopiskelija Vaklin Angelovin ryhmä tuli toiseksi Seafocuksen järjestämässä kilpailussa, jossa opiskelijat etsivät ratkaisuja oikeiden yritysten oikeisiin ongelmiin. Kansainvälinen tiimi suunnitteli ratkaisua Arctech Helsingin telakan caseen: “Improved Information and Material Handling in Shipbuilding Through IoT”.

15.6.2018 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Jari Hämäläinen (alkup. kuva)

Seafocus blog, original photo: Jari Hämäläinen
Kuva SeaFocuksen blogista, alkuperäinen kuva Jari Hämäläinen. | From Seafocus blog, original photo: Jari Hämäläinen

SAMKin Industrial Managment -koulutusohjelmassa opiskelevan Angelovin lisäksi tiimissä oli opiskelija Turun ammattikorkeakoulusta ja tiimin vetäjänä toiminut opiskelija University of Strathclydesta, Glasgow’sta. Kilpailun järjesti kolmatta kertaa Seafocus. Lue uutinen Seafocukssen blogista.

Angelov on opiskellut SAMKissa nyt vuoden, ja työskentelee myös Efficient Flow -hankkeessa.

15.6.2018 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Jari Hämäläinen (alkup. kuva)

Lisää aiheesta

| Logistiikka

Insinööriksi verkko-opiskellen – Haastavaa mutta hyvin opettavaista

Bulgarialainen Vaklin Angelov aloitti syksyllä 2017 Industrial Management -opinnot SAMKissa. – Opinnot ovat täyttäneet odotukseni. Erilaiset yhteydenpito- ja palautejärjestelmät toimivat hyvin. Se onkin tärkeää, koska opinnot toteutetaan pääosin verkon välityksellä.
| Opinnot ja opetus

Uusia koulutuksia alkaa – mikset opiskelisi englanniksi

Miksi opiskelisit merikapteeniksi, sairaanhoitajaksi tai insinööriksi englanninkielellä? Tai miksi et? Työelämä on monella alalla, kuten merenkulussa, lähtökohtaisesti kansainvälistä. Kaikilla aloilla se on kansainvälisempää kuin aiemmin.

Uusimmat

Multisillan mielestä opetus on keskeisessä asemassa ja avainroolissa. Hän haluaisi nostaa sen merkitystä ja painoarvoa vielä lisää.
| SAMK

Uusi rehtori on yhteistyön siivittäjä ja ihmisten johtaja

SAMKin johtamisvastuu siirtyy Juha Kämäriltä uudelle toimitusjohtaja, rehtori Jari Multisillalle 15. syyskuuta. Multisilta on tätä ennen ehtinyt kuukauden verran tutustua taloon. – Käsitykseni SAMKista on näiden viikkojen aikana kirkastunut ja entisestään parantunut. SAMK on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Täällä on innostunut tekemisen meininki, mikä näkyy ulospäin, mutta vielä paremmin sisältä katsoen, Multisilta sanoo.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA