SAMKin insinööriopiskelijan ryhmälle toinen sija Intelligence Hunt -kisassa

SAMKin insinööriopiskelija Vaklin Angelovin ryhmä tuli toiseksi Seafocuksen järjestämässä kilpailussa, jossa opiskelijat etsivät ratkaisuja oikeiden yritysten oikeisiin ongelmiin. Kansainvälinen tiimi suunnitteli ratkaisua Arctech Helsingin telakan caseen: “Improved Information and Material Handling in Shipbuilding Through IoT”.

15.6.2018 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Jari Hämäläinen (alkup. kuva)

Seafocus blog, original photo: Jari Hämäläinen
Kuva SeaFocuksen blogista, alkuperäinen kuva Jari Hämäläinen. | From Seafocus blog, original photo: Jari Hämäläinen

SAMKin Industrial Managment -koulutusohjelmassa opiskelevan Angelovin lisäksi tiimissä oli opiskelija Turun ammattikorkeakoulusta ja tiimin vetäjänä toiminut opiskelija University of Strathclydesta, Glasgow’sta. Kilpailun järjesti kolmatta kertaa Seafocus. Lue uutinen Seafocukssen blogista.

Angelov on opiskellut SAMKissa nyt vuoden, ja työskentelee myös Efficient Flow -hankkeessa.

15.6.2018 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Jari Hämäläinen (alkup. kuva)

Lisää aiheesta

| Logistiikka

Insinööriksi verkko-opiskellen – Haastavaa mutta hyvin opettavaista

Bulgarialainen Vaklin Angelov aloitti syksyllä 2017 Industrial Management -opinnot SAMKissa. – Opinnot ovat täyttäneet odotukseni. Erilaiset yhteydenpito- ja palautejärjestelmät toimivat hyvin. Se onkin tärkeää, koska opinnot toteutetaan pääosin verkon välityksellä.
| Opinnot ja opetus

Uusia koulutuksia alkaa – mikset opiskelisi englanniksi

Miksi opiskelisit merikapteeniksi, sairaanhoitajaksi tai insinööriksi englanninkielellä? Tai miksi et? Työelämä on monella alalla, kuten merenkulussa, lähtökohtaisesti kansainvälistä. Kaikilla aloilla se on kansainvälisempää kuin aiemmin.

Uusimmat uutiset

| Hyvinvointi ja terveys

Terveysdatasta uutta puhtia tutkimukseen ja tuotekehitykseen

Satakunnassa otetaan merkittäviä edistysaskeleita terveysteknologian tuotekehityksessä ja lääketieteellisessä tutkimuksessa. Satasairaalan ja SAMKin yhteistyön tavoitteena on valjastaa RoboAI:n automaation, robotiikan, tekoälyn ja hyvinvointiteknologian osaaminen teollisuuden lisäksi lääketieteen ja terveydenhuollon eduksi.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA