Etsi

SAMK avasi uudet nettisivut

Satakunnan ammattikorkeakoulu avasi uudet nettisivut. Sivuja tehdään kaiken aikaa, mutta jo nyt halutaan päästä testaamaan niiden toimivuutta ja saamaan palautetta.

28.6.2016 | Teksti: Anne Sankari

SAMKin opiskelija etsii tietoa tabletistaan. Kuva: Veera Korhonen

– Toivomme palautetta palautelomakkeen kautta. Haluamme kiinnittää huomiota erityisesti käytettävyyteen, tiedon löytymiseen ja sisällön selkeyteen. Kesän aikana tehdään testauksia ja korjauksia, valmis sivusto lanseerataan syksyllä. Tosin sivut on suunniteltu ja rakennettu niin, että jatkuva parantaminen on jatkossakin mahdollista, sanoo projektia vetänyt viestintäpäällikkö Hanna Valtokivi.

Myös Agora-lehdestä tehdään verkkoversio. Painettu lehti ilmestyy vielä ainakin tämän vuoden lokakuussa.

 

Huomio selaimista:

Internet Explorer-selaimien osalta pyydetään käyttämään uusimpia versioita. 

 

 

 

28.6.2016 | Teksti: Anne Sankari

Lisää aiheesta

SAMK-kampus Pori, havainnekuva aulasta (Arkkitehti Oy Asmala)
| SAMK

Kampuksen esittely taidekilpailuun osallistuville 22.8.

SAMK järjestää taidekilpailun Porin uuteen kampukseen sijoitettavasta taiteesta. Kampus valmistuu keväällä 2017 Porin asema-aukion viereen osoitteeseen Satakunnankatu 25. Taiteen sijoituspaikka on kampuksen aulatilat. Kilpailuohjelma on nähtävissä osoitteessa www.samk.fi/taidekilpailu
Marika Koskimäki-Ketelän työ Papan tyttö
| Kuvataide

Alumniblogissa kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä

Alumniblogissa kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä Marika Koskimäki-Ketelä on Suomen kiinnostavimpia kalligrafeja. ”Marikakk”, niin kuin hänet myös tunnetaan, tekee taidetta ja tilaustöitä. Taustalla on...

Uusimmat uutiset

| SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA