Etsi

SAMKilainen kasvo: Alberto Lanzanova – Kulttuuri-intoilija

Suomessa vietetyt kolme vuotta ovat jättäneet jälkensä SAMKin kansainvälisten asioiden sihteeri Alberto Lanzanovaan, 30. Hän kokee olevansa jo enemmän suomalainen kuin italialainen.

18.10.2017 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Petra O'Rourke

Alberto Juttuun

– Olen italialaiseksi hyvin vahvasti omaa tilaa ja aikaa arvostava ihminen, Suomessa saan olla vapaammin oma itseni, Alberto kertoo. Hän opiskeli Bergamon yliopistossa viestintätieteitä, päätti lähteä Poriin työharjoitteluun ja kokea Suomen. Hän jäi sille tielleen.

Lue sympaattisen Alberton haastattelu englanniksi.

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKilainen kasvo: Sanna Mäenpää – voimanainen arkistonhoitajan vaatteissa

– Arkistonhoitajan työ voi olla välillä hyvin fyysistä. Stereotypinen käsitys heiveröisestä arkistotädistä ei välttämättä pidäkään paikkansa. Toki se vaatimus tulee sähköisessä maailmassa pikkuhiljaa muuttumaan, kertoo huhtikuussa työnsä aloittanut arkistonhoitaja Sanna Mäenpää.
Mikko Lehtonen
| Liiketoiminta

Samkilainen kasvo: Mikko Lehtonen vaikuttaa alueella

SAMKin lehtori Mikko Lehtonen kuvaa itseään vahvasti yrittäjähenkiseksi. Nyt hän auttaa yrittäjiä Kivijalka Kuntoon! -hankkeessa.

Uusimmat

| Automaatio ja teollisuus

Mielenkiintoiset ja monipuoliset konetekniikan opinnot

Konetekniikan opinnot ovat olleet mielenkiintoisia, monipuolisia ja myös käytännön läheisiä. Uudet laboratoriotilat ovat osoittautuneet hyviksi ja monipuoliset laitteet ovat myös tätä päivää.

SAMK sosiaalisessa mediassa