SAMK-kampus Porin Taidekäytävän ensimmäinen näyttely avautui

SAMK-kampus Porin ensimmäinen taidenäyttely esittelee kahden nuoren taiteilijan uusimmat teokset. Hanna Joronen valmistui kuvataiteilijaksi keväällä ja työskentelee nyt Turussa. Laura Pietiläinen neljännen vuosikurssin opiskelija Kankaanpäästä.

15.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

Complexityinyou LauraPietilainen SAMKkuvataide
Laura Pietiläinen: Complexity in you 2017 (yksityiskohta/detail)

MAALAUKSIA – HANNA JORONEN JA LAURA PIETILÄINEN

SAMK TAIDEKÄYTÄVÄ 7.9.–20.10.2017

Hanna Joronen (s. 1993 Parikkalassa) valmistui kuvataiteilijaksi Kankaanpäästä keväällä 2017. Hanna Joronen viipyy yleensä yhden kuva-aihepiirin parissa katsellen sitä eri näkökulmista, ja kun sitä on käsitelty tarpeeksi, hän siirtyy luontevasti seuraavaan. ”En yleensä avaa teoksiani aivan läpikotaisin, koska pidän siitä, miten ihmiset luovat niistä itse omat tulkintansa.” Joroselta on esillä muotokuvamaalauksia.

Laura Pietiläinen (s. 1994 Suolahdessa) opiskelee kuvataidetta neljättä vuotta Satakunnan ammattikorkeakoulussa Kankaanpäässä. Laura Pietiläinen tutkii tunnetiloja ja ihmissuhteita abstraktin massan ja esittävän välimaastossa. Lihallisuus ja seksuaalisuus ovat vahvasti esillä värimaailman ollessa pehmeän pastellinen ja herkkä. Inspiraation lähteenä on usein unessa nähdyt kuvat, jotka jalostuvat prosessin aikana.

Hanna Joronen: Einari SAMK

Hanna Joronen: Einari 2017

Avoinna kampuksen aukioloaikoina ma–pe klo 8–18.

Syksyn tulevat näyttelyt:
27.10.–1.12.2017 Juhani Tarna, 80 v. juhlanäyttely
8.12.–19.1.2018 Kuvataiteen opettajien näyttely

Lisätiedot: Anne Sankari, SAMK Viestintä, p. 044 710 3036, anne.sankari(a)samk.fi

Taidekäytävän sivut

15.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

Lisää aiheesta

Kuukauden kuva Hanna Joronen Hanen ylhaisyytensa
| Kuvataide

Kuukauden kuvana Hanna Joronen: Hänen ylhäisyytensä

Kuukauden kuva -sarjassa on Hanna Jorosen leijona-aihe. Hanna kertoo aiheenvalinnastaan tekstissä, mutta katsojan tulkinnoille jää tilaa: "En yleensä avaa teoksiani aivan läpikotaisin, koska pidän siitä, miten ihmiset luovat niistä itse omat tulkintansa", hän kirjoittaa.
| Kuvataide

Kuvataiteilijaksi? Tee videokierros taidekoulussa

Kankaanpään taidekoulusta valmistutaan taiteilijan itsenäiselle uralle tai kuvataiteen asiantuntijatehtäviin. Opintoja voi painottaa maalaukseen, taidegrafiikkaan, kuvanveistoon tai esitystaiteeseen.

Uusimmat uutiset

yhteistyörobotit rivissä
| Automaatio ja teollisuus

RoboAI-viikko: NEXT2020-teknologiaseminaari – Satakuntalaiset yritykset kohti tuotannon digiloikkaa!

– Olemme havainneet, että konepajateollisuudessa on paljon potentiaalia tehdä automaatio- ja robotiikkaratkaisuja ja sitä kautta saada nostettua tuotannon digitalisaatioastetta. Kilpailukyvyn parantaminen satakuntalaisissa konepajoissa on tärkeää ja näemme, että sillä on laajempi merkitys yritysten menestymiselle tulevaisuudessa, selittää tapahtumaa järjestävä projektipäällikkö Timo Kerminen.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Sosionomiopiskelijat Arttu Metsämäki ja Ilkka Toivonen olivat kuuden kuukauden harjoitteluvaihdossa Vietnamissa. Lue opiskelijoiden harjoittelukokemuksesta poikkeuksellisessa tilanteessa.
https://bit.ly/2FMhxe8
#samk #mysamk #ylpeästiamk #sosionomi #harjoittelu #opinnäytetyö

Ratkaisuja elintarviketeollisuuden vedenkäytön parempaan hallintaan -webinaari (maksuton) järjestetään 6.11. klo 9-12.15. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki täältä:
https://www.lyyti.fi/reg/Teknologisia_ratkaisuja_elintarviketeollisuuden_vedenkayton_parempaan_hallintaan_9000 Lisätietoja: @prizztech @SatakunnanAMK @WANDERSAMK #satafood @PJinstituutti

Tutustu SAMKin terveyden ja hyvinvoinnin simulaatiokeskukseen interaktiivisella virtuaalikierroksella. Virtuaalikierroksen ovat työstäneet yhdessä Santeri Saari, Anja Poberžnik, Sinikka Paukkunen ja Kirsti Virta.
https://bit.ly/2HbFc7S
#mysamk #simulaatiokeskus #ylpeästiamk

SAMK toivottaa hyvää syyslomaa!
Muista pysyä turvassa myös lomaillessa!

Have a nice autumn break!
Remember to stay safe!

#samk #mysamk #syysloma #autumnbreak #staysafe