SAMK-kampus Pori vihitään käyttöön 8. syyskuuta

Uljaan rakennuksen virallisissa vihkiäisissä nautitaan itse vihkiäisseremonian lisäksi taidetta monessa muodossa.

5.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

SAMK-kampus Porin sisäänkäynti Satakunnankadulta.

Vihkiäistilaisuuden ohjelmassa on rehtori Juha Kämärin tervetuliaissanat, Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen sekä arkkitehti Matti Asmalan tervehdykset, Pori Big Bandin musiikkia, ilmastositoumuksen allekirjoittaminen sekä itse vihkiäisseremonia. Läänintaiteilija Marjo Heino paljastaa kampuksen taideteoksen tilaisuuden lopussa. Myös SAMK-kampus Porin oma taidegalleria taidekäytävän näyttely on avoinna. Ensimmäisen näyttelyn taiteilijat ovat kesällä kuvataitelijaksi valmistunut Hanna Joronen ja kuvataiteen opiskelija Laura Pietiläinen. Perjantaina klo 15–17 pidettäviin virallisiin vihkiäisiin on kutsuttu SAMKin opiskelijat ja henkilökunta. Myös median edustajat ovat tervetulleita.

Lauantaina 9. syyskuuta kampuksella vietetään vihkiäisten kutsuvierastilaisuutta. Tätä juhlavaa tapahtumaa voi seurata livenä Satakunnan Kansan sivuilta.

– Kampuksella on eittämättä aivan keskeinen merkitys Porin ja sitä ympäröivien alueiden tulevaan kehitykseen. Uusi kampus tarjoaa kaupungin ytimeen kasvualustan myös muille tutkimus- ja kehittämisyhteisöille, elinkeinoelämän toimijoille sekä kansainvälisille korkeakoulupartnereille, rehtori Juha Kämäri summaa vastavalmistuneen rakennuksen merkitystä.

SAMK-kampus Pori valmistui keväällä 2017. Muutto Tiilimäen ja Tiedepuiston kampuksilta uusiin tiloihin tapahtui toukokuussa.

Lisää aiheesta

Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen kahvikupin ääressä.
| SAMK

SAMKin pitää näkyä, kuulua ja tuntua

Otsikko tiivistää Porin kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen ja Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajan Anttivesa Knuuttilan tunnelmat nyt, kun uusi SAMK-kampus Pori on valmiina odottamassa opintojen käynnistymistä syksyllä.
SAMK-kampus Porin perustat rakennusvaiheessa.
| SAMK

NCC:n työpäällikkö Granqvist kiittää kampustyömaan tiedonkulkua ja yhteistyötä

– Kaikki pääsivät antamaan panoksensa ja tekivät töitä samaan suuntaan, kehuu NCC:llä SAMK-kampuksen työpäällikkönä toiminut Jari Granqvist. Hänen mielestään yhteistyö eri osapuolten kesken sujui poikkeuksellisen hyvin. Työmaa palkittiin myös työturvallisuudesta.

Uusimmat uutiset

Karhunpesä-kerrostalo rakennusvaiheessa.
| TKI

Hae pilottikohteeksi ja mittauta uudisrakennuksesi hiilijalanjälki

KOHISTEN kohti hiilineutraalia rakentamista Satakunnassa -hankkeen tavoitteena on jalkauttaa Satakuntaan osaamista vähähiiliseen rakentamiseen liittyen. Osallistumalla hankkeen pilotointiin saat yrityksellesi valmiiksi jo osaamista vähähiiliseen rakentamiseen ja hiilijalanjälkilaskelmiin. Osallistuminen on maksutonta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Osallistu SAMK Yrittäjyyspäivän webinaariin ja inspiroidu yrittäjien tarinoista!

Ota seurantaan FB-tapahtumasivu ja käy ilmoittautumassa mukaan osoitteessa yrittajyyspaiva.samk.fi/
... See MoreSee Less

View on Facebook

RoboAI:n uusin uutiskirje keskittyy pian starttaavaan RoboAI-viikkoon! Kirjeessä esitellään monipuoliset osatapahtumat artikkeleiden kautta. Tsekkaa uutiskirje: https://app-fi.postiviidakko.fi/preview/show/draft/607199/html Ja tilaa omasi http://uutiskirje.roboai.fi/ #roboai #samk #mysamk #roboaiviikko #uutiskirje #tech

Haku KOHISTEN kohti hiilineutraalia rakentamista Satakunnassa -hankkeen pilottikohteeksi on käynnissä. Osallistumalla saat osaamista vähähiiliseen rakentamiseen ja hiilijalanjälkilaskelmiin. #hiilijalanjälki #rakentaminen #kohisten

https://bit.ly/3mw1mBm

Kaksi viikkoa vielä ja sitten se alkaa!💥RoboAI-viikko meinaan! Joko olet löytänyt tapahtumista oman suosikkisi? Tsekkaa koko RoboAI-viikon ohjelma helpossa PDF-muodossa ja ilmoittaudu mukaan: https://www.roboai.fi/wp-content/uploads/2020/10/RoboAI-Viikko-Kaikki.pdf #roboai #samk #tuni #roboaiviikko #technology #pickandregister

Ammattikorkeakoulujen yhteinen AMK-valintakoe järjestetään 26.–29.10.
SAMKissa valintakoe järjestetään maanantaina 26.10.
Olemme huomioineet koejärjestelyissä hakijoiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden.
https://bit.ly/37uGBBL
#samk #mysamk #valintakoe

Kiinnostava meriklusteritilaisuus to 29.10. etänä ja Raumalla. Myös SataMari-hankkeen viimeisimmät tulokset esillä. Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3kkzHlX! #Greenship @Meriklusteri @meriteollisuus @SatakunnanAMK @RMCFinland @wasaline_fi @FinlandVts