SAMK-kampus Pori vihitään käyttöön 8. syyskuuta

Uljaan rakennuksen virallisissa vihkiäisissä nautitaan itse vihkiäisseremonian lisäksi taidetta monessa muodossa.

5.9.2017 | Teksti: Hanna Valtokivi

SAMK Uusi Kampus Kesäkuussa 2017

Vihkiäistilaisuuden ohjelmassa on rehtori Juha Kämärin tervetuliaissanat, Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen sekä arkkitehti Matti Asmalan tervehdykset, Pori Big Bandin musiikkia, ilmastositoumuksen allekirjoittaminen sekä itse vihkiäisseremonia. Läänintaiteilija Marjo Heino paljastaa kampuksen taideteoksen tilaisuuden lopussa. Myös SAMK-kampus Porin oma taidegalleria taidekäytävän näyttely on avoinna. Ensimmäisen näyttelyn taiteilijat ovat kesällä kuvataitelijaksi valmistunut Hanna Joronen ja kuvataiteen opiskelija Laura Pietiläinen. Perjantaina klo 15–17 pidettäviin virallisiin vihkiäisiin on kutsuttu SAMKin opiskelijat ja henkilökunta. Myös median edustajat ovat tervetulleita.

Lauantaina 9. syyskuuta kampuksella vietetään vihkiäisten kutsuvierastilaisuutta. Tätä juhlavaa tapahtumaa voi seurata livenä Satakunnan Kansan sivuilta.

– Kampuksella on eittämättä aivan keskeinen merkitys Porin ja sitä ympäröivien alueiden tulevaan kehitykseen. Uusi kampus tarjoaa kaupungin ytimeen kasvualustan myös muille tutkimus- ja kehittämisyhteisöille, elinkeinoelämän toimijoille sekä kansainvälisille korkeakoulupartnereille, rehtori Juha Kämäri summaa vastavalmistuneen rakennuksen merkitystä.

SAMK-kampus Pori valmistui keväällä 2017. Muutto Tiilimäen ja Tiedepuiston kampuksilta uusiin tiloihin tapahtui toukokuussa.

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKin pitää näkyä, kuulua ja tuntua

Otsikko tiivistää Porin kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen ja Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajan Anttivesa Knuuttilan tunnelmat nyt, kun uusi SAMK-kampus Pori on valmiina odottamassa opintojen käynnistymistä syksyllä.
| SAMK

NCC:n työpäällikkö Granqvist kiittää kampustyömaan tiedonkulkua ja yhteistyötä

– Kaikki pääsivät antamaan panoksensa ja tekivät töitä samaan suuntaan, kehuu NCC:llä SAMK-kampuksen työpäällikkönä toiminut Jari Granqvist. Hänen mielestään yhteistyö eri osapuolten kesken sujui poikkeuksellisen hyvin. Työmaa palkittiin myös työturvallisuudesta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA