SAMK-kampus Pori esittäytyy julkaisussa

Uuden SAMK-kampus Porin vaiheet on koottu tiiviisti yksiin kansiin. SAMK-kampus Pori, Oppimisen uusi aika esittelee kampusta sanoin ja kuvin.

11.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Kansikuva: Tomi Glad

Kuvissa kampus esittäytyy heinäkuun lopun ja elokuun alun asussaan, tekstit kertovat monivuotisen suunnittelun eri vaiheista. Vaiheet on koottu myös aikajanaan.

Oman näkökulmansa kampuksen vaiheisiin ja kampukseen toimintaympäristönä tuovat kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila, opiskelijakunnan edustajiston puheenjohtaja Maiju Mikkonen, arkkitehti Matti Asmala, Citycon Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Risto Seppo, NCC:n työpäällikkö Jari Granqvist, rehtori, toimitusjohtaja Juha Kämäri sekä monet muut samkilaiset. Oppimisympäristöön otetaan näkökulmia esimerkiksi vesijärjestelmistä, sisäympäristön hygieniasta ja aurinkoenergiasta kirjastoon, digitaalisuuteen ja esteettömyyteen.

Kampus itsessään on mahdollistaja, olennaisinta on se, mitä seinien sisällä tapahtuu ja millaiset ovat yhteydet muuhun yhteisöön Porissa, Satakunnassa, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Visiomme on: Jokainen opiskelijamme työllistyy. Kanteen ja julkaisun loppuun on sen mukaisesti valittu kuvat opiskelijoista.

Selaile kirjaa (issuu)

Painettu kirja on ostettavissa Booky-verkkokirjakaupasta (loppuviikosta viikolla 37).

Kampuksella on avoimet ovet suurelle yleisölle Porin-päivänä, lauantaina 23.9.2017.

 

11.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Kansikuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen kahvikupin ääressä.
| SAMK

SAMKin pitää näkyä, kuulua ja tuntua

Otsikko tiivistää Porin kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen ja Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajan Anttivesa Knuuttilan tunnelmat nyt, kun uusi SAMK-kampus Pori on valmiina odottamassa opintojen käynnistymistä syksyllä.
SAMK-kampus Porin perustat rakennusvaiheessa.
| SAMK

NCC:n työpäällikkö Granqvist kiittää kampustyömaan tiedonkulkua ja yhteistyötä

– Kaikki pääsivät antamaan panoksensa ja tekivät töitä samaan suuntaan, kehuu NCC:llä SAMK-kampuksen työpäällikkönä toiminut Jari Granqvist. Hänen mielestään yhteistyö eri osapuolten kesken sujui poikkeuksellisen hyvin. Työmaa palkittiin myös työturvallisuudesta.

Uusimmat uutiset

Karhunpesä-kerrostalo rakennusvaiheessa.
| TKI

Hae pilottikohteeksi ja mittauta uudisrakennuksesi hiilijalanjälki

KOHISTEN kohti hiilineutraalia rakentamista Satakunnassa -hankkeen tavoitteena on jalkauttaa Satakuntaan osaamista vähähiiliseen rakentamiseen liittyen. Osallistumalla hankkeen pilotointiin saat yrityksellesi valmiiksi jo osaamista vähähiiliseen rakentamiseen ja hiilijalanjälkilaskelmiin. Osallistuminen on maksutonta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Osallistu SAMK Yrittäjyyspäivän webinaariin ja inspiroidu yrittäjien tarinoista!

Ota seurantaan FB-tapahtumasivu ja käy ilmoittautumassa mukaan osoitteessa yrittajyyspaiva.samk.fi/
... See MoreSee Less

View on Facebook

RoboAI:n uusin uutiskirje keskittyy pian starttaavaan RoboAI-viikkoon! Kirjeessä esitellään monipuoliset osatapahtumat artikkeleiden kautta. Tsekkaa uutiskirje: https://app-fi.postiviidakko.fi/preview/show/draft/607199/html Ja tilaa omasi http://uutiskirje.roboai.fi/ #roboai #samk #mysamk #roboaiviikko #uutiskirje #tech

Haku KOHISTEN kohti hiilineutraalia rakentamista Satakunnassa -hankkeen pilottikohteeksi on käynnissä. Osallistumalla saat osaamista vähähiiliseen rakentamiseen ja hiilijalanjälkilaskelmiin. #hiilijalanjälki #rakentaminen #kohisten

https://bit.ly/3mw1mBm

Kaksi viikkoa vielä ja sitten se alkaa!💥RoboAI-viikko meinaan! Joko olet löytänyt tapahtumista oman suosikkisi? Tsekkaa koko RoboAI-viikon ohjelma helpossa PDF-muodossa ja ilmoittaudu mukaan: https://www.roboai.fi/wp-content/uploads/2020/10/RoboAI-Viikko-Kaikki.pdf #roboai #samk #tuni #roboaiviikko #technology #pickandregister

Ammattikorkeakoulujen yhteinen AMK-valintakoe järjestetään 26.–29.10.
SAMKissa valintakoe järjestetään maanantaina 26.10.
Olemme huomioineet koejärjestelyissä hakijoiden ja henkilökunnan terveyden ja turvallisuuden.
https://bit.ly/37uGBBL
#samk #mysamk #valintakoe

Kiinnostava meriklusteritilaisuus to 29.10. etänä ja Raumalla. Myös SataMari-hankkeen viimeisimmät tulokset esillä. Ilmoittaudu mukaan: https://bit.ly/3kkzHlX! #Greenship @Meriklusteri @meriteollisuus @SatakunnanAMK @RMCFinland @wasaline_fi @FinlandVts