SAMK-kampus Pori esittäytyy julkaisussa

Uuden SAMK-kampus Porin vaiheet on koottu tiiviisti yksiin kansiin. SAMK-kampus Pori, Oppimisen uusi aika esittelee kampusta sanoin ja kuvin.

11.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Kansikuva: Tomi Glad

Kuvissa kampus esittäytyy heinäkuun lopun ja elokuun alun asussaan, tekstit kertovat monivuotisen suunnittelun eri vaiheista. Vaiheet on koottu myös aikajanaan.

Oman näkökulmansa kampuksen vaiheisiin ja kampukseen toimintaympäristönä tuovat kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen, Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttila, opiskelijakunnan edustajiston puheenjohtaja Maiju Mikkonen, arkkitehti Matti Asmala, Citycon Oyj:n kiinteistökehitysjohtaja Risto Seppo, NCC:n työpäällikkö Jari Granqvist, rehtori, toimitusjohtaja Juha Kämäri sekä monet muut samkilaiset. Oppimisympäristöön otetaan näkökulmia esimerkiksi vesijärjestelmistä, sisäympäristön hygieniasta ja aurinkoenergiasta kirjastoon, digitaalisuuteen ja esteettömyyteen.

Kampus itsessään on mahdollistaja, olennaisinta on se, mitä seinien sisällä tapahtuu ja millaiset ovat yhteydet muuhun yhteisöön Porissa, Satakunnassa, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Visiomme on: Jokainen opiskelijamme työllistyy. Kanteen ja julkaisun loppuun on sen mukaisesti valittu kuvat opiskelijoista.

Selaile kirjaa (issuu)

Painettu kirja on ostettavissa Booky-verkkokirjakaupasta (loppuviikosta viikolla 37).

Kampuksella on avoimet ovet suurelle yleisölle Porin-päivänä, lauantaina 23.9.2017.

 

11.9.2017 | Teksti: Aino Pelto-Huikko | Kuva: Kansikuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKin pitää näkyä, kuulua ja tuntua

Otsikko tiivistää Porin kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen ja Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajan Anttivesa Knuuttilan tunnelmat nyt, kun uusi SAMK-kampus Pori on valmiina odottamassa opintojen käynnistymistä syksyllä.
| SAMK

NCC:n työpäällikkö Granqvist kiittää kampustyömaan tiedonkulkua ja yhteistyötä

– Kaikki pääsivät antamaan panoksensa ja tekivät töitä samaan suuntaan, kehuu NCC:llä SAMK-kampuksen työpäällikkönä toiminut Jari Granqvist. Hänen mielestään yhteistyö eri osapuolten kesken sujui poikkeuksellisen hyvin. Työmaa palkittiin myös työturvallisuudesta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA