SAMK juhlistaa Itämeripäivää koko elokuun

SAMK juhlistaa torstaina 26. elokuuta vietettävää Itämeripäivää koko elokuun ajan Merilogistiikan tutkimuskeskuksen sivuilla.

Kivikkoinen merenranta.
Itämeripäivä järjestetään toista kertaa elokuussa 2021.

Itämeripäivä järjestetään toista kertaa elokuussa 2021.

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön toimesta alkanut hienoa kotimertamme muistava juhlapäivä. Sen tavoitteena on iloita yhdessä merellisestä kulttuurista ja luonnosta, lisätä tietoisuutta tärkeästä aiheesta ja kannustaa monenlaisiin tekoihin Itämeren hyväksi. Itämeripäivän lukuisista tapahtumista löytyy jokaiselle sopiva silakan syönnistä merilukupiiriin ja jopa meritoimintaharjoituksiin saakka.

SAMK juhlistaa torstaina 26. elokuuta vietettävää Itämeripäivää Merilogistiikan tutkimuskeskuksen sivuilla, jossa tullaan julkaisemaan aiheeseen liittyvä kirjoitus jokaisena elokuun torstaina.

Seuraa SAMKin ja Merilogistiikan tutkimuskeskuksen somekanavia, niin pääset lukemaan muun muassa Itämeripäivän tapahtumista ja alan opinnoista SAMKissa sekä tutustumaan samkkilaisiin tulevaisuuden ammattilaisiin opiskelijaesittelyiden kautta.

Merilogistiikan tutkimuskeskus Tutustu Itämeripäivään

Jaa tämä sivu

Kuvassa ryhmä RoboAI:n tutkijoita poseeraa kameralle.

RoboAI juhlii 5-vuotista taivaltaan näyttävällä robottien ohimarssilla 26.4. klo 14

Keväällä 2019 toimintansa aloittanut SAMKin ja Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteinen tutkimus- ja tuotekehityskeskus on vakiinnuttanut asemansa alueen teknologisena suunnannäyttäjänä.

Naishenkilö pipetoi näytettä laboratoriossa valkoinen takki päällään.

Tutkimuskeskus WANDER – Innovaatioita ja ratkaisuja paikallisiin sekä globaaleihin haasteisiin

Huhtikuussa julkaistu Tutkimuskeskus WANDERin kokoomajulkaisu tarjoaa katsauksen keskuksen laaja-alaiseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Kaksi opiskelijaa katsoo robotin ohjainta.

Robotiikka Akatemia on jatkossa RoboAI-akatemia

Robotiikka Akatemia, joka on viimeiset kuusi vuotta tarjonnut opiskelijoilleen korkeatasoista koulutusta robotiikan alalla, uudistuu ja vaihtaa nimensä RoboAI-akatemiaksi tulevana keväänä.