SAMK juhlistaa Itämeripäivää koko elokuun

SAMK juhlistaa torstaina 26. elokuuta vietettävää Itämeripäivää Merilogistiikan tutkimuskeskuksen sivuilla elokuun ajan.

20.7.2021 | Teksti: Emilia Alajärvi, SAMKin opiskelija | Kuva: Emilia Alajärvi

Kivikkoinen merenranta.
Itämeripäivä järjestetään toista kertaa elokuussa 2021.

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön toimesta alkanut hienoa kotimertamme muistava juhlapäivä. Sen tavoitteena on iloita yhdessä merellisestä kulttuurista ja luonnosta, lisätä tietoisuutta tärkeästä aiheesta ja kannustaa monenlaisiin tekoihin Itämeren hyväksi. Itämeripäivän lukuisista tapahtumista löytyy jokaiselle sopiva silakan syönnistä merilukupiiriin ja jopa meritoimintaharjoituksiin saakka.

SAMK juhlistaa torstaina 26. elokuuta vietettävää Itämeripäivää Merilogistiikan tutkimuskeskuksen sivuilla, jossa tullaan julkaisemaan aiheeseen liittyvä kirjoitus jokaisena elokuun torstaina.

Seuraa SAMKin ja Merilogistiikan tutkimuskeskuksen somekanavia, niin pääset lukemaan muun muassa Itämeripäivän tapahtumista ja alan opinnoista SAMKissa sekä tutustumaan samkkilaisiin tulevaisuuden ammattilaisiin opiskelijaesittelyiden kautta. 

20.7.2021 | Teksti: Emilia Alajärvi, SAMKin opiskelija | Kuva: Emilia Alajärvi

Lisää aiheesta

Satama kuvattuna ylhäältäpäin / Harbor photographed from above
| Merenkulku

Itämeren alueen matkailijat hyötyvät pienvenesatamien uusista palveluista

COVID-19-pandemian aiheuttamat haasteet jokaisen päivittäiseen elämään, erityisesti lomiin ja vapaa-aikaan, ovat vahvistaneet paikallisen ja alueellisen turismin asemaa. Lukuisat pienvenesatamat toivottavat veneilijät ja muut kävijät tervetulleiksi keskisen Itämeren alueella. Pienvenesatamissa tehdyt parannukset ovat keskeisessä roolissa palveluiden tarjoamisessa. CBSmallPorts-projektissa työskennellään ympäristöystävällisten satamien ja niiden investointien parissa.
Purjeveneitä Airistolla / Sailboats at Airisto
| Matkailu

Itämeren vierasvenesatamat ovat itsessään vetovoimaisia matkakohteita

Vierasvenesatamien ympärille muodostuneiden matkailukohteiden kehittäminen niiden potentiaalia hyödyntämällä lisää merkittävästi alueen kestävää kehitystä taloudellisesta, sosiokulttuurisesta ja ympäristöllisestä näkökulmasta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK-kampus Raumalla sijaitsevat merenkulun yhteiskäyttösimulaattorit ja samalla Suomen ainoa 360 astetta kattava visuaalisilta. Lue lisää simulaattoreista: https://www.merilogistiikka.fi/tietoa-meista/yhteiskayttosimulaattorit/
@SatakunnanAMK #merilogistiikka #simulaattori #samk #mysamk #merenkulku

Itämeripäivä järjestetään jälleen 26.8. rakkaan kotimeremme kunniaksi. SAMK juhlistaa päivää koko elokuun ajan @merilogistiikka sivuilla. #Itämeripäivä #JohnNurmisenSäätiö #SAMK https://www.samk.fi/uutiset/samk-juhlistaa-itameripaivaa-koko-elokuun/

Oletko vielä ilman opiskelupaikkaa syksylle? 🤔

Ei hätää! SAMKissa on tarjolla vielä muutamia opiskelupaikkoja syksyllä alkaviin koulutuksiin. Käännä katseesi tulevaisuuteen ja hae 19.-23. heinäkuuta!

#mysamk #katsetulevaisuuteen

https://bit.ly/3idHqCx

Iltalehden juttu @SatakunnanAMK ja @SatakunnanOk yhteistyöstä.

Tekijät @MiraPiitulainen, Anna Kallio, Janina Haapanen ja Petri Haavisto.

https://www.iltalehti.fi/matkajutut/a/85703f24-65fe-4771-9974-99ec073dce58