Etsi

SAMK juhlii uuden kampuksen vihkiäisiä Linnan juhlien tyyliin

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) uuden Porin kampuksen vihkiäisiä vietetään kutsuvierastilaisuutena tulevana lauantaina 9.9. klo 18 alkaen. Linnan juhlien tyyliin järjestettävää tilaisuutta voi seurata livenä Satakunnan Kansan sivuilta.

6.9.2017 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Agora-salin somistusta gaalailtaa varten
Agora-salin somistusta gaalailtaa varten

Juhlavieraiden kättelyn jälkeen vihkiäistilaisuuden ohjelmassa on rehtori Juha Kämärin tervetuliaissanat, Satakunnan kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Joni Hautojärven tervehdyspuhe sekä kutsuvieraiden, satakuntalaisten vaikuttajien, haastatteluja ja inserttejä. Musiikista vastaa housebändi Pori Big Band.

Haastatteluissa kuullaan illan mittaan mm. kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen ja SAMKin hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttilan mietteitä kampuksen merkityksestä Porin kaupungille. Kampuksesta ja kaupunkikuvasta ovat keskustelemassa arkkitehti Matti Asmala ja ex-kaupunkisuunnittelija Olavi Mäkelä. Automaation ja robotiikan roolista Satakunnassa puhuvat Cimcorpin varatoimitusjohtaja Tero Peltomäki ja Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustelli.

– Suoran lähetyksen järjestäminen on haastava ja mielenkiintoinen tehtävä. Lähetystä ovat samkilaisten kanssa tekemässä Satakunnan Kansan toimittajat, Villilän asiantuntijat ja opiskelijat sekä Äänirasian ammattilaiset. Odotamme innostuneina lähetyksen alkamista ja juhlan tunnelman välittämistä katsojille, kertoo vararehtori Cimmo Nurmi.

Kampuksella keskeinen merkitys Porin tulevaan kehitykseen

SAMK-kampus Pori valmistui keväällä 2017. Muutto Tiilimäen ja Tiedepuiston kampuksilta uusiin tiloihin tapahtui toukokuussa.

– Kampuksella on eittämättä aivan keskeinen merkitys Porin ja sitä ympäröivien alueiden tulevaan kehitykseen. Uusi kampus tarjoaa kaupungin ytimeen kasvualustan myös muille tutkimus- ja kehittämisyhteisöille, elinkeinoelämän toimijoille sekä kansainvälisille korkeakoulupartnereille, rehtori Juha Kämäri summaa kampuksen merkitystä.

Perjantaina 8.9. klo 15–17 järjestetään virallinen vihkiäistilaisuus, johon mm. median edustajat ovat tervetulleita. Lauantaina 23.9. klo 11–15 vietetään SAMKin avoimia ovia, jolloin kaikkien kiinnostuneiden on mahdollista tulla tutustumaan kampukseen.

Lähetys videoidaan yhteistyössä Satakunnan Kansan kanssa. Lähetystä voi seurata osoitteessa: https://www.satakunnankansa.fi/samkjuhla/.

Lisätiedot: Vararehtori Cimmo Nurmi, p. 044 710 3371, cimmo.nurmi@samk.fi.

 

Missasitko vihkiäisjuhlan? Käy katsomassa se Satakunnan Kansan sivuilta.

6.9.2017 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMK-kampus Pori vihitään käyttöön 8. syyskuuta

Uljaan rakennuksen virallisissa vihkiäisissä nautitaan itse vihkiäisseremonian lisäksi taidetta monessa muodossa.
| SAMK

SAMKin pitää näkyä, kuulua ja tuntua

Otsikko tiivistää Porin kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen ja Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajan Anttivesa Knuuttilan tunnelmat nyt, kun uusi SAMK-kampus Pori on valmiina odottamassa opintojen käynnistymistä syksyllä.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA