SAMK juhlii uuden kampuksen vihkiäisiä Linnan juhlien tyyliin

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) uuden Porin kampuksen vihkiäisiä vietetään kutsuvierastilaisuutena tulevana lauantaina 9.9. klo 18 alkaen. Linnan juhlien tyyliin järjestettävää tilaisuutta voi seurata livenä Satakunnan Kansan sivuilta.

6.9.2017 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Agora-sali juhlavalaistuksessa SAMKin Porin kampuksella.
Agora-salin somistusta gaalailtaa varten

Juhlavieraiden kättelyn jälkeen vihkiäistilaisuuden ohjelmassa on rehtori Juha Kämärin tervetuliaissanat, Satakunnan kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Joni Hautojärven tervehdyspuhe sekä kutsuvieraiden, satakuntalaisten vaikuttajien, haastatteluja ja inserttejä. Musiikista vastaa housebändi Pori Big Band.

Haastatteluissa kuullaan illan mittaan mm. kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen ja SAMKin hallituksen puheenjohtaja Anttivesa Knuuttilan mietteitä kampuksen merkityksestä Porin kaupungille. Kampuksesta ja kaupunkikuvasta ovat keskustelemassa arkkitehti Matti Asmala ja ex-kaupunkisuunnittelija Olavi Mäkelä. Automaation ja robotiikan roolista Satakunnassa puhuvat Cimcorpin varatoimitusjohtaja Tero Peltomäki ja Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustelli.

– Suoran lähetyksen järjestäminen on haastava ja mielenkiintoinen tehtävä. Lähetystä ovat samkilaisten kanssa tekemässä Satakunnan Kansan toimittajat, Villilän asiantuntijat ja opiskelijat sekä Äänirasian ammattilaiset. Odotamme innostuneina lähetyksen alkamista ja juhlan tunnelman välittämistä katsojille, kertoo vararehtori Cimmo Nurmi.

Kampuksella keskeinen merkitys Porin tulevaan kehitykseen

SAMK-kampus Pori valmistui keväällä 2017. Muutto Tiilimäen ja Tiedepuiston kampuksilta uusiin tiloihin tapahtui toukokuussa.

– Kampuksella on eittämättä aivan keskeinen merkitys Porin ja sitä ympäröivien alueiden tulevaan kehitykseen. Uusi kampus tarjoaa kaupungin ytimeen kasvualustan myös muille tutkimus- ja kehittämisyhteisöille, elinkeinoelämän toimijoille sekä kansainvälisille korkeakoulupartnereille, rehtori Juha Kämäri summaa kampuksen merkitystä.

Perjantaina 8.9. klo 15–17 järjestetään virallinen vihkiäistilaisuus, johon mm. median edustajat ovat tervetulleita. Lauantaina 23.9. klo 11–15 vietetään SAMKin avoimia ovia, jolloin kaikkien kiinnostuneiden on mahdollista tulla tutustumaan kampukseen.

Lähetys videoidaan yhteistyössä Satakunnan Kansan kanssa. Lähetystä voi seurata osoitteessa: https://www.satakunnankansa.fi/samkjuhla/.

Lisätiedot: Vararehtori Cimmo Nurmi, p. 044 710 3371, cimmo.nurmi@samk.fi.

 

Missasitko vihkiäisjuhlan? Käy katsomassa se Satakunnan Kansan sivuilta.

6.9.2017 | Teksti: Inna Saarinen | Kuva: Tomi Glad

Lisää aiheesta

SAMK-kampus Porin sisäänkäynti Satakunnankadulta.
| SAMK

SAMK-kampus Pori vihitään käyttöön 8. syyskuuta

Uljaan rakennuksen virallisissa vihkiäisissä nautitaan itse vihkiäisseremonian lisäksi taidetta monessa muodossa.
Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen kahvikupin ääressä.
| SAMK

SAMKin pitää näkyä, kuulua ja tuntua

Otsikko tiivistää Porin kaupunginjohtajan Aino-Maija Luukkosen ja Satakunnan ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtajan Anttivesa Knuuttilan tunnelmat nyt, kun uusi SAMK-kampus Pori on valmiina odottamassa opintojen käynnistymistä syksyllä.

Uusimmat uutiset

| TKI

SAMKilla lähes miljoonan euron rahoitus tekoälyn hyödyntämiseen lääketieteellisessä tutkimuksessa

Satakunnan ammattikorkeakoulun (SAMK) tutkimushankkeelle Data Lake Innovation Testbed for Future Hospitals myönnettiin rahoitusta 575 000 euroa. SAMK sijoittaa tutkimukseen myös omaa rahoitusta 325 000 euroa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Physiotherapy Week – suomalaista fysioterapiakoulutuksen osaamista Eurooppaan. SAMKissa on menossa REHAB-projektin järjestämä kansainvälinen intensiiviviikko.
Ilmoittaudu mukaan luennoille: bit.ly/2J8l3Ay
... See MoreSee Less

View on Facebook

SAMKin avoimien ovien päivän OpenSAMKin livelähetys alkaa tänään klo 13 SAMKin YouTube-kanavalla!
https://www.youtube.com/user/samkcommunications

Physiotherapy Week – suomalaista fysioterapiakoulutuksen osaamista Eurooppaan. SAMKissa on menossa REHAB-projektin järjestämä kansainvälinen intensiiviviikko.
Ilmoittaudu mukaan luennoille: https://bit.ly/2J8l3Ay
#REHAB #SAMK #fysioterapia #physiotherapy #koulutus

SAMKin perinteinen avoimien ovien päivä OpenSAMK järjestetään tänä vuonna koronatilanteesta johtuen etänä. Livelähetystä voi seurata SAMKin YouTube-kanavalla 25.11. klo 13-15 välillä.
https://www.samk.fi/uutiset/samk-jarjestaa-avoimet-ovet-etana-25-11/
#samk #mysamk #opensamk

Feelix - Tulevaisuuden työtaidot -hanke edustaa SAMKia TKI-Kärjet 2020 -kilpailussa videolla "The new F-word".
Äänestä antamalla yläpeukku Youtubessa 2.12.2020 mennessä.
#tkikärjet2020 #feelix #tulevaisuudentyötaidot #tki #amk

https://www.youtube.com/playlist?list=PLVmITS2zS2n4sFQdixv_6eRrDMAYYrRBn

SAMK tarjoaa ainoana Suomessa englanninkielisen, kansainvälisiin tarpeisiin vastaavan hyvinvointiteknologian koulutusohjelman.

Welfare Technology (Master) -koulutuksen hakuaika 10.-31.3.2021!

#samk #mysamk #welfaretechnology

https://bit.ly/39fd93k