SAMK ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu tekevät menestyksekästä yhteistyötä koulutuksessa ja tutkimuksessa

Erityisiä painopisteitä ovat yritysten digitalisaation ja automaation kehittäminen sekä opiskelijayrittäjyyden edistäminen.

– Satakunnan ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu tekevät jatkuvaa hyvien käytänteiden benchmarkkausta. Yhteinen tutkimusfoorumi esittelee vuorovuosin Satakunnassa ja Seinäjoella, mitä uusinta uutta tapahtuu tutkimuksessa ja koulutuksen kehittämisessä. Porissa 11.–12.9. on esillä kahdeksan casea molemmista ammattikorkeakouluista, kertoo tutkimuksen vararehtori Cimmo Nurmi.

 

Lisätietoja ja ohjelma

SAMK TWITTERISSÄ

Jaa tämä sivu

Pohjoisväylän alakoulun piha-alue

Opinnäytetyö: Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat hyvässä kunnossa

Anni Mannila kartoitti Porin kaupungin peruskoulujen välituntipihat marraskuussa 2023 SAMKissa valmistuneessa rakennus- ja yhdyskuntatekniikan opinnäytetyössään.

Lasten päivä alkoi rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisillan pitämällä aamupalaverilla kampuksen taukotilassa.

Työntekijöiden lapset valtasivat SAMKin Porin kampuksen

Valtakunnallisena Lapsi mukaan töihin -päivänä SAMKin Porin kampuksella pyöri kolmisenkymmentä työntekijöiden lasta. Iältään lapset olivat 3–13-vuotiaita. 

SAMK oli mukana Taisto-harjoituksessa – Suomen suurin digiturvaharjoitus auttoi ajankohtaisiin uhkiin varautumisessa

SAMK osallistui tänään Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka tarjoaa turvallisen tilaisuuden harjoitella, testata ja kehittää digitaalista turvallisuutta sekä kerryttää osaamista ja varmuutta, joihin tukeutua mahdollisen tosipaikan tullen.