Sähköpyöräjärjestelmä on nyt SAMKilaisten kokeiltavissa

SAMKin sähköpyörä-projekti on edennyt kokeiluvaiheeseen. Järjestelmän pilottiversio on SAMKilaisten kokeiltavissa Porin kampuksella joulukuun puoliväliin saakka.

20.11.2017 | Teksti: Riitta Dersten, Madara Kupce | Kuva: Riitta Dersten, Madara Kupce

Nainen seisoo polkupyörän takana kypärä kainalossaan

Projektitutkija Madara Kupce kannustaa SAMKilaisia kokeilemaan sähköpyöriä.

 

Käyttö aloitetaan rekisteröitymällä järjestelmään SAMKin sähköpostiosoitteella sivustolla https://ebike.samk.fi/signup.

Rekisteröityneisiin SAMKilaisiin otetaan yhteyttä lyhyen käyttöinfon ajankohdan sopimiseksi. Käyttöinfon jälkeen käyttäjätunnus aktivoidaan ja käyttäjä pääsee tekemään varauksia järjestelmään ja lainaamaan sähköpyöriä kampuksen avoinna oloaikana.

Järjestelmään voi tutustua ja saada perehdytyksen sen käytöstä tiistaina 21.11. klo 12-14:30, jolloin Sähköpyörä-projektin edustaja on paikalla Porin kampuksen parkkipaikan puoleisten ulko-ovien läheisyydessä, sähköpyörien akku- ja avainkaapin luona.

– Olemme pyöriä lukuun ottamatta suunnitelleet ja rakentaneet järjestelmän kokonaan itse yhteistyössä SAMKin opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Toivomme nyt kokeilijoilta palautetta valituista ratkaisuista ja ideoita niiden kehittämisestä edelleen, projektitutkija Madara Kupce kertoo.

Lue lisää sähköpyörä-projektista https://ebike.samk.fi/

Seuraa projektin etenemistä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä @SAMKeBikers.

 

Sähköpyörä-projekti kannustaa turvalliseen talvipyöräilyyn

SAMKin sähköpyörä-projekti on Pyöräliiton Pyöräilytalvi-kampanjaviikon 20.-26.11.2017 yhteistyökumppani ja Porin tapahtumien järjestäjä. Sähköpyörä-projekti jakaa talvipyöräileville SAMKilaisille led-valoja Porin kampuksella tiistaiaamulla 21.11.

Kampanjaviikkoon liittyy myös Pyöräliiton järjestämä #pyöräilytalvi-kuvakisa Instagramissa ja Twitterissä, johon voi osallistua jakamalla aiheeseen sopivan valokuvan tunnisteella #pyöräilytalvi. Pääpalkintona on Pelagon polkupyörä.

Vinkkejä talvipyöräilyyn ja pyöräilytalvi-kampanjasta voi lukea sivulta pyorailytalvi.fi.

 

Lisätietoja:

AIKO – Porin sähköisten kaupunkipyörien järjestelmä

Projektipäällikkö Riitta Dersten, riitta.dersten@samk.fi

Projektitutkija Madara Kupce, madara.2.kupce@samk.fi

 

Katso video SAMKin sähköpyörä-projektista

 

Lisää aiheesta

Kaksi naista istuu nojatuoleissa SAMKin kampuksella Porissa
| Energia

SAMK Porin kaupungin ilmastokumppaniksi

Ilmastokumppanuus on kunnan ja organisaation välinen sopimus, jolla tavoitellaan yhdessä kasvihuonepäästöjen vähentämistä ja ilmastonmuutoksen hillintää. SAMKin ilmastokumppanuuden valmistelu on tehty opiskelijavetoisesti.
Aurinkopaneelijärjestelmä SAMKin kampuksen katolla Porissa ja sen taustalla yhdeksän henkilöä työasuissa
| Energia

Asennus kerrallaan kohti asiantuntijuutta – aurinkolaboratoriossa opitaan insinööriksi

– Tekemällä oppii parhaiten. Käytännönläheisyys on helpottanut minua myös muissa opiskeluissa, kuten laboratoriotöiden suorittamisessa, 24-vuotias opiskelija Juhani Salminen summaa aurinkolaboratorion parissa saamaansa kokemusta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Mirja Röyttä opiskeli lähihoitajasta tradenomiksi ja haaveilee henkilöstöpäällikön tehtävistä. Opinnäytetyössään hän tutki mitkä asiat vaikuttavat terveydenhuollon henkilöstön sitoutumiseen ja mistä työnantaja voi ne tunnistaa. Hän on myös rekrytoinut varttuneita hoitajia keikkatöihin. Lue koko juttu: www.samk.fi/uutiset/lahihoitajasta-tradenomiksi/#tradenomi #verkkotutkinto #samk #huittinen #katsetulevaisuuteen ... See MoreSee Less
View on Facebook

Twitter feed is not available at the moment.