Rokataan Itämeren pelastamiseksi

Rock the Baltic Sea haastaa musiikkifestivaalien järjestäjät, bändit ja musiikin ystävät suojelemaan Itämerta käytännön toimilla. Kampanjan tämän vuoden genre on rockmusiikki. Ahvenanmaalainen Fishbait-festivaali on jo ilmoittautunut mukaan. Seuraa kampanjaa ja liity sinäkin! @rockbalticsea

15.3.2017 | Teksti: WATERCHAIN-tiedote

Ahvenanmaalainen Fishbait-festivaali on ilmoittautunut mukaan kampanjaan
Ahvenanmaalainen Fishbait-festivaali on ilmoittautunut mukaan kampanjaan

Rock the Baltic Sea haastaa musiikkifestivaalien järjestäjät, bändit ja musiikin ystävät suojelemaan Itämerta käytännön toimilla. Sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta haasteista, joita Itämerellä on ollut jo useita vuosia ja joihin edelleen etsitään ratkaisuja. Tavoitteena on meriveden laadun parantaminen.

Rock the Baltic Sea on sosiaalisen median kampanja, joka yhdistää kaikki musiikin ystävät Itämeren ympärillä toimimaan yhdessä yhteisen murtovesimeremme hyväksi.

Tämän vuoden kampanjan genre on rockmusiikki: https://youtu.be/xVsCyC9B6_k

Rock the Baltic Sea kutsuu rockfestivaalit mukaan kampanjaan asettamalla itselleen Itämeritavoitteen. Tavoite voi olla esimerkiksi vähentää muovijätteen määrää ja siten estää muovin päätymistä Itämereen. Ahvenanmaalainen Fishbait-festivaali on jo ilmoittautunut mukaan kampanjaan. Artistit ja bändit voivat liittyä mukaan antamalla Itämerilupauksen. Festivaalivieraat osallistuvat kampanjaan seuramalla sitä sosiaalisessa mediassa ja osallistumalla sosiaalisen median aktiviteetteihin. Nyt käynnissä on Lupaukseni Itämerelle vloggauskilpailu: https://www.facebook.com/centralbalticwaterchain/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Kampanja järjestetään samanaikaisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Ahvenanmaalla. Sen järjestää Central Batic WATERCHAIN -projekti, joka tavoittelee Itämereen päätyvien haitallisten aineiden ja ravinteiden määrän vähentämistä.

 

 

 

 

Seuraa meitä ja liity mukaan kampanjaan:

@rockbalticsea

https://www.facebook.com/rockbalticsea/

https://www.instagram.com/rockbalticsea/

https://twitter.com/rockbalticsea

 

Lisätietoja:

www.rockthebalticsea.com

waterchain.samk.fi

Central Baltic WATERCHAIN-projektin viestintäpäällikkö
Minna Keinänen-Toivola
044 710 3063
minna.keinanen-toivola(a)samk.fi

Rock the Baltic Sea Suomen kampanjan yhteyshenkilö
Riitta Dersten
044 710 3692
riitta.dersten(a)samk.fi

 

Lisää aiheesta

| Vesi

Mitä kuuluu pinnan alle? – Kuudennen Meremme tähden -tapahtuman keskiössä on pinnanalainen luonto

Raumalla kuudetta kertaa järjestettävän Meremme Tähden -tapahtuman teemana on pinnanalainen luonto. Viikon käynnistää maanantaina 24.4.2017 SAMKin Merimäellä järjestettävä tietoiskuja ja työpajoja sisältävä tapahtuma.
| Vesi

Seitsemäsluokkalaiset pelastamaan Itämerta

SAMK ja Eurajoen yhteiskoulu ovat lanseeranneet ”Itämeren pelastajat” eli ”Baltic Sea Savers” kampanjan Eurajoella. ”Itämeren pelastajat” aktivoi kaikkia yli 13-vuotiaita omalla toiminnallaan suojelemaan Itämerta.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA