Etsi

Robotiikkaväki kokoontuu Porissa 22.8.

Yli sata pk-yritysten ja kehittämisorganisaatioiden edustajaa kokoontuu tänään 22.8. Poriin Satakunnan ammattikorkeakoululle Oivalluksia robotiikasta -tapahtumaan. Päivän monipuolinen ohjelma on läpileikkaus robotisaatioon ja sen yhä laajeneviin mahdollisuuksiin.

22.8.2017 | Teksti: Elinä Hykkönen, Pirkanmaan liitto | Kuva: SAMK / Tomi Glad

SAMKPepperbyTomiGlad

Robotiikka ja robotit lisääntyvät ja niillä on suuria vaikutuksia monilla aloilla teollisuudesta koulutussektorille. Satakunta on kehityksen eturintamassa. Jo nyt Satakunnassa toimii noin sadan yrityksen automaatioverkosto ja Satakunnan ammattikorkeakoulussa on maan laajin robotiikan koulutustarjonta.

Seminaari tarjoaa osallistujilleen ajankohtaiskatsauksen satakuntalaiseen robotiikkaosaamiseen. Yhtenä tilaisuuden tavoitteena on tukea alan hanketoimintaa ja toimijoiden välistä yhteistyötä yli maakunta- ja toimialarajojen.

Tapahtuman järjestävät Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakuntaliitto ja Robotiikka Akatemia sekä Pirkanmaan liiton toteuttama Uutta luovat maakunnat -hanke.

Katso ohjelma.

Lisätiedot:
Timo Kerminen, projektipäällikkö, Satakunnan ammattikorkeakoulu, puh. 044 710 3311, timo.kerminen@samk.fi
Elina Hykkönen, ohjelmajohtaja, Pirkanmaan liitto, puh. 050 326 1500, elina.hykkonen@pirkanmaa.fi

22.8.2017 | Teksti: Elinä Hykkönen, Pirkanmaan liitto | Kuva: SAMK / Tomi Glad

Lisää aiheesta

SAMK automaatio Mirka Leino, Joonas Kortelainen, Janika Tommiska
| Automaatio ja teollisuus

Robotit tulevat kaikkien työkavereiksi nopeammin kuin uskotkaan

Mitä jos osa työntekijöistäsi tai työkavereistasi olisi robotteja? Tämä on todellisuutta nykyistä useamman työpaikalla ehkä nopeammin kuin uskotkaan. Parasta valmistautua muutokseen. Se tulee.
2017 SAMk SuomiAreenaRobotit Vievät Tyot
| Automaatio ja teollisuus

Robotit tulevat – onko se muutos niin ihanaa?

Automaatio vie töitä. Uusia töitä ja ammatteja syntyy kuitenkin ennalta-arvaamattomasti. Jos tutkinto opettaa ajattelemaan, se ei vanhene. SAMKin järjestämässä SuomiAreena-keskustelussa Robotit vievät työt – missä olet kun Suomi täyttää 111 vuotta? nousi esiin oppimisosaamisen tärkeys,

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA