Etsi

Robocoast-verkosto palkittiin

Satakuntalaisen Osakunnan paluumuuttopalkinnon saa tänä vuonna automaatio- ja robotiikka-alan yrityksiä verkottava ja markkinoiva Robocoast-verkosto. Yritysten, oppilaitosten ja korkeakoulujen muodostamaa verkostoa koordinoi Prizztech Oy ja Satakunnan ammattikorkeakoulu.

12.10.2016 | Teksti: Katri Väkiparta

– Robocoast edistää Satakunnan mainetta automaatioalan osaamiskeskittymänä. Se luo Satakunnan alueelle pysyvää robotiikkaan ja automaatioon keskittyvien yritysten verkostoa sekä markkinoi yritysten osaamista ja tuotteita.

Robocoast toimii aktiivisesti paluumuuton edistämiseksi, sillä toiminnallaan se lisää korkeakoulutettujen työllistymismahdollisuuksia Satakunnassa. Verkoston pyrkimyksenä on myös luoda yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kesken.

”Robocoast-verkosto edustaa asioita, joita Satakunta tarvitsee: korkeatasoista osaamista, hyvää markkinointia ja monipuolista yhteistyötä”, perustelee Satakuntalaisen Osakunnan kuraattori Hanna Hannus.

”Satakuntalaisen Osakunnan Paluumuuttopalkinto on hieno osoitus siitä, että olemme verkostona onnistuneet rakentamaan satakuntalaisesta huippuosaamisesta brändin, joka kiinnostaa niin kansallisesti kuin myös kansainvälisesti. Tämän ovat mahdollistaneet Robocoast -verkoston yritysten, kehittäjäorganisaatioiden, oppilaitosten ja korkeakoulujen sekä myös Ulvilan kaupungin saumaton yhteistyö. Satakunta on profiloitunut yhä vahvemmin Suomen robottimaakunnaksi ja siihen sillä on täydet edellytykset!” iloitsee Robocoast -verkoston vetäjä, Mikko Puputti.

Lue koko tiedote www.satakuntalainenosakunta.fi

Verkoston nettisivut www.robocoast.fi

"Olemme teollisuuskorkeakoulu" SAMK, Agora 3/2016

Uusimmat

Jari Iisakkala pyöräilee usein töihin.
| Liiketoiminta

Jari Iisakkala luotsaa palveluliiketoiminnan osaamisaluetta

Jari Iisakkala aloitti palveluliiketoiminnan osaamisalueen johtajana huhtikuun alussa. Iisakkala on innoissaan uudesta pestistään ja iloinen siitä, että SAMKin arvostus alueella on kasvanut selvästi viime vuosina.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA