Etsi

Robocoast-verkosto palkittiin

Satakuntalaisen Osakunnan paluumuuttopalkinnon saa tänä vuonna automaatio- ja robotiikka-alan yrityksiä verkottava ja markkinoiva Robocoast-verkosto. Yritysten, oppilaitosten ja korkeakoulujen muodostamaa verkostoa koordinoi Prizztech Oy ja Satakunnan ammattikorkeakoulu.

12.10.2016 | Teksti: Katri Väkiparta

– Robocoast edistää Satakunnan mainetta automaatioalan osaamiskeskittymänä. Se luo Satakunnan alueelle pysyvää robotiikkaan ja automaatioon keskittyvien yritysten verkostoa sekä markkinoi yritysten osaamista ja tuotteita.

Robocoast toimii aktiivisesti paluumuuton edistämiseksi, sillä toiminnallaan se lisää korkeakoulutettujen työllistymismahdollisuuksia Satakunnassa. Verkoston pyrkimyksenä on myös luoda yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kesken.

”Robocoast-verkosto edustaa asioita, joita Satakunta tarvitsee: korkeatasoista osaamista, hyvää markkinointia ja monipuolista yhteistyötä”, perustelee Satakuntalaisen Osakunnan kuraattori Hanna Hannus.

”Satakuntalaisen Osakunnan Paluumuuttopalkinto on hieno osoitus siitä, että olemme verkostona onnistuneet rakentamaan satakuntalaisesta huippuosaamisesta brändin, joka kiinnostaa niin kansallisesti kuin myös kansainvälisesti. Tämän ovat mahdollistaneet Robocoast -verkoston yritysten, kehittäjäorganisaatioiden, oppilaitosten ja korkeakoulujen sekä myös Ulvilan kaupungin saumaton yhteistyö. Satakunta on profiloitunut yhä vahvemmin Suomen robottimaakunnaksi ja siihen sillä on täydet edellytykset!” iloitsee Robocoast -verkoston vetäjä, Mikko Puputti.

Lue koko tiedote www.satakuntalainenosakunta.fi

Verkoston nettisivut www.robocoast.fi

"Olemme teollisuuskorkeakoulu" SAMK, Agora 3/2016

Uusimmat uutiset

Kuukauden kuva Ottilia Roos Identiteetti grafiikanvedos
| Kuvataide

Kuukauden kuvassa Ottilia Roos: Identiteetti

– Grafiikka on minulle mielenkiintoista teknisyytensä sekä monipuolisuutensa vuoksi. Taiteenlajin äärettömät mahdollisuudet jaksavat hämmästyttää minua vieläkin. En pane pahakseni myöskään sitä, kuinka tunnen itseni pieneksi tiedemieheksi leikitellessäni erilaisilla grafiikan tekniikoilla. Tällä hetkellä nautin lääketieteeseen liittyvien aihealueiden kuvaamisesta, kirjoittaa Ottilia Roos, joka valmistui SAMKista kuvataiteilijaksi kesäkuussa 2019.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @MeriOlenius I was selected to participate in International Clean Energy challenge. Our team won the award for most creative ide… https://t.co/LVTfhzqmzv
  • Henkilöstöpäivässä on tänään palkittu vuoden julkaisija, hanketoimijat, aloite, menestystarina, vuoden samkilainen… https://t.co/wUJ2NT4W47
  • RT @sataeduKrista Hyvinvointiteknologian tiimityön tulos☀️toiminta-,fysioterapeutti,insinööri ☀️apuvälineet erityislapsille käsityönä… https://t.co/aT5xltXBsM