Robocoast-verkosto palkittiin

Satakuntalaisen Osakunnan paluumuuttopalkinnon saa tänä vuonna automaatio- ja robotiikka-alan yrityksiä verkottava ja markkinoiva Robocoast-verkosto. Yritysten, oppilaitosten ja korkeakoulujen muodostamaa verkostoa koordinoi Prizztech Oy ja Satakunnan ammattikorkeakoulu.

12.10.2016 | Teksti: Katri Väkiparta

– Robocoast edistää Satakunnan mainetta automaatioalan osaamiskeskittymänä. Se luo Satakunnan alueelle pysyvää robotiikkaan ja automaatioon keskittyvien yritysten verkostoa sekä markkinoi yritysten osaamista ja tuotteita.

Robocoast toimii aktiivisesti paluumuuton edistämiseksi, sillä toiminnallaan se lisää korkeakoulutettujen työllistymismahdollisuuksia Satakunnassa. Verkoston pyrkimyksenä on myös luoda yhteistyötä yritysten ja korkeakoulujen kesken.

”Robocoast-verkosto edustaa asioita, joita Satakunta tarvitsee: korkeatasoista osaamista, hyvää markkinointia ja monipuolista yhteistyötä”, perustelee Satakuntalaisen Osakunnan kuraattori Hanna Hannus.

”Satakuntalaisen Osakunnan Paluumuuttopalkinto on hieno osoitus siitä, että olemme verkostona onnistuneet rakentamaan satakuntalaisesta huippuosaamisesta brändin, joka kiinnostaa niin kansallisesti kuin myös kansainvälisesti. Tämän ovat mahdollistaneet Robocoast -verkoston yritysten, kehittäjäorganisaatioiden, oppilaitosten ja korkeakoulujen sekä myös Ulvilan kaupungin saumaton yhteistyö. Satakunta on profiloitunut yhä vahvemmin Suomen robottimaakunnaksi ja siihen sillä on täydet edellytykset!” iloitsee Robocoast -verkoston vetäjä, Mikko Puputti.

Lue koko tiedote www.satakuntalainenosakunta.fi

Verkoston nettisivut www.robocoast.fi

"Olemme teollisuuskorkeakoulu" SAMK, Agora 3/2016

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Twitter

Porin Saskiat palkitsi kolme SAMKista viime keväänä kuvataiteilijaksi valmistunutta taiteilijaa, Senja Teriahon, Noora Lyyran ja Janina Haapasen. Heidän töitään on nyt esillä Galleria Porin Saskiassa.

#kuvataide #katsetulevaisuuteen

Mobiilirobottitestaus jatkuu DiakonTerveydessä. Robotti saattaa asiakkaat vaikka ryhmäliikuntaan tai kotihoidon toimistolle. Yhteistyössä @SatakunnanAMK @RoboAI2 @TampereUni @SuomenAkatemia ja Diakon.

SAMK has conducted a student well-being survey for several years. Despite national concerns about the students’ well-being, the overall well-being of SAMK students has improved from what it was a few years ago.

#thinkfuture #wellbeing

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 klo 16.
#katsetulevaisuuteen #rekry #avoimettyöpaikat

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence