Henkilöstöpäivässä palkittiin samkilaisia

SAMKissa palkitaan vuosittain henkilöstöpäivän yhteydessä ansioituneita työntekijöitä useassa kategoriassa. Tänä vuonna mukana oli yksi kokonaan uusi palkitseminen.

19.8.2016 | Teksti: Inna Saarinen

Henkilöstöpäivässä palkittiin samkilaisia. Ryhmäkuvasssa on takana vasemmalta Antti Koivisto, Andrew Sirkka, Harri Heikkinen ja edessä vasemmalta Kaisa Harja, Katrin Kippasto ja Minna Keinänen-Toivola.
Henkilöstöpäivässä palkittiin (takana vas.) Antti Koivisto, Andrew Sirkka, Harri Heikkinen, (edessä vas.) Kaisa Harja, Katrin Kippasto ja Minna Keinänen-Toivola. Kuva: Katri Väkiparta

Vuoden julkaisuna palkittiin tieteellinen artikkeli Mobile Games Individualise and Motivate Rehabilitation in Different User Groups.  Artikkelin ovat kirjoittaneet Antti Koivisto, Sari Merilampi ja Andrew Sirkka, ja se on julkaistu lehdessä International Journal of Game-Based Learning. Valinnassa painotettiin tieteellisyyttä: julkaisu on esimerkki siitä, että ammattikorkeakouluissa tehdään tieteellisesti vaikuttavaa tutkimusta.

Vuoden aloitepalkinnon sai informaatikko Katrin Kippasto tehtyään aloitteen kirjaston antamasta kiitoskortista valmistuville opiskelijoille. Kortilla muistutetaan valmistuvia opiskelijoita siitä, että he ovat jatkossakin tervetulleet käyttämään SAMKin kirjaston palveluja ja Finna-tiedonhakupalvelua.

Vuoden menestystarinaksi valittiin SOTEEKKI, yrittäjyyden oppimisympäristö, joka tuottaa opiskelijatyönä hyvinvointipalveluita julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille.  Oppimisympäristöstä on muodostunut yli kymmenen vuoden kehittämistyön aikana merkittävä opiskelijalähtöisten hyvinvointipalvelujen kehittäjä ja tuottaja.

Vuoden samkilainen valitaan vuosittain äänestämällä henkilökunnan keskuudesta. Tänä vuonna palkinnon sai opiskelijapalvelusihteeri Kaisa Harja. Häntä luonnehdittiin mm. seuraavasti: ”Avulias, asiakasta arvostava sekä nopea ja tehokas. Luo rauhallisuudellaan ja ystävällisyydellään hyvää työilmapiiriä.”

Vuoden opettajan palkitsi opiskelijoiden äänestyksen perusteella opiskelijakunta SAMMAKKO. Palkittua opettajaa, lehtori Harri Heikkistä, luonnehdittiin mm. seuraavasti: ”Aidosti kiinnostunut niin aiheesta kuin opiskelijoiden osaamisesta. Vastaa kysymyksiin selkeästi ja neuvoo tarvittaessa. Koskaan ei jää mikään epäselväksi. Kylmän rauhallinen rautainen ammattilainen. Päällikkö äijä”

Vuoden hanketoimija palkittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Palkinnon sai ansioituneesta hanketoiminnan kehittämisestä Minna Keinänen-Toivola. Häntä luonnehdittiin mm. loistavaksi verkostoitujaksi, ovien avaajaksi ja kansainvälistäjäksi, jolla on kyky yhdistää yritysten tarpeet hankekokonaisuuksiksi.

Vuoden yrityskiihdyttämöyrittäjä on aiemmin palkittu myös henkilöstöpäivän yhteydessä. Tänä vuonna ansioitunut yrittäjä palkitaan yrittäjyysviikolla, joka järjestetään lokakuussa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen