Henkilöstöpäivässä palkittiin samkilaisia

SAMKissa palkitaan vuosittain henkilöstöpäivän yhteydessä ansioituneita työntekijöitä useassa kategoriassa. Tänä vuonna mukana oli yksi kokonaan uusi palkitseminen.

19.8.2016 | Teksti: Inna Saarinen

Henkilöstöpäivässä palkittiin samkilaisia. Ryhmäkuvasssa on takana vasemmalta Antti Koivisto, Andrew Sirkka, Harri Heikkinen ja edessä vasemmalta Kaisa Harja, Katrin Kippasto ja Minna Keinänen-Toivola.
Henkilöstöpäivässä palkittiin (takana vas.) Antti Koivisto, Andrew Sirkka, Harri Heikkinen, (edessä vas.) Kaisa Harja, Katrin Kippasto ja Minna Keinänen-Toivola. Kuva: Katri Väkiparta

Vuoden julkaisuna palkittiin tieteellinen artikkeli Mobile Games Individualise and Motivate Rehabilitation in Different User Groups.  Artikkelin ovat kirjoittaneet Antti Koivisto, Sari Merilampi ja Andrew Sirkka, ja se on julkaistu lehdessä International Journal of Game-Based Learning. Valinnassa painotettiin tieteellisyyttä: julkaisu on esimerkki siitä, että ammattikorkeakouluissa tehdään tieteellisesti vaikuttavaa tutkimusta.

Vuoden aloitepalkinnon sai informaatikko Katrin Kippasto tehtyään aloitteen kirjaston antamasta kiitoskortista valmistuville opiskelijoille. Kortilla muistutetaan valmistuvia opiskelijoita siitä, että he ovat jatkossakin tervetulleet käyttämään SAMKin kirjaston palveluja ja Finna-tiedonhakupalvelua.

Vuoden menestystarinaksi valittiin SOTEEKKI, yrittäjyyden oppimisympäristö, joka tuottaa opiskelijatyönä hyvinvointipalveluita julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille.  Oppimisympäristöstä on muodostunut yli kymmenen vuoden kehittämistyön aikana merkittävä opiskelijalähtöisten hyvinvointipalvelujen kehittäjä ja tuottaja.

Vuoden samkilainen valitaan vuosittain äänestämällä henkilökunnan keskuudesta. Tänä vuonna palkinnon sai opiskelijapalvelusihteeri Kaisa Harja. Häntä luonnehdittiin mm. seuraavasti: ”Avulias, asiakasta arvostava sekä nopea ja tehokas. Luo rauhallisuudellaan ja ystävällisyydellään hyvää työilmapiiriä.”

Vuoden opettajan palkitsi opiskelijoiden äänestyksen perusteella opiskelijakunta SAMMAKKO. Palkittua opettajaa, lehtori Harri Heikkistä, luonnehdittiin mm. seuraavasti: ”Aidosti kiinnostunut niin aiheesta kuin opiskelijoiden osaamisesta. Vastaa kysymyksiin selkeästi ja neuvoo tarvittaessa. Koskaan ei jää mikään epäselväksi. Kylmän rauhallinen rautainen ammattilainen. Päällikkö äijä”

Vuoden hanketoimija palkittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Palkinnon sai ansioituneesta hanketoiminnan kehittämisestä Minna Keinänen-Toivola. Häntä luonnehdittiin mm. loistavaksi verkostoitujaksi, ovien avaajaksi ja kansainvälistäjäksi, jolla on kyky yhdistää yritysten tarpeet hankekokonaisuuksiksi.

Vuoden yrityskiihdyttämöyrittäjä on aiemmin palkittu myös henkilöstöpäivän yhteydessä. Tänä vuonna ansioitunut yrittäjä palkitaan yrittäjyysviikolla, joka järjestetään lokakuussa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMKin johtoryhmä tapasi eilen ministerit @HonkonenPetri ja @MikkoTSavola sekä kansanedustajat @Eeva_Kalli ja @MatiasMarttinen eduskunnassa.

Keskustelua käytiin koulutuspolitiikasta, tutkimuksesta sekä Satakunnan tulevaisuuden näkymistä.

#katsetulevaisuuteen #satakunta

2

SAMKin kuvataiteen opiskelijat Anna Kallio ja Annika Närhi vetivät lukiolaisille taidepajaa. Se sisälsi opetusta muun muassa väriopista ja paikkasidonnaisesta taiteesta. Tuotoksena syntyi kolme lukioaikaa symbolisesti kuvaavaa maalausta. 👍https://www.samk.fi/uutiset/lukiolaiset-ottivat-kankaanpaan-yhteislyseon-seinatilat-haltuun-samkin-kuvataiteen-opiskelijat-vetivat-taidepajaa/

Finally we had this wonderful project group (GAMMA project’s Learning, Teaching, Training Activities) as a guest in Pori. How can project participants from four countries grow into such a great collaboration? So happy and proud of this gang! @RoboAI2 @SatakunnanAMK https://twitter.com/i/web/status/1618184366320148480

Kankaanpään pääkirjaston sisääntuloaulan tiloja valjastetaan jatkossa galleriakäyttöön. Kipinä uuden gallerian perustamiseen syntyi, kun kuntakuvataiteilija Mira Piitulainen kohtasi kankaanpääläisiä ja keskusteli alueella asuvan väen kanssa. 🎨🖌️ https://www.epressi.com/tiedotteet/kulttuuri-ja-taide/taidekaupungin-galleriavalikoima-taydentyy-kirjaston-nayttelytilalla.html

Kaksi SAMKin alumnia on valittu Satakunnan Kansan vakituisiksi toimittajiksi. Mikko Elon ja Annika Kangasmaan tavoitteena on avartaa ihmisten maailmankuvaa ja tuoda värisävyjä mustavalkoiseen ajatteluun. 📰 @SatakunnanKansa #alumni #katsetulevaisuuteen
https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000009344648.html