Etsi

Henkilöstöpäivässä palkittiin samkilaisia

SAMKissa palkitaan vuosittain henkilöstöpäivän yhteydessä ansioituneita työntekijöitä useassa kategoriassa. Tänä vuonna mukana oli yksi kokonaan uusi palkitseminen.

19.8.2016 | Teksti: Inna Saarinen

Henkilöstöpäivässä palkittiin (takana vas.) Antti Koivisto, Andrew Sirkka, Harri Heikkinen, (edessä vas.) Kaisa Harja, Katrin Kippasto ja Minna Keinänen-Toivola. Kuva: Katri Väkiparta
Henkilöstöpäivässä palkittiin (takana vas.) Antti Koivisto, Andrew Sirkka, Harri Heikkinen, (edessä vas.) Kaisa Harja, Katrin Kippasto ja Minna Keinänen-Toivola. Kuva: Katri Väkiparta

Vuoden julkaisuna palkittiin tieteellinen artikkeli Mobile Games Individualise and Motivate Rehabilitation in Different User Groups.  Artikkelin ovat kirjoittaneet Antti Koivisto, Sari Merilampi ja Andrew Sirkka, ja se on julkaistu lehdessä International Journal of Game-Based Learning. Valinnassa painotettiin tieteellisyyttä: julkaisu on esimerkki siitä, että ammattikorkeakouluissa tehdään tieteellisesti vaikuttavaa tutkimusta.

Vuoden aloitepalkinnon sai informaatikko Katrin Kippasto tehtyään aloitteen kirjaston antamasta kiitoskortista valmistuville opiskelijoille. Kortilla muistutetaan valmistuvia opiskelijoita siitä, että he ovat jatkossakin tervetulleet käyttämään SAMKin kirjaston palveluja ja Finna-tiedonhakupalvelua.

Vuoden menestystarinaksi valittiin SOTEEKKI, yrittäjyyden oppimisympäristö, joka tuottaa opiskelijatyönä hyvinvointipalveluita julkiselle, yksityiselle ja kolmannelle sektorille.  Oppimisympäristöstä on muodostunut yli kymmenen vuoden kehittämistyön aikana merkittävä opiskelijalähtöisten hyvinvointipalvelujen kehittäjä ja tuottaja.

Vuoden samkilainen valitaan vuosittain äänestämällä henkilökunnan keskuudesta. Tänä vuonna palkinnon sai opiskelijapalvelusihteeri Kaisa Harja. Häntä luonnehdittiin mm. seuraavasti: ”Avulias, asiakasta arvostava sekä nopea ja tehokas. Luo rauhallisuudellaan ja ystävällisyydellään hyvää työilmapiiriä.”

Vuoden opettajan palkitsi opiskelijoiden äänestyksen perusteella opiskelijakunta SAMMAKKO. Palkittua opettajaa, lehtori Harri Heikkistä, luonnehdittiin mm. seuraavasti: ”Aidosti kiinnostunut niin aiheesta kuin opiskelijoiden osaamisesta. Vastaa kysymyksiin selkeästi ja neuvoo tarvittaessa. Koskaan ei jää mikään epäselväksi. Kylmän rauhallinen rautainen ammattilainen. Päällikkö äijä”

Vuoden hanketoimija palkittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Palkinnon sai ansioituneesta hanketoiminnan kehittämisestä Minna Keinänen-Toivola. Häntä luonnehdittiin mm. loistavaksi verkostoitujaksi, ovien avaajaksi ja kansainvälistäjäksi, jolla on kyky yhdistää yritysten tarpeet hankekokonaisuuksiksi.

Vuoden yrityskiihdyttämöyrittäjä on aiemmin palkittu myös henkilöstöpäivän yhteydessä. Tänä vuonna ansioitunut yrittäjä palkitaan yrittäjyysviikolla, joka järjestetään lokakuussa.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

  • RT @Arene_ry Arene vieraili Kiinassa NAEA:n järjestämässä AMK-rehtoreiden foorumissa. Kiina hakee Suomesta esimerkkiä ammattikor… https://t.co/VWbaEBUJIt
  • RT @Arene_ry ”Hallitus piti lupauksensa ja koulutuksen kunnianpalautus toteutui. Ammattikorkeakoulut ovat tyytyväisiä hallitukse… https://t.co/2YjRvp5Dpe
  • RT @RoboAI2 Muista ilmoittautua 4.10. Porin kampuksella järjestettävään NEXT2019 Robotiikka- ja hitsausseminaariin. Tilaisuus o… https://t.co/jttJK0I4FR