Etsi

Porin kaupunki ja SAMK kehittämään kansainvälistä terveydenhuollon auditointityökalua

Porin kaupunki ja Satakunnan ammattikorkeakoulu ovat mukana Healint-projektissa kehittämässä terveydenhuollon auditointityökalua, jota käytetään hoitotyön kansainvälisten harjoittelupaikkojen laadun varmistamiseksi.

14.3.2018 | Teksti: Hanna Valtokivi

Fysioterapia 2

EU-rahoitteisen kolmevuotisen (2017–2020) Erasmus+ -Healint-projektin  tavoitteena on edistää kansainvälistä opiskelijavaihtoa.

Työkalun valmistelu alkaa kevään 2018 aikana.

Kansainväliseen yhteistyöhön osallistuvat korkeakoulut ovat SAMKin lisäksi Nottingham University, Englanti (koordinaattori), Middlesex University, Englanti, University of Alicante, Espanja ja State Higher Vocational School in Tarnow, Puola.

Projektiin osallistuvat terveydenhuolto-organisaatiot ovat Porin perusturva sekä  Clinika Vistahermosa Espanjasta. Ulkopuolisena laadunvalvojana toimii maltalainen Knowledge Innovation Center.

 

Healint-hankkeen aloituspalaverissa Nottinghamissa
olivat paikalla kaikkien osallistuvien organisaatioiden edustajat. SAMKia edustivat Minna Markkanen ja Sinikka Kyngäs,Porin perusturvaa Päivi Granfors ja Satu Tuoriniemi.

 

Lisätiedot:

www.healint.eu

Minna Markkanen, 044 7103558

Satu Tuoriniemi, 044 701 3220

 

 

Lisää aiheesta

Sari Merilampi ja Andrew Sirkka
| Hyvinvointi ja terveys

Uusi kansainvälinen oppikirja: Hyvinvointiteknologia on välttämättä monialaista

Hyvinvointiteknologian kehittäminen vaatii monialaista keskustelua. Se tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että insinööri ja sairaanhoitaja ymmärtävät toisiaan. Sari Merilampi ja Andrew Sirkka SAMKin hyvinvointia edistävän teknologian tutkimusryhmästä ovat toimittaneet hyvinvointiteknologian perusteisiin ja käytännön ideoihin johdattelevan kirjan, jota juuri odotetaan painosta.
Kansi 2017 D 3 SAMK YAMKsymposium Digiavaimia
| Hyvinvointi ja terveys

Satakunnassa kehitetään digitaalisuutta hyvinvointipalveluihin

Robotiikka, tekoäly, analytiikka, pelillisyys, design, taiteen ja teknologian kohtaaminen. Mitä tarpeita on nyt ja tulevaisuudessa? Miten tavalliset käyttäjät ja SAMKin yhteistyökumppanit ovat olleet mukana digisovellusten kehittämisessä? Miten nämä ratkaisut on koettu ja mitä niistä on saatu? Tätä puidaan uudessa julkaisussa ja symposiumissa perjantaina 17.11.

Uusimmat uutiset

| SAMK

Kesäharjoittelijat kehuvat kokemustaan SAMKissa

SAMKissa on ollut kesäkuun ensimmäisten viikkojen ajan töissä kahdeksan 15-18-vuotiasta kesäharjoittelijaa. Porin ja Rauman kampuksilla työskennelleet nuoret ovat toteuttaneet kaikkea inventaariosta piirtämiseen, ja jokainen on kehunut kokemustaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA