Physiotherapy-opiskelijat aktiivisia eurooppalaisen fysioterapiakoulutuksen kehittämisessä

Lea Heinrich ja Elina Pettersson ovat SAMKin englanninkielisen fysioterapian koulutusohjelman opiskelijoita, jotka ovat aktiivisia Euroopan fysioterapian korkeakouluopetuksen verkostossa ENPHE:ssä.

7.12.2018 | Teksti: Anne Sankari | Kuva: Anne Sankari

Elina Pettersson & Lea Heinrich

Elina Pettersson & Lea Heinrich

Ihan riviverkostoitujia he eivät ole: Heinrich valittiin juuri ensimmäisenä suomalaisessa korkeakoulussa opiskelevana ENPHE:n opiskelijajaoksen hallitukseen, Petterson teki ENPHEn kehittämisselvityksen aineistoanalyysin.

Heinrichin ja Petterssonin kiinnostus eurooppalaisen fysioterapian kehittämiseen ja verkostoitumiseen virisi lehtori Maija Kangasperkon innostuksen myötä. Kangasperko on ENPHE:n hallituksen jäsen.

Lue lisää englanninkielisestä jutusta.

Lisää aiheesta

Physiotherapy SAMK
| Hyvinvointi ja terveys

Kansainvälinen yhteistyö tuo fysioterapian opiskelijoille lisää mahdollisuuksia

SAMKin englanninkielinen fysioterapiakoulutus on haluttu kumppani kansainvälisessä yhteistyössä. Sen uusimpana hedelmänä SAMKin opiskelija tekee opinnäytetyötään yhdessä sveitsiläisen korkeakoulun opiskelijan kanssa.
SAMK MaijaKangasperko ENPHE Hallitus
| Hyvinvointi ja terveys

Maija Kangasperko eurooppalaisen fysioterapeuttien koulutusverkoston hallitukseen

SAMKin lehtori Maija Kangasperko valittiin syksyn alussa eurooppalaisen fysioterapeuttikoulutusverkoston hallitukseen. European Network of Physiotherapy in Higher Education (ENPHE):n työn tulokset tulevat kaikkien jäsenkorkeakoulujen hyödynnettäviksi.

Uusimmat uutiset

| Opinnot ja opetus

SAMKin uravalmennuspajoista buustia työnhakuun

Mistä löytää piilotyöpaikat? Mikä on tärkeää henkilöbrändäyksessä? Millaisia ovat tulevaisuuden työelämätaidot? Lähes kaikki opiskelijat ovat näiden kysymysten äärellä viimeistään valmistumisvaiheessa. SAMKissa ensiavuksi on tarjottu uravalmennuspajoja.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA