Pääkirjoitus: Ilo irti verkkolehdestä

Agora ilmestyy jatkossa verkkolehtenä. Edelleen kokoamme toimitetun lukupaketin, jossa on erityyppisiä juttuja. Verkko mahdollistaa lehdelle eri asioita kuin paperi. Otetaan siitä ilo irti!

1.7.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

Suurin etu lukijalle on varmasti se, että eri aihepiireistä löytää nyt itseä kiinnostavimmat asiat helposti.

Uusin Agora on aina luettavissa yhtenä pakettina. Kun seuraava numero ilmestyy, aiemmat jutut siirtyvät osaksi perusuutisvirtaa. Jos haluat päästä käsiksi nimenomaan Agoran juttuihin, ne kaikki ovat edelleen haettavissa vähintään hakusanalla ”agora”.

Monet sarjat jatkavat. Samkilainen kasvo on edennyt toiseen osaan, vuorossa on henkilöstön kehittämispäällikkö Jonna Seppälä. Alumnikolumni on nyt alumniblogi: Marika Koskimäki-Ketelä. Syksyllä jatkuvat myös toimitusjohtaja-rehtorin puheenvuoro ja kuvataiteilijoiden kuukauden kuva -juttusarja.

Mikä sinua kiinnostaa?  Kerro mistä haluaisit meidän kirjoittavan. Ja anna palautetta.

Anne Sankari

Kirjoittaja

Anne Sankari
Agoran päätoimittaja

Kirjoittaja työskentelee SAMKin viestinnässä suunnittelijana. Työhön kuuluu muun muassa Agoran toimittaminen. Lähitulevaisuudessa siintävät kesä, loma ja kärpäset.

1.7.2016 | Teksti: Aino Pelto-Huikko

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”. Amy Webb provides the strategic foresight and forecasting crucial to businesses adapting and positioning themselves for sustained success in this era of transformation.#thinkfuture #artificialintelligence ... See MoreSee Less
View on Facebook
Twitter

A two-day Nordic Business Forum Studio Rauma is ongoing at the SAMK Campus Rauma. Futurist and tech leader Amy Webb is now presenting “The Futures of Artificial Intelligence”.

#thinkfuture #artificialintelligence

Projektien kautta voidaan mahdollistaa monenlaista mielenkiintoista ja tärkeää asiaa. Tässä yksi esimerkki 3D- tulostuksesta. @SatakunnanAMK
@RoboAI2

Harjavaltalainen palveluyksikkö otti digiloikan – polttopuut ovat vaihtuneet 3D-tulostukseen:

Satakunnan alueella kehitetään uutta toimintaa, jossa ikääntyneiden ja toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden on mahdollista saada matalalla kynnyksellä ohjausta arkea helpottavasta teknologiasta ja pienapuvälineistä.

#katsetulevaisuuteen

Haemme johtamisen lehtoria vahvistamaan alan osaamista opetuksessa ja tutkimustoiminnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 1.1.2024 alk. Ensisijainen toimipaikka Pori. Haku päättyy 13.10.2023 kello 16.
#katsetulevaisuuteen #rekrytointi #työpaikat

SAMKissa on toteutettu jo useana vuonna opiskelijahyvinvointikysely. Viimeisin toteutus osoittaa, että SAMKin opiskelijoiden yleinen hyvinvointi on kohentunut muutaman vuoden takaisesta.

#opiskelijahyvinvointi #katsetulevaisuuteen