Etsi

Pääkirjoitus: Ilo irti verkkolehdestä

Agora ilmestyy jatkossa verkkolehtenä. Edelleen kokoamme toimitetun lukupaketin, jossa on erityyppisiä juttuja. Verkko mahdollistaa lehdelle eri asioita kuin paperi. Otetaan siitä ilo irti!

1.7.2016 | Teksti: Anne Sankari

Suurin etu lukijalle on varmasti se, että eri aihepiireistä löytää nyt itseä kiinnostavimmat asiat helposti.

Uusin Agora on aina luettavissa yhtenä pakettina. Kun seuraava numero ilmestyy, aiemmat jutut siirtyvät osaksi perusuutisvirtaa. Jos haluat päästä käsiksi nimenomaan Agoran juttuihin, ne kaikki ovat edelleen haettavissa vähintään hakusanalla ”agora”.

Monet sarjat jatkavat. Samkilainen kasvo on edennyt toiseen osaan, vuorossa on henkilöstön kehittämispäällikkö Jonna Seppälä. Alumnikolumni on nyt alumniblogi: Marika Koskimäki-Ketelä. Syksyllä jatkuvat myös toimitusjohtaja-rehtorin puheenvuoro ja kuvataiteilijoiden kuukauden kuva -juttusarja.

Mikä sinua kiinnostaa?  Kerro mistä haluaisit meidän kirjoittavan. Ja anna palautetta.

Anne Sankari

Kirjoittaja

Anne Sankari
Agoran päätoimittaja

Kirjoittaja työskentelee SAMKin viestinnässä suunnittelijana. Työhön kuuluu muun muassa Agoran toimittaminen. Lähitulevaisuudessa siintävät kesä, loma ja kärpäset.

1.7.2016 | Teksti: Anne Sankari

Lisää aiheesta

| SAMK

Multisilta: Mikä ei ole muuttunut?

Kukapa ei olisi kuullut, että maailma on muutoksessa. On silti hyvä pohtia myös sitä mikä ympärillämme ei ole muuttunut – jotain mikä ei ole pysähtyneisyyttä, vaan enemmän vakiintunutta ja hyväksi havaittua, kirjoittaa rehtori, toimitusjohtaja Jari Multisilta vuosikertomus-Agoran pääkirjoituksessaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA