Skip to content

Outotalli avaa ovet yrittäjyyteen ja talouteen – kuuntele ja ota vinkit talteen!

Kevään aikana startanneessa Podcast-sarjassa kuullaan yrittäjien kokemuksia urallaan ja kullanarvoisia vinkkejä yrittäjäksi haaveileville. Myös talous- ja sijoitusasioita käsitellään monipuolisesti.

5.6.2020 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Santeri Koivisto

Outotallin podcastin tekijät äänittämässä podcastia.
Outotallin ensimmäinen jakso nauhoitettiin osin Teknologia Työnä -messuilla. Mikrofonin sai silloin käteen myös SAMKin projektitutkija ja yrittäjä Ollipekka Kivin. Keskellä Vilhelmiina Riuttala ja oikealla Juho Viitala. Kuvaajana Santeri Koivisto.

Outotallia luotsaavat SAMKin startup-palveluiden erityisasiantuntija Santeri Koivisto, opiskelijoiden näkökulmaa aiheeseen tuovat Vilhelmiina Riuttala ja Juho Viitala. Vierailevat yrittäjät ja asiantuntijat ovat Outotallin suola ja heitä kuullaan lähes joka jaksossa.

– Podcastien nauhoitus on ollut hauskaa touhua. Kyllä tässä on monta kertaa spagetit levinneet heti alussa, onneksi Juho on hyvä editoimaan ja siistimään juttuja, Koivisto veistelee.

Kolmikko on tehnyt tähän mennessä jo kuusi jaksoa, joista uusin, julkaistaan tänään. Kuuntelijoita toivotaan toki lisää ja palautettakin sekä aihetoiveita sopii antaa.

– Podcastin tekeminen tuntuu tällä remmillä todella luontevalta, muutaman jakson jälkeen jo päästiin kunnolla vauhtiin, kiittelee Koivisto.

 

Kansainvälinen ensimmäisestä päivästä lähtienOutotalli podcast

Outotallin uusin jakso keskittyy kansainvälisyyteen. Santeri ja Juho keskustelevat todellisen kosmopoliitin ja sarjayrittäjä Harri Suomisen kanssa, joka on perustanut peräti kaksi ”heti ensimmäisestä päivästä kansainvälistä” yritystä. Toinen niistä on monesta koulutusmyyntiyhteydestä tuttu Edunation.

Jaksossa kuullaan miten kansainvälinen potkustartti on mahdollista ja miten päästä vauhtiin uudessa kulttuurissa.

– Kansainvälistyminen ei ole jotain, jota vain suuret yritykset tekevät, vaan se on mahdollista sinulle nyt ja heti, muistuttaa Koivisto.

 

Outotalli – Yrittäjätarinoiden Podcast on SAMKin ensimmäinen podcast-sarja. Kuuntele ohjelmaa osoitteessa: https://anchor.fm/outotalli

 

Lisätietoja ja palautteet:

Santeri Koivisto
p. 044 710 3213
santeri.koivisto@samk.fi

Lisää aiheesta

Vanhoja mentoreita: Marko Mikkola, kohhdyttömötoiminnasta vastaava Pia Marjanen ja Petri Martikkala, SAMK
| SAMK

SAMK Yrityskiihdyttämön™ palvelut auki kaikille yrittämisestä kiinnostuneille

Yrityskiihdyttämön palvelut on avattu kaikkien alkavien yrittäjien ja kasvuyrittäjien hyödynnettäväksi. SAMKin yhdeksän kiihdyttämömentoria valmentavat yrittäjää hänen kasvupolullaan. Yrittäjä saa tukea omalle liikeidealleen, toimivan yrityksen kehittämiseen tai omistajavaihdokseen.
Lähikuva, erityisasiantuntija ja startup-mentori Santeri Koivisto.
| SAMK

Ideoista toteutukseen – Startup-yhteisö tukee opiskelijaa matkalla yrittäjäksi

SAMKin Yrityskiihdyttämö on 22 toimintavuotensa aikana tuottanut jo 320 yritystä. Nyt SAMK on lisännyt panostusta yrittäjyyteen ja perustanut proaktiivisen Startup-yhteisön, jota koordinoi maaliskuussa SAMKin erityisasiantuntijana aloittanut Santeri Koivisto.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKiin haki syksyn yhteishaussa 2607 hakijaa yhteensä kahdeksaan eri koulutusohjelmaan. Suosituin hakukohde huikealla 1459 hakijalla oli Liiketalouden koulutusohjelma Huittisissa, joka järjestetään 100% verkkototeutuksena. Kiitos kaikille hakijoille!

SAMK received a total of 2607 applications for eight different degree programs during the application period. Thank you!
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Kuvanveistäjä, professori Ossi Sommaa muistaen. Somma työskenteli Kankaanpään taidekoulun opettajana vuosina 1974 – 1992, joista kaksi vuotta koulun virkaatekevänä rehtorina.
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
RoboAI-viikko tarjoaa teknologia-alan näytteilleasettajille mahdollisuuden esittäytyä tauko- ja iltaohjelmassa! Lue lisää ja ilmoittaudu heti. #roboai #samk #mysamk #roboaiviikko #event #teknologia

SAMKiin haki syksyn yhteishaussa yhteensä 2607 hakijaa kahdeksaan eri koulutusohjelmaan. Lämmin kiitos kaikille hakijoille! https://t.co/dak6AEh9zN SatakunnanAMK photo

Kuvanveistäjä, professori Ossi Sommaa muistaen. Somma työskenteli Kankaanpään taidekoulun opettajana vuosina 1974 – 1992, joista kaksi vuotta koulun virkaatekevänä rehtorina.
https://t.co/zsxreu0E08

SAMKin Porin-kampus valaistiin viime yönä tapahtuma-alan tekijöiden toimesta. Tempauksella haluttiin huomioida tapahtuma-alan ahdinko vallitsevassa pandemiatilanteessa. Toimialan ahdingon välilliset vaikutukset ulottuvat myös matkailu-, ravintola- ja liikennöintialoille. https://t.co/M6EBWgV7y0 SatakunnanAMK photo

SAMK tukee tapahtuma-alaa olemalla mukana yhtenä Äänirasian valaisemista
kohteista osana tapahtuma-alan mielenilmausta.
Valot syttyvät 8.9. illan aikana ja palavat aina 9.9. aamuun saakka.