Outotalli avaa ovet yrittäjyyteen ja talouteen – kuuntele ja ota vinkit talteen!

Kevään aikana startanneessa Podcast-sarjassa kuullaan yrittäjien kokemuksia urallaan ja kullanarvoisia vinkkejä yrittäjäksi haaveileville. Myös talous- ja sijoitusasioita käsitellään monipuolisesti.

5.6.2020 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Santeri Koivisto

Outotallin podcastin tekijät äänittämässä podcastia.
Outotallin ensimmäinen jakso nauhoitettiin osin Teknologia Työnä -messuilla. Mikrofonin sai silloin käteen myös SAMKin projektitutkija ja yrittäjä Ollipekka Kivin. Keskellä Vilhelmiina Riuttala ja oikealla Juho Viitala. Kuvaajana Santeri Koivisto.

Outotallia luotsaavat SAMKin startup-palveluiden erityisasiantuntija Santeri Koivisto, opiskelijoiden näkökulmaa aiheeseen tuovat Vilhelmiina Riuttala ja Juho Viitala. Vierailevat yrittäjät ja asiantuntijat ovat Outotallin suola ja heitä kuullaan lähes joka jaksossa.

– Podcastien nauhoitus on ollut hauskaa touhua. Kyllä tässä on monta kertaa spagetit levinneet heti alussa, onneksi Juho on hyvä editoimaan ja siistimään juttuja, Koivisto veistelee.

Kolmikko on tehnyt tähän mennessä jo kuusi jaksoa, joista uusin, julkaistaan tänään. Kuuntelijoita toivotaan toki lisää ja palautettakin sekä aihetoiveita sopii antaa.

– Podcastin tekeminen tuntuu tällä remmillä todella luontevalta, muutaman jakson jälkeen jo päästiin kunnolla vauhtiin, kiittelee Koivisto.

 

Kansainvälinen ensimmäisestä päivästä lähtienOutotalli podcast

Outotallin uusin jakso keskittyy kansainvälisyyteen. Santeri ja Juho keskustelevat todellisen kosmopoliitin ja sarjayrittäjä Harri Suomisen kanssa, joka on perustanut peräti kaksi ”heti ensimmäisestä päivästä kansainvälistä” yritystä. Toinen niistä on monesta koulutusmyyntiyhteydestä tuttu Edunation.

Jaksossa kuullaan miten kansainvälinen potkustartti on mahdollista ja miten päästä vauhtiin uudessa kulttuurissa.

– Kansainvälistyminen ei ole jotain, jota vain suuret yritykset tekevät, vaan se on mahdollista sinulle nyt ja heti, muistuttaa Koivisto.

 

Outotalli – Yrittäjätarinoiden Podcast on SAMKin ensimmäinen podcast-sarja. Kuuntele ohjelmaa osoitteessa: https://anchor.fm/outotalli

 

Lisätietoja ja palautteet:

Santeri Koivisto
p. 044 710 3213
santeri.koivisto@samk.fi

Lisää aiheesta

Vanhoja mentoreita: Marko Mikkola, kiihdyttömötoiminnasta vastaava Pia Marjanen ja Petri Martikkala, ryhmäkuva.
| SAMK

SAMK Yrityskiihdyttämön™ palvelut auki kaikille yrittämisestä kiinnostuneille

Yrityskiihdyttämön palvelut on avattu kaikkien alkavien yrittäjien ja kasvuyrittäjien hyödynnettäväksi. SAMKin yhdeksän kiihdyttämömentoria valmentavat yrittäjää hänen kasvupolullaan. Yrittäjä saa tukea omalle liikeidealleen, toimivan yrityksen kehittämiseen tai omistajavaihdokseen.
Lähikuva, erityisasiantuntija ja startup-mentori Santeri Koivisto.
| SAMK

Ideoista toteutukseen – Startup-yhteisö tukee opiskelijaa matkalla yrittäjäksi

SAMKin Yrityskiihdyttämö on 22 toimintavuotensa aikana tuottanut jo 320 yritystä. Nyt SAMK on lisännyt panostusta yrittäjyyteen ja perustanut proaktiivisen Startup-yhteisön, jota koordinoi maaliskuussa SAMKin erityisasiantuntijana aloittanut Santeri Koivisto.

Uusimmat uutiset

Eveliina Salonen istuu pyörätuolissa Porin kampuksen aulassa.
| Opinnot ja opetus

Esteetön kampus ja liiketalouden opinnot ohjasivat Eveliinan Poriin

Eveliina Salonen opiskelee liiketalouden tutkinto-ohjelmassa luovan markkinoinnin suuntautumisessa toista vuotta. Tutkinto antaa hyvät valmiudet työelämään ja uraa voi lähteä kehittämään moneen eri suuntaan.

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

Tule opiskelemaan yrittäjyyttä joustavasti työn ohessa ja valmistu tradenomiksi! Haku tutkinto-ohjelmaan on käynnissä ja jatkuu 30.3. asti. Koulutuksen sisältöihin voit tutustua videolta opettajien johdatuksella. #samk #yrittäjyys #yrittäjäopinnot #katsetulevaisuuteen #tradenomi ... See MoreSee Less
View on Facebook

Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta kerätty yhteen osoitteeseen. Toiminta on laajentunut 10 vuodessa valtavasti, ja tukee koko Suomen elinvoimaa & kasvua. Myös koulutuksen ja tutkimuksen yhteys vahvistuu koko ajan.

https://tki.fi/

#TKItutuksi

Modernisoimme teknologiayrityksiä robotiikan ja tekoälyn avulla @TampereUni kanssa. Tuemme maakunnan akkuklusterin kehittymistä @prizztech kanssa. Aloitamme ainutlaatuisen akkumateriaalien kierrätystutkimuksen spektroskopiaa ja tekoälyä hyödyntämällä.
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html

@SatakunnanAMK Onnittelut @SAMK, 20 m€ kilpailtua tutkimusrahaa, 500 yrityskumppania on hyvä tulos. Satakunnan ja Suomen yritykset tarvitsevat vahvoja tutkimus- ja koulutusyksikötä kansainvälisen kilpailuedun luomisessa.

Digiraivaajat-tapahtuma 7.3.23. Teemoina digiajan asiakaskokemus, yrityksen sisäinen digitalisaatio, inhimillinen muutosjohtaminen ja vastuullisuus.
Aikataulun ja infoa http://digiraivaajat.samk.fi Tapahtuma on maksuton, edellyttää ennakkoilmoittautumista: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14031/lomakkeet.html

Mitä keskuksemme tekee? Valmennamme yrityksiä ymmärtämään tuottamaansa dataa ja sen jalostamista liiketoiminnaksi. Teemme datapilotteja sekä järjestämme täsmäseminaareja tiedolla johtamisesta ja asiantuntijoiden ajattelun kehittämisestä. #tki #samk
https://www.satakunnankansa.fi/lukijalta/art-2000009363043.html