Outotalli avaa ovet yrittäjyyteen ja talouteen – kuuntele ja ota vinkit talteen!

Kevään aikana startanneessa Podcast-sarjassa kuullaan yrittäjien kokemuksia urallaan ja kullanarvoisia vinkkejä yrittäjäksi haaveileville. Myös talous- ja sijoitusasioita käsitellään monipuolisesti.

5.6.2020 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Santeri Koivisto

Outotallin ensimmäinen jakso nauhoitettiin osin Teknologia Työnä -messuilla. Mikrofonin sai silloin käteen myös SAMKin projektitutkija ja yrittäjä Ollipekka Kivin. Keskellä Vilhelmiina Riuttala ja oikealla Juho Viitala.  Kuvaajana Santeri Koivisto.
Outotallin ensimmäinen jakso nauhoitettiin osin Teknologia Työnä -messuilla. Mikrofonin sai silloin käteen myös SAMKin projektitutkija ja yrittäjä Ollipekka Kivin. Keskellä Vilhelmiina Riuttala ja oikealla Juho Viitala. Kuvaajana Santeri Koivisto.

Outotallia luotsaavat SAMKin startup-palveluiden erityisasiantuntija Santeri Koivisto, opiskelijoiden näkökulmaa aiheeseen tuovat Vilhelmiina Riuttala ja Juho Viitala. Vierailevat yrittäjät ja asiantuntijat ovat Outotallin suola ja heitä kuullaan lähes joka jaksossa.

– Podcastien nauhoitus on ollut hauskaa touhua. Kyllä tässä on monta kertaa spagetit levinneet heti alussa, onneksi Juho on hyvä editoimaan ja siistimään juttuja, Koivisto veistelee.

Kolmikko on tehnyt tähän mennessä jo kuusi jaksoa, joista uusin, julkaistaan tänään. Kuuntelijoita toivotaan toki lisää ja palautettakin sekä aihetoiveita sopii antaa.

– Podcastin tekeminen tuntuu tällä remmillä todella luontevalta, muutaman jakson jälkeen jo päästiin kunnolla vauhtiin, kiittelee Koivisto.

 

Kansainvälinen ensimmäisestä päivästä lähtienOutotalli podcast

Outotallin uusin jakso keskittyy kansainvälisyyteen. Santeri ja Juho keskustelevat todellisen kosmopoliitin ja sarjayrittäjä Harri Suomisen kanssa, joka on perustanut peräti kaksi ”heti ensimmäisestä päivästä kansainvälistä” yritystä. Toinen niistä on monesta koulutusmyyntiyhteydestä tuttu Edunation.

Jaksossa kuullaan miten kansainvälinen potkustartti on mahdollista ja miten päästä vauhtiin uudessa kulttuurissa.

– Kansainvälistyminen ei ole jotain, jota vain suuret yritykset tekevät, vaan se on mahdollista sinulle nyt ja heti, muistuttaa Koivisto.

 

Outotalli – Yrittäjätarinoiden Podcast on SAMKin ensimmäinen podcast-sarja. Kuuntele ohjelmaa osoitteessa: https://anchor.fm/outotalli

 

Lisätietoja ja palautteet:

Santeri Koivisto
p. 044 710 3213
santeri.koivisto@samk.fi

Lisää aiheesta

Vanhoja mentoreita: Marko Mikkola, kohhdyttömötoiminnasta vastaava Pia Marjanen ja Petri Martikkala, SAMK
| SAMK

SAMK Yrityskiihdyttämön™ palvelut auki kaikille yrittämisestä kiinnostuneille

Yrityskiihdyttämön palvelut on avattu kaikkien alkavien yrittäjien ja kasvuyrittäjien hyödynnettäväksi. SAMKin yhdeksän kiihdyttämömentoria valmentavat yrittäjää hänen kasvupolullaan. Yrittäjä saa tukea omalle liikeidealleen, toimivan yrityksen kehittämiseen tai omistajavaihdokseen.
santeri koivisto
| SAMK

Ideoista toteutukseen – Startup-yhteisö tukee opiskelijaa matkalla yrittäjäksi

SAMKin Yrityskiihdyttämö on 22 toimintavuotensa aikana tuottanut jo 320 yritystä. Nyt SAMK on lisännyt panostusta yrittäjyyteen ja perustanut proaktiivisen Startup-yhteisön, jota koordinoi maaliskuussa SAMKin erityisasiantuntijana aloittanut Santeri Koivisto.

Uusimmat uutiset

Jämin matkailun luontokohteiden tienviitta
| Matkailu

Korona iski rajusti matkailualalle, mutta Jämillä uskotaan lähimatkailun kasvuun

Paikalliset ja lähialueen palvelut nousevat koronakriisin myötä aivan uuteen valoon, uskovat Jämin alueen matkailuyrittäjät. Virus sekoitti alkukeväästä yrittäjien suunnitelmat täysin ja tästä...

SAMK SOSIAALISESSA MEDIASSA

SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMKin avoimen AMKin polkuopintohaku käynnistyy 3.8.2020 klo 9.00! Kannattaa olla nopea, sillä suosituimpien koulutusten polkuopintopaikat täyttyvät nopeasti. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae osoitteessa: www.samk.fi/polkuopinnot
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.

Yrittäjien elinehto on, että asiakkaat löytävät helposti tietoa palveluista. Digitaalisten kanavien käytön muuttuessa yrittäjien on seurattava asiakkaitaan uusiin kanaviin ja se edellyttää jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä koronan ja muiden myllerrysten keskellä.
https://bit.ly/31Pcn9U
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
SAMK - Satakunta University of Applied Sciences
Hei SAMKin YAMK- tai monimuoto-opiskelija! Opiskelijakunta SAMMAKKO haluaa kehittää palvelujaan kaikille SAMKin opiskelijoille. Kehittämisen tueksi kootaan opiskelijapalvelujen kehittämisryhmät YAMK- ja monimuoto-opiskelijoista. Täytä hakemus SAMMAKKOn kotisivuilla.

Kesän tultua ihmiset ovat vähitellen lähteneet liikkeelle. Entistä useampi lähtee lomalla lähelle ja luontoon. Jämiltä matkailijat etsivät juuri luonnonrauhaa ja mahdollisuutta ulkoiluun sekä erilaisiin aktiviteetteihin.
#matkailu #lähimatkailu #luonto
https://t.co/JbQGH7itRX

Simulation is integral to developing autonomous systems. One example is the Intelligent Shipping Technology Test Laboratory at SAMK in Rauma. The lab is designed as a testing environment for remotely controlled, autonomous vessels. #istlab #wärtsilä
https://t.co/5KBhsnveb9

Kuuntele ja kuule nuorta – se kantaa hedelmää. Yhdessä suunniteltu motivoi myös yhdessä tekemiseen, yhteistyöhön.
#samk #tukee #nuoret #mielipide #sk #yksinäisyys

https://t.co/MeaLZbaCSo

Lähde lähimatkalle! Tänä vuonna jokainen yksittäinen matkailija on yrityksille elintärkeä. Kesäsesonki määrittelee edellytykset yritystoiminnan jatkumiselle.
#satamatkaamaalle #visitsatakunta #matkailu #yrittäjyys #lähimatkailu @satamatkaa @visitsatakunta
https://t.co/7vnzpuaYEn